Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833376 Ντιμη δεν ξερω αν θυμασαι μια ιστορια που ειχα πει για εναν λουτσο που κερασα ενα R8 στις γρηγορες τις καμπες με 180... Θα σου πω και κατι αλλο που δεν ειχα πει τοτε στην εξιστορηση για να μην πεσουνε να με φανε οι κορρεκτιλες (και με το δικιο τους).

Πηγαινα τοσο οριακα, που σε μια καμπη αφησα ενα τσικ το γκαζι κι επειδη ειναι εντελως αζυγιστη η νεκροφορα εφυγε ο κωλος με 180. Δεν ξερω αν εχεις βρεθει σε φαση που ανεβαζεις +50 παλμους σε μερικα νανΤοσεκοντς, αλλα τετοια φαση περασα τοτε. Ισα που προλαβα να ξαναπατησω τερμα το γκαζι και να παρω ψιλοαναποδο, αλλιως θα εφερνα κωλοτουμπες μεχρι σημερα. Στην αμεσως επομενη στροφη το ειχα παρει αποφαση. Δεν αφηνω το ποδι απο το γκαζι οτι και να γινει. Οπερ και εγενετο. Και στη μεθεπομενη στροφη εκανε στην ακρη το γατακι και τελειωσε η κοντρα.

Εν κατακλειδι:
Ας εχω εγω 400φευγα αλογα και 4κουνα και ΚΑΝΕΝΑΣ Κασσελακης δε μπορει να μου κουνηθει στο δρομο :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
dimviii έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε: θα παραγγειλω κανενα τουμπανακι.

για λεγε προς τα που κοιτας?
Προσεξε τι θα πεις. :rtfm:

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... ndai-i-30n

και εγω καπου εκει τον εκοβα,αλλα αλλον δεν θα μπορει να το στριψει,οποτε=γκουμουτσα=δεξια αργα σταθερα μαζι με τα τεζλα.
Τα αμάξια που γουστάρει είναι για ευθείες. Λογικό με την νεκροφόρα που έχει.
.

Που λες Τζι μου δε φταιει ο Νικολαος. Εγω ο μαλλακας φταιω που ειπα καλα λογια για Γαυρο ΚΑΙ Φερραρικο :x
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Ντιμη δεν ξερω αν θυμασαι μια ιστορια που ειχα πει για εναν λουτσο που κερασα ενα R8 στις γρηγορες τις καμπες με 180... Θα σου πω και κατι αλλο που δεν ειχα πει τοτε στην εξιστορηση για να μην πεσουνε να με φανε οι κορρεκτιλες (και με το δικιο τους).

Πηγαινα τοσο οριακα, που σε μια καμπη αφησα ενα τσικ το γκαζι κι επειδη ειναι εντελως αζυγιστη η νεκροφορα εφυγε ο κωλος με 180. Δεν ξερω αν εχεις βρεθει σε φαση που ανεβαζεις +50 παλμους σε μερικα νανΤοσεκοντς, αλλα τετοια φαση περασα τοτε. Ισα που προλαβα να ξαναπατησω τερμα το γκαζι και να παρω ψιλοαναποδο, αλλιως θα εφερνα κωλοτουμπες μεχρι σημερα. Στην αμεσως επομενη στροφη το ειχα παρει αποφαση. Δεν αφηνω το ποδι απο το γκαζι οτι και να γινει. Οπερ και εγενετο. Και στη μεθεπομενη στροφη εκανε στην ακρη το γατακι και τελειωσε η κοντρα.

Εν κατακλειδι:
Ας εχω εγω 400φευγα αλογα και 4κουνα και ΚΑΝΕΝΑΣ Κασσελακης δε μπορει να μου κουνηθει στο δρομο :s_yes

Γιωργη εκει εξω δεν κυκλοφορουνε μονο κουλομαριες με ρ8 που τους περνανε τα πασατ/κλιο κλπ
Εχει και τυπακια που μπορεις να δεις μ4/εβο κλπ να αλλαζει λωριδα σερνωντας σε ΟΛΕΣ τις στροφες της Υλικης με 200+++++++ με βροχη. :s_yes
σε τετοιες περιπτωσεις το δυομισατονο σουβ καλο ειναι να κανει οτι ψαχνει κατι στη ταμπλετα(να αλλαξει τον ambient φωτισμο πχ) :s_wink

George_Prix έγραψε:Εν κατακλειδι:

και 2,5 τονους. :s_no
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ντιμη δεν ξερω αν θυμασαι μια ιστορια που ειχα πει για εναν λουτσο που κερασα ενα R8 στις γρηγορες τις καμπες με 180... Θα σου πω και κατι αλλο που δεν ειχα πει τοτε στην εξιστορηση για να μην πεσουνε να με φανε οι κορρεκτιλες (και με το δικιο τους).

Εν κατακλειδι:

Γιωργη εκει εξω δεν κυκλοφορουνε μονο κουλομαριες με ρ8 που τους περνανε τα πασατ/κλιο κλπ
Εχει και τυπακια που μπορεις να δεις μ4/εβο κλπ να αλλαζει λωριδα σερνωντας σε ΟΛΕΣ τις στροφες της Υλικης με 200+++++++ με βροχη. :s_yes
σε τετοιες περιπτωσεις το δυομισατονο σουβ καλο ειναι να κανει οτι ψαχνει κατι στη ταμπλετα(να αλλαξει τον ambient φωτισμο πχ) :s_wink

Σε τετοιες περιπτωσεις (που ασφαλως και υπαρχουν) απλα θα γραψω μια ηττα στο κοντερ ωρε Ντιμη. Αλλα με ελαφρυντικα :shifty:

Σου ειπα και πριν φιλε... Δε θεωρω οτι αυτα ειναι τα "καλυτερα" αμαξια. Απλα εχουν το σχημα που εχει κολλησει στο μυαλο μου και γκαζια που ειναι μαστ στα ονειρα μου. Το συγκεκριμενο σχημα ομως, χανει αλλου. Εν γνωση μου η επιλογη...
Άβαταρ μέλους
By Chris
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:Ντιμη πλεον εχει κολλησει το μυαλο μου με τα SUVs. Και πιο συγκεκριμενα με Coupe SUVs. Γουσταρω σβελτα τανκς. Μου περασε η φαση που εψαχνα πισοκουνα με το τελειο στησιμο και σωμα/σχημα ετοιμο για σεξ μεσα σε πιστα. Ειπαμε, βιτσια ειναι αυτα... Γερασα :s_sad

Kατσε ρε Γιωργη γιατι δεν μας τα λες καλα...
εισαι με την διτονη γκουμουτσα και κατεβαινεις Αθηνα γιατι εχεις κλεισει τραπεζι Οικονομοπουλο(χρηματιστηριο 3 μπαρ :rtfm: )
Εχεις φτασει Υλικη και στριβεις με πολλα.Εκει που στριβεις βλεπεις φωτα να ερχονται καπως πιο γρηγορα.Κατεβαινει και Vagnar γιατι εχει κλεισει και αυτος Οικονομοπουλο το διπλα τραπεζι.
Τι κανουμε τωρα Γιωργη?
Αρχιζουμε να ασχολουμαστε με την ταμπλετα στη κονσολα?
Κοβουμε για να δειξουμε οτι δεν ειμαστε τρεχαλιαρηδες?
Σανιδωνουμε και ξεκιναμε πολεμο?
Και πως θα παμε στο πολεμο Γιωργη?
Ισωμα θα την στριψει ολη την Υλικη η αλπινε Γιωργη.
Και ενταξει οι τεζλαδες εχουνε ετοιμη τη δικαιολογια(δεν φτανει η μπαταρια)
Εσυ Γιωργη με 300-400 αλογα και 60-70 κιλα ροπη τι δικαιολογια θα βρεις?
Γιατι εμενα Γιωργη ετσι και με περναγε αυτοκινητο με 100 αλογα λιγοτερο ,θα εστριβα αριστερα να παω κατευθειαν μεσα στην Υλικη. :s_yes

θα ηθελα να το ξανασκεφτεις,ηρεμα και με καθαρο μυαλο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:και 2,5 τονους. :s_no

Κοψε καμια 200αρια κιλα, γιατι θα σκοτωσω καμια 200αρια νομιστερακια :x

2445 λεει η πενβε :rtfm:
https://www.bmw.gr/el/all-models/m-seri ... ml#tab-0-0

εντιτ
625 αλογα 75 κιλα ροπη.Θα επεφτα και σε βαθυ σημειο της Υλικης :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:

Εν κατακλειδι:

Σε τετοιες περιπτωσεις (που ασφαλως και υπαρχουν) απλα θα γραψω μια ηττα στο κοντερ ωρε Ντιμη. Αλλα με ελαφρυντικα :shifty:

Δλδ θα μπεις πετρολχεντς και θα πεις παιδια εκει που κατεβαινα Αθηνα,μαζεψα psolia απο 300 αλογα ενω ειχα 625 αλογα αυτοκινητο? :omg: :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By edmond
dimviii έγραψε:
George_Prix έγραψε:
dimviii έγραψε:και 2,5 τονους. :s_no

Κοψε καμια 200αρια κιλα, γιατι θα σκοτωσω καμια 200αρια νομιστερακια :x

2445 λεει η πενβε :rtfm:
https://www.bmw.gr/el/all-models/m-seri ... ml#tab-0-0

εντιτ
625 αλογα 75 κιλα ροπη.Θα επεφτα και σε βαθυ σημειο της Υλικης :rtfm:

Και μιας και η Υλίκη ποτίζει τον κάμπο, θα ξέρναγε τις μπαταρίες της μες στο χωράφι του Ότσο. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Πηγαινα τοσο οριακα, που σε μια καμπη αφησα ενα τσικ το γκαζι κι επειδη ειναι εντελως αζυγιστη η νεκροφορα εφυγε ο κωλος με 180.

been there , done that με 160 και 170 . όχι και το καλύτερο συναίσθημα.
Στη μια περίπτωση που γλίστρησα με 160 ( στην Εγνατία) σε αριστερή κατηφορική με ανάποδη κλήση πήγα την άλλη μέρα με 30?-50? στο ίδιο σημείο και είδα το καμπυλωτό ίχνος του γλιστρήματος από το δεξί λάστιχο μήκους 50-60m . :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου σοφε γεροντα και θα σπασω τα κοντερ της Γκαρμιν σε υπνο σημερα το βραδυ. Κατι τετοιους τυπους σαν το Ντιμη παιρνω στα σοβαρα και δε με πιανει ο υπνος τα βραδια :x

Στον επομενο τονο, η ωρα Ελλαδος θα ειναι 4 και 9 και 10 δευτερολεπτα. ΜΠΙΠ.

Τελικα τον πηρα σοβαρα τον αλλον το ΜΠΙΠ και με ξαγρυπνησε παλι. ΜΠΙΠ... ΜΠΙΠ... ΜΠΙΠ... :x
Άβαταρ μέλους
By 224v
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε:Πηγαινα τοσο οριακα, που σε μια καμπη αφησα ενα τσικ το γκαζι κι επειδη ειναι εντελως αζυγιστη η νεκροφορα εφυγε ο κωλος με 180.

been there , done that με 160 και 170 . όχι και το καλύτερο συναίσθημα.
Στη μια περίπτωση που γλίστρησα με 160 ( στην Εγνατία) σε αριστερή κατηφορική με ανάποδη κλήση πήγα την άλλη μέρα με 30?-50? στο ίδιο σημείο και είδα το καμπυλωτό ίχνος του γλιστρήματος από το δεξί λάστιχο μήκους 50-60m . :s_yes
Που έχει ανάποδη κλίση η Εγνατία?? Σε ποιο κομμάτι αναφέρεσαι???

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#833417 Όποιος δεν έχει οδηγήσει γαλλικό αμάξι με υστερούντες βραχίονες πίσω, δεν ξέρει τι πάει να πει lift-off oversteer! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
markvag έγραψε:Όποιος δεν έχει οδηγήσει γαλλικό αμάξι με υστερούντες βραχίονες πίσω, δεν ξέρει τι πάει να πει lift-off oversteer! :lol: :lol:

:eat: :eat: :eat:
Καθε τοσο κοιταω τις αγγελιες για αυτα εδω, σαν το πρωτο μου:

Εικόνα

Και προσπαθω να δικαιολογησω την αγορα ενος, να βρω χωρο να το φτιαξω, κλπ κλπ. Δεν προκειται να γινει δυστυχως, γιατι ουτε χωρος ουτε χρονος υπαρχει, και πλεον ουτε αμαξια. 5-6 κομματια και συνηθως χαρχαλα τελειως σε καταυλισμους κλπ