Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Asimov έγραψε:Πάντως το ραλί πάνω από χιλιάρικο δεν παίζει να κάνει.

Το συγκεκριμένο ή γενικά? Γιατί 16v έχω την αίσθηση ότι κάτω από 1,5k δεν βρίσκεις εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#449960 Το συγκεκριμένο με μια πρώτη ματιά.
Μόνο το αέριο να βάλεις...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bihlas87 έγραψε:16v του '00 είναι με 180.000χμ και σύστημα lovato. Έκανα το χαβαλέ μου με το rx8, δύσκολα θα
το έδιωχνα με το μοτέρ να πνέει τα λοίσθια, βρέθηκε ένας γνωστός γνωστού και μου πρότεινε
ανταλλαγή με το ραλάκι no questions asked. Δεν το σκέφτηκα και πολύ, Δευτέρα τα είδαμε,
Τρίτη έγιναν οι μεταβιβάσεις, πήρα 2 χιλιάρικα ζεστά και έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.
Δεν χωράνε τα πόδια μου κάτω από το τιμόνι όταν μπαίνω, τρίζουν τα πάντα μέσα και νιώθω
σαν 18χρονος ρωσοπόντιος αλλά δεν με χαλάει :lol:

Μια χαρά σε βρίσκω, οδηγοκεντρικό πάλι! :metalo: :lol:
Αν δεν είναι σε άθλια κατάσταση, το τριζάτο εσωτερικό με κάμποση φθηνή ηχομόνωση, φτιάχνει. Και χωρίς να βαρύνει. Βγάζεις μοκέτες και door panels και απλώνεις παντού. Κόστος θα βγει κάνα 100άρικο για τα υλικά και τα υπόλοιπα η προσωπική δουλειά και το μεράκι.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#449976 Αυτο που προτεινεις ειναι για να ελαττωσει τον θορυβο που προερχεται απ εξω!
Για το «τριζατο εσωτερικο» μαλλον χρειαζεται ενα ζευγαρι ωτασπιδες ή λιγο καιρο να το συνηθισει, να μην τ' ακουει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#449984 Εντάξει, επειδή θα βγουν τα περισσότερα και θα μπει ηχομόνωση, οι τριγμοί θα περιοριστούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το είχα κάνει στο Ζάσταβα προ αμομνημονεύτων ετών και είχε επληκτικό αποτέλεσμα και μάλιστα χρησιμοποίησα ηχομόνωση... οικοδομών (την κόλλησα με σπρέι βενζινόκολλας! :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε:

εγώ καταλαβαίνω ότι έκαναν τράμπα μεταξύ τους το ΡΧ8 με το Ραλί και του έδωσε +2k στο χέρι επιπλέον. :hmmm:

Αυτο λεμε ρε πασα μου... εδωσε το RX8, πηρε 2 χιλιάρικα και αφαιρεσε και την ζημια του Rallye... ουτε ευρώ δεν εμεινε. Το Rallye το θεωρω ως αρνητικη υπολειματικη αξία. Εξαφανίζει τα οποια πενιχρα κέρδη ακομα και με σκέτη την παρουσία του. Ουσιαστικά δεν επρεπε να δεχτεί το 106 με μολις 2 χιλιάρικα.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#450133 Εγώ χαίρομαι που το χαμόγελο γυρνάει στον bihlas με ένα καταπληκτικό συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας. Πολλοί ειρωνευοσασταν τότε με το ρχ8. Τι έχετε να πείτε καριολακια τώρα?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#450141 Θα δεχόμουν και Ασκόνα 1.3 30ετίας. Μπράβο bihla, αποδεικνύεις ότι είσαι petrolhead με τα όλα σου.

Όχι σαν μερικούς που ψοφάνε για ανόθευτη αίσθηση, κιβώτιο χωρίς συγχρονιζέ, χειροκίνητο on the fly αβάνς και τιμόνι χωρίς υποβοήθηση και καταλήγουν με συμπεθέρικα μπλιμπλικωτά τουρμποκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
vagmag έγραψε:
Zeus έγραψε:
Scotch έγραψε:Εγώ. Δεν την παλεύω αν τρίζει/χτυπάει κάτι :s_dunno

+1 :s_drinks

Κ εμένα μου τη δίνει ....
Και οι 3 μακριά από cabrio!
Άβαταρ μέλους
By dstou
#450174 Μπορεί και να μην είναι τελικά στη χασούρα η ανταλλαγή του ροχι-8 με ένα 106 υγραεριοκίνητο συν 2.000 κας, αν λάβουμε υπόψη ότι ο άνθρωπος καθόταν πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα με τον κινητήρα έτοιμο να τον πάρει επ' ώμου. Πόσο κάνει μια γενική ανακατασκευή σε ρόταρυ?