224v έγραψε:g8777 έγραψε:Μιραγκε τι αυτοκινητο οδηγεις;Made in Germany τι άλλο σε εξασφαλιζει την σήμερον ημέρα στους δρόμους!!@
.
Δυστυχως ειναι ακομα χειροτερο απο αυτο.
Βολβω.
Αν τον πετυχεις ( 850 με βουλγαρικες πινακιδες), μην παραμεινεις πισω του πανω απο 4 σεκ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
mirage έγραψε:Ένα με πολλά αστέρια γιατί δεν είμαι ΠΟ. Τα είπαμε αυτά και αυτο το ΠΣΚ της Μαρμοτας.
μπλοκε εχει? και ποσο τακατο ειναι εσενα?
g8777 έγραψε:
Αν τον πετυχεις ( 850 με βουλγαρικες πινακιδες), μην παραμεινεις πισω του πανω απο 4 σεκ.
Α!!! ένα τέτοιο 850 Τ 250 αλογα νομιζω στέισον είχα το 96 και το πήγαινα αέρα αλλά ήταν το μόνο μοντέλο που άξιζε τότε από την Βολβο.
Μπροστοκινητο βέβαια και κούραζε το τιμονι.
.
224v έγραψε:Μπροστοκινητο βέβαια και κούραζε το τιμονι.
.
Το κραταγες με το ενα χερι ή και με τα δυο;
( Aντε περιμενε μεχρι Μαρτιο για την season 2.
)
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.evros-news.gr/2023/08/01/%c ... 4%ce%af-2/
Οπως επισης και αλλα 3 χθεσινα και προχθεσινα κτλ κτλ.
Ανεβαινω συχνα στο πατρικο μου καθε χρονο. Την Παρασκευή θα παω για 5η φορα φετος.
Ειναι η 1η φορα στη ζωη μου φετος, που θα παω με τη μηχανη υποψιασμενος και αγχωμενος για το αν θα δω στην Εγνατια αναποδα κινουμενο ή στον επαρχιακο.
Αλλα δε γαμεις, η Ελλαδα φτανει για πολλους μεχρι τη Θεσσαλονικη, αντε ισως πιο περα το καλοκαιρι μεχρι Χαλκιδικη.
Στο χωριό που περνάω κάθε μέρα έχω κόψει και όπως τελειώνει το χωριό, μία ευθεία ο δρόμος, βλέπω στον καθρέφτη μου ένα λευκό 3αξονικό χωρίς καρότσα να έχει μπει στο χωριό με τα χίλια... ωραία... Μπροστά ήταν ένα άλλο φορτηγό μάλλον φορτωμένο, γιατί τον πέτυχα να πηγαίνει με καμιά 60 ακριβώς πριν μπω στο χωριό και προφανώς δεν τον πέρασα. Κρατάω απόσταση πίσω από τον πρώτο φορτηγατζή και περιμένω να βγούμε από το χωριό για να τον περάσω...
Είμαι αριστερά στη λωρίδα μου, μία έχει ο δρόμος ανά ρεύμα, και (έχοντας μόλις βγει από το χωριό) περιμένω να περάσουν 3 αμάξια από το αντίθετο ρεύμα για να κάνω προσπέραση. Περνάει ο τελευταίος, κατεβάζω ταχύτητα βγάζω φλας και αρχίζω να επιταχύνω για να δω ότι ο 3αξονικός βγήκε ακριβώς τη στιγμή που έβγαλα φλας... ΟΚ, συμβαίνουν (ας πούμε)... Φρένο, δεξιά, να περάσει να φύγει όσο πιο μακρυά γίνεται. Πατάει και αυτός φρένο (λογικό, φοβήθηκε μην βγω), αλλά αυτός έμεινε στο αντίθετο ρεύμα... Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και πέρασα εν τέλει, αφού τον είδα να μένει κάποια ώρα στο αντίθετο ρεύμα πίσω μου, χωρίς ούτε να περνάει, ούτε να κάνει δεξιά!
Εντωμεταξύ ήταν ξεκάθαρο ότι πήγαινα να περάσω και περίμενα να αδειάσει το αντίθετο ρεύμα... Βέβαια, αν για να περάσεις είσαι κολλημένος στον προφυλακτήρα του μπροστά σου και στα χωριά πας με 80-90 με το 3αξονικό, ε... λογικό να μην το έπιασες το υπονοούμενο... Λίγο μετά, μπαίνοντας στη Δράμα, βγαίνει από το πάρκινγκ ενός Lidl ένας πάρπας με το Vectra του σαν να μην υπάρχω στο δρόμο...
Είπαμε όμως, ζεν! Δεν χτυπάνε τα τηλέφωνα, δεν σκάνε (πολλά) καινούρια e-mail, ευκαιρία να κατέβει ο αριθμός των αδιάβαστων και να πάμε μια μέρα σε λογική ώρα στο σπίτι μας...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

axel12p έγραψε:Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγεις αυτό το ρημάδι το χωριό;
Η διαδρομή δουλειά - σπίτι είναι μία ευθεία και το χωριό στη μέση!
Αν κάνω οτιδήποτε άλλο είναι σαν να πηγαίνω Θεσσαλονίκη - Αθήνα μέσω Πρέβεζας...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>