Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#805791 Το να ανιχνεύει φανάρια πιθανως ναι να κοστίζει κάποιο επιπλέον Development , αν και αφού διαβάζουν τα σήματα ποσό δύσκολο να είναι . Αλλά οκ πάσο

το άλλο είναι ένα τίποτα , κατά βάση το κάνει το acc συνέχεια , μια επιπλέον κλήση στον κώδικα είναι .
Άβαταρ μέλους
By drdino
#805798 It's just software, σωστά

/s
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806581 Σωστά. Στο The Ranch, στο Σοφικό. Ομορφούλι θα έλεγα, αν και πολύ μουτζούρα σ' αυτό το χρώμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#806595 Μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο από το Υ, άλλο αν το τελευταίο είναι το καλύτερο μοντέλο της κατηγορίας. Μπράβο στο Σοφικό που έχουν βάλει φορτιστή. Εσύ φόρτισες εκεί;
Άβαταρ μέλους
By Chris
Dimsabas έγραψε:Μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο από το Υ, άλλο αν το τελευταίο είναι το καλύτερο μοντέλο της κατηγορίας. Μπράβο στο Σοφικό που έχουν βάλει φορτιστή. Εσύ φόρτισες εκεί;

Νοικιασε σουζουκι σαμουραι
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806605 Ναι, με είχε απασχολήσει πριν επιλέξω το Υ, αλλά δεν υπήρχε ούτε για δείγμα τότε, όπως και το ev6 (αλλά και τώρα μάλλον το Υ θα έπαιρνα).

Δεν φόρτισα στο Σοφικό. Αφενός δεν χρειάζονταν φόρτιση, αφετέρου προτίμησα στην επιστροφή τον δωρεάν της περιφέρειας στο Λουτράκι.

< >
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806626 Τόσο στην έξοδο όσο και στην επιστροφή είχε πυκνή ροή, έτσι δεν υπήρχαν περιθώρια για υψηλές ταχύτητες. Αυτή τη φορά αγόρασα την αριστερή και πήγαινα με τη ροή. Δεν με προσπέρασε ψυχή . Αν πήγαινα συντηρητικά, δεν θα ξεπερνούσε συνολικά τις 120wh/km.
Επίσης, τα μισά χιλιόμετρα έγιναν στη διαδρομή Κόρινθος<-->Σοφικό, στην οποία και να θες δεν μπορείς να έχεις υψηλή κατανάλωση.

< >
Τελευταία επεξεργασία από Scotch και 28 Φεβ 2023, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#806629 Σκωτσεζε η διαφορα 180 μετρων αναμεσα στις 2 πρωτες στηλες ειναι τα μετρα που θα επρεπε να κανει κανονικα, αν δεν πηγαινες σπινιαριστος για καποιο (ΜΙΚΡΟ :x ) διαστημα? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806631 Είναι "ιδανικό" vs πραγματικό. Στην περίπτωσή μου το ιδανικό έριξε κάποια σπινιαρίσματα

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#806703 Σήμερα πέτυχα dimviii στο SM με το καινούργιο απόκτημα από Γαλλία, αποκλειστικά για την κάτωθι χρήση:
Εικόνα
Χάρηκα που τα είπαμε Δημήτρη :s_drinks