Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16162 Γράφω πιο πάνω για καύσιμο? Και οικονομικά βενζίνης υπάρχουν και χαζά υβριδικά και αέρια και τα πάντα...

Καθαρά για κριτήριο ταχύτητα 0-100 και τελικές γράφω...

Αν το πάμε έτσι τα ηλεκτρικά αμάξια έχουν τρελά 0-100 και γενικότερα τρελή επιτάχυνση..ηλεκτρικά ξαναλέω,που στην ελλάδα δεν έχουμε...Δεν μιλάω συγκεκριμένα για καύσιμο...Ο καθένας ότι του αρέσει επιλέγει...

Και Bayern έχεις απόλυτο δίκιο..ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΕΓΡΑΦΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
Και δεν κατακρίνω όποιον αγοράζει αυτοκίνητο με κριτήριο τα 0-100 και τα άλογα και όλα αυτά..απλά λέω πως στην εποχή μας,όπως μας έκαναν είναι σπάνιο,δύσκολο και εξαιρετικά δαπανηρό....
Άβαταρ μέλους
By vagmann
JordanSalonica έγραψε:απλά λέω πως στην εποχή μας,όπως μας έκαναν είναι σπάνιο,δύσκολο και εξαιρετικά δαπανηρό....

...και καλα εκαναν αν μπορουν,και το αντεχει η τσεπη τους...εγω απ την αλλη γελασα με οσους εδωσαν στις καλες εποχες 50Κ,για ενα καλο αυτοκινητο,το χαρισαν στην κριση για 10Κ,εδωσαν και αλλα 10-15 απο πανω για να παρουν πετρελαιοκινητο κουβα...
Επισης οι πετρελαιαδες δειτε λιγο τις τιμες του πετρελαιου σαν καυσιμο στο εξωτερικο,για να δειτε τι σας περιμενει σε 1-2 χρονακια... :shifty:
...και αυτο το κρρρρρρρ ρε παιδι μου.... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16177 Καλά αυτοί που πριν την κρίση έδωσαν λεφτά για να πάρουν αμάξι με μεγάλα κυβικά φάγαν τρελή τόνγκα...

Πέρα από τα τέλη και την βενζίνη τους βάλαν και φόρος πολυτελείας....δηλαδή να τρελαίνεσαι...

Τώρα βέβαια σε κάτι λάρισες και χωριά που ξαφνικά είχαν όλοι porsche cayenne και τώρα τα δίνουν 10-15 χιλιάρικα και δεν τα παίρνει κανείς...σόρρυ αλλά καλά να πάθουν...

Και το πετρέλαιο να γίνει ακριβότερο από την βενζίνη δύσκολα άρα πάντα ένα πλεονέκτημα οικονομίας θα το έχει....εκεί που έρχεται μεγάλη τόνγκα είναι στα αέρια...πέρα του ότι αυξάνεται συνέχεια η τιμή του..ήδη πήγαν να βάλουν χαράτσι σε όσους κάναν υγραεριοκίνηση...

Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται...
Άβαταρ μέλους
By mirage
JordanSalonica έγραψε:Γράφω για το corsa που δεν καίει τπτ.....σε post για καταναλώσεις....Ω ΘΕΕ....

Αυτό που είπα και σε πείραξε είναι πως 2014 με κρίση-καύσιμα στο θεό τέλη και φόρους πολυτελείας είναι σπάνιο αν όχι απαγορευτικό πρώτο κριτήριο στην αγορά αυτοκινήτου να είναι τα άλογα τα 0-100 και οι τελικές και πέσατε όλοι οι schumacher (καλά να είναι ο άνθρωπος) να με φάτε λες και είπα κάτι παράλογο...

Γράφεις για το Corsa το υπεραυτοκίνητο. Πίστεψε με υπάρχουν diesel με περισσότερα άλογα απο το δικό σου, πολύ καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερο βάρος, καλύτερη κύλιση κλπ και καίνε λιγότερο. Έγραψες και κάτι άλλα τσουβαλιάσματα στο ποστ που σου είπα πως κάνεις την αυτοκριτική σου μάλλον. Οπότε χαλάρωσε λίγο να χαλαρώσουμε κι εμείς. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By vagmann
JordanSalonica έγραψε:Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται...

...μεινε σε αυτο ΙοραδανηΘεσσαλονικη,διοτι ειναι το μονο σιγουρο... :s_smile
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16183 Έγραψα για υπεραυτοκίνητο? Επειδή είπα πως με 4 άτομα μέσα ανέβαινε άνετα τις ανηφόρες εσύ κατάλαβες πως το χαρακτήρισα υπεραυτοκίνητο?
Αυτό που είπα είναι την κατανάλωση του ότι είναι πολιτισμένο και για αυτά που το θέλω και τις ταχύτητες που το πάω που είναι maximum 130 πάει άνετα και άψογα....
Αν εσύ από αυτό κατάλαβες πως το χαρακτήρισα υπεραυτοκίνητο τι να πω....έχεις θόλη μάλλον μέσα σου την έννοια του υπεραυτοκίνητου...
Και λογικό να υπάρχουν καλύτερα,αν με 13χιλιάδες ευρώ που κάνει σου έδιναν το καλύτερο diesel στην αγορά που τα χει όλα καλά...ε τότε θα ήταν κορόιδα..αλλά για να έχει πουλήσει σαν τρελό,κάτι καλό θα χει...
Άβαταρ μέλους
By JordanSalonica
#16202 Γενικά το έχω κανόνα να μην μιλάω υποτιμητικά για αυτοκίνητα που έχουν κάνει τρελές πωλήσεις.
Ναι οκ το corolla ήταν απίστευτα βαρετό αυτοκίνητο...άλλα άιντε πες κάτι αρνητικό με τόσο που πούλησε...
Ναι το 206 το βλεπες πιο συχνά και από τον Άδωνι στη τηλεόραση και έλεγες ΟΧΙ ΑΛΛΟ αλλά το πήραν οι πάντες...
Ναι το Fiat 500 δεν το λες και full αξιόπιστο αλλά είναι υπέροχο αμάξι και πούλησε τρελά....
Το να μιλάς υποτιμητικά για κάτι full πετυχημένο δείχνει το λιγότερο..πως δεν μιλάς αντικειμενικά....
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
JordanSalonica έγραψε:Ναι οκ το corolla ήταν απίστευτα βαρετό αυτοκίνητο...άλλα άιντε πες κάτι αρνητικό με τόσο που πούλησε...

lolz
+
Image
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#16211 Έχω οδηγήσει σχεδόν όλους τους συνδυασμούς καυσίμου ,κινητήρα και όταν λέω οδηγήσει τα είχα στην κατοχή μου για πολλές δεκάδες χιλιάδων χλμ πλήρωνα δηλ από τη τσέπη μου καύσιμα, συντήρηση.

Το χειρότερο είναι το υγραέριο

Ο καλλίτερος συνδυασμός οικονομίας -ευκολίας οδήγησης είναι τα σύγχρονα turbodiesel.

Το καλλίτερο όμως, είναι ένα μεγάλο ατμοσφαιρικό βενζινοκίνητο μοτέρ και όταν λέω μεγάλο εννοώ πολλά κυβικά και πολλούς κυλίνδρους!
Άβαταρ μέλους
By junior gt
MONMAN έγραψε:Έχω οδηγήσει σχεδόν όλους τους συνδυασμούς καυσίμου ,κινητήρα και όταν λέω οδηγήσει τα είχα στην κατοχή μου για πολλές δεκάδες χιλιάδων χλμ πλήρωνα δηλ από τη τσέπη μου καύσιμα, συντήρηση.

Το χειρότερο είναι το υγραέριο

Ο καλλίτερος συνδυασμός οικονομίας -ευκολίας οδήγησης είναι τα σύγχρονα turbodiesel.

Το καλλίτερο όμως, είναι ένα μεγάλο ατμοσφαιρικό βενζινοκίνητο μοτέρ και όταν λέω μεγάλο εννοώ πολλά κυβικά και πολλούς κυλίνδρους!

Ό,τι να'ναι.... :yahoo: