Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#450447 Μετανοείτε:

http://www.ecotecautogas.com/lpg-conver ... RX-8-Coupe

Εικόνα

https://www.gumtree.com/p/mazda/mazda-r ... converted-£1799-07872029897/1224276229

:ninja:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#450878 Το ρίσκο ήταν:
1. να βγεί πρώτο σε πωλήσεις πανευρωπαικά το 2003
2. Να έχει μοτέρια αστέρια. Απο τον 1.6 που έχω, ειλικρινά -και τηρουμένων των αναλογιών πάντα- δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω. Δυνατός, ροπάτος, εύστροφος και ταυτόχρονα φειδωλός σε καύσιμο. Μεταβλητοί αυλοί εισαγωγής και μεταβλητός χρονισμός βαλβίδων included.
3. η σχεδίαση του να δέρνει ακόμα και σήμερα.
4. ο εξοπλισμός του (το '02 που παρουσιάστηκε) να συναντάται μόνο σε μια κλάση πάνω και βάλε της εποχής του.*
5. Ο συνδυασμός άνεσης και κρατήματος να είναι κορυφαίος. Το περιμένεις βέβαια μέσες άκρες σε ενα γαλλικό.
6. Το σασί ήταν τόσο καλό, που το μκ3 ήταν στην ουσία μια εξέλιξη του μκ2 και όχι απο λευκό χαρτί.

*
Κάτι αυτόματα φώτα-καθαριστήρες, αυτόματα ΟΛΑ τα παράθυρα, φώτα follow me home ή πωςδιάολολέγεται, 8(!) αερόσακοι, clima, πλήρες trip, κάρτα αντί για κλειδί με δυνατότητα keyless entry, ενίσχυση έκτακτου φρεναρίσματος(με έχει σώσει στο τσάκ καναδυο φορές) και άλλα, δεν ήταν και πολύ δεδομένα στην κατηγορία του εν έτη 2002.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
edmond έγραψε:6. Το σασί ήταν τόσο καλό, που το μκ3 ήταν στην ουσία μια εξέλιξη του μκ2 και όχι απο λευκό χαρτί.

Ας αποφευγουμε τις ακρότητες βρε παίδες :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#450892 Έχει φύγει copy paste όχι σε έναν αλλά σε 3 (ολογράφως τρεις) κολλητούς πρώην κατόχους.

Btw κάνεις δεν ξαναπήρε γαλλικό και τα πούλησαν όσο όσο να φεύγουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#450900 Παλι θα ψαχνουμε στο καρ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#450905 Οκ θα πω σ' αυτούς που το έφτιαξαν αφενός να επαναδιατυπώσουν τα σπεκς αφετέρου να τα αποσύρουν ΟΛΑ. Μερικοί γνωστοί ξέρουν... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By edmond
red_monster έγραψε:Πες και για το καινοτόμο σύστημα αλλαγής εμπρόσθιων λαμπτήρων :lol:

Φοβερό σε σύλληψη σύστημα :superman:
Τα γδαρμένα χέρια του...μάστορα ξέρουν.
Τα δικά μου ούτε που μπαίνουν :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimik
edmond έγραψε:Οκ θα πω σ' αυτούς που το έφτιαξαν αφενός να επαναδιατυπώσουν τα σπεκς αφετέρου να τα αποσύρουν ΟΛΑ. Μερικοί γνωστοί ξέρουν... :s_dunno

Οκ, έστριβε καλά, ήταν άνετο στο ταξίδι, είχε μπλιμπλίκια (όταν δούλευαν) αλλά γενικά ήταν καρκίνος και το έχω ζήσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ηλεκτρονικά που δούλευαν όποτε ήθελαν, κάρτες-κλειδιά το ίδιο, κιβώτιο να σε αφήνει στην εθνική, δυναμό στο κέντρο του Πειραιά, κρεμασμένη οροφή, σπασμένες βάσεις κινητήρα και ένα σωρό άλλα. Μάλιστα δεν ήταν σε καμιά περίπτωση κακοσυντηρημένα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#450930 Όχι δα... Μην το γενικεύουμε...

Αντίστοιχα θέματα είχαμε με τα leasing 207 (βγάζανε τις ίδιες βλάβες όταν έφταναν τα ίδια km :lol: ) , τα οποία κατά γενική ομολογία ήταν τριμπούρδελ@

Στην τελική τι το ιδιαίτερο είχε? ένα ουδέτερο και αδιάφορο μικρομεσαίο
Άβαταρ μέλους
By dimik
edmond έγραψε:Αυτά συμβαίνουν σε όλα τ' αμάξια dimik μου. Σε όλα όμως. Ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες.

Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω καθόλου :)