Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
KiloMeater έγραψε:
JBT έγραψε:10% ή 10 χαω;

Γιατί έχει μεγάλη διαφορά...

Πόση διαφορά δηλαδή;
Όριο 130, +10 μας κάνει 140, +10% μας κάνει 143....

To όριο είναι 10 km/h. Και ναι, υπάρχει διαφορά. Αν έχουν ρυθμίσει να σε βγάζει φωτογραφία στο +10 από το όριο, αυτό το +3 km/h σημαίνει αυτομάτως "smile, got you".
Άβαταρ μέλους
By JBT
#289490 Δεν νομίζω. με 10% το υπολογίζουν (θαρρώ) που μοιάζει και πιο σωστό.

Με όριο τα 50 πχ δεν είσαι ασφαλής Εάν πηγαίνεις με 60. Τσεκαρισμένο αυτό (από άλλους :innocent: )
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#289495 Eχμ, πολύ πιθανό οχι.

Εφόσον ο ΚΟΚ εχει διαφορετική αντιμετώπιση όχι για ποσοστιαία παραβίαση του ορίου αλλά για (απολυτη) χιλιομετρική, το πιο λογικό είναι να εφαρμόζουν κάτι αντίστοιχο και στις κάμερες, για να μην γεμίζουν με παραβιάσεις της ποτσας
Άβαταρ μέλους
By mirage
#289498 Το 10% προκύπτει μπακάλικα με βαση την μετρητικη ακρίβεια της κάμερας + κάτι ακόμα.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#289890 Μία διευκρίνιση: οι περισσότερες κάμερες έχουν 1% σφάλμα μέχρι τα 100kmph και 2% μετά. Γι' αυτό θα δείτε ότι σε κάποια κράτη (π.χ. Ελβετία) οι κάμερες γράφουν στα 52kmph για όριο 50. Στην Ελλάδα είναι απίθανο να φας κλήση για κάτω των 10kmph πάνω από το όριο.

Και τώρα συγγνώμη, αλλά πάω να ρίξω καμιά γύρα χορό στο πανηγύρι.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#292238 Μία φωτογραφία για το πώς εμφανίζεται μία γεμάτη κάμερα:

Εικόναupload pictures online

Εικόναfree image host

Η κάμερα αυτή είναι στο Καλπάκι στην νότια είσοδο (όριο 50). Σε κάποια φάση θα ανεβάσω και βίντεο με ανίχνευση.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#292335 για εξηγησε μας και τι πρεπει να προσεχουμε ρε Πιπινος.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#292355 Που βλέπουμε την διαφορά γεμάτης και άδειας;
Άβαταρ μέλους
By nass
bill33 έγραψε:Που βλέπουμε την διαφορά γεμάτης και άδειας;

Στα "παραθυράκια", έχουν εξοπλισμό (φωτογραφική μηχανή και ραντάρ) μέσα, αλλιώς είναι απλά τζάμια "άδεια".
Άβαταρ μέλους
By bill33
nass έγραψε:
bill33 έγραψε:Που βλέπουμε την διαφορά γεμάτης και άδειας;

Στα "παραθυράκια", έχουν εξοπλισμό (φωτογραφική μηχανή και ραντάρ) μέσα, αλλιώς είναι απλά τζάμια "άδεια".

Αυτό το βλέπεις και απο το καλώδιο νομίζω.Εγω νόμιζα οτι μπορείς να καταλάβεις αν εχει φιλμ ή όχι.
Άβαταρ μέλους
By nass
#292773 Εννοείς το καλώδιο της ΔΕΗ ? Οχι απαραίτητα, μπορεί να έχει συνδεθεί με τη ΔΕΗ αλλά στη συνέχεια να έχουν μετακινήσει τα "σωθικά" σε άλλη κάμερα διότι συνήθως τις εναλλάσουν.
Δεν ξέρω αν έχουν φιλμ πια ή είναι ψηφιακές ή και συνδεδεμένες δικτυακά δηλ. να μη χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος να "κατεβάζει" τις φωτογραφίες.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#292927 bill αυτό με το καλώδιο διπλα δεν ισχύει, μια που με είχε χτυπήσει δεν είχε ποτέ καλώδιο να έρχεται σε ιστό.

Το καλώδιο ερχόταν υπόγεια και η κληση με mail :P
Άβαταρ μέλους
By bill33
#292942 Θυμάμαι που το έλεγαν παλιά αυτό.Αλλά μάλλον εννοούσαν το καλώδιο που πάει στο μεγάλο κουτι που βλέπουμε αριστερά στην φωτό.