Scotch έγραψε:Θέλει ψάξιμο και πάλι σίγουρος δεν μπορείς να είσαι. Το μεγάλο αγκάθι είναι η ασφάλεια (ή τουλάχιστον εκεί είχα κολλήσει όταν το είχα ψάξει).
Directline είχα κι εγώ παλαιότερα, μέχρι που αποφάσισε να μην ασφαλίζει non-uk residents. Τώρα ασφαλίζομαι στην aviva αλλά και πάλι 100% σίγουρος δεν είμαι ότι δε θα βρω κι εκεί κανέναν μπελά (μιας και κάπου δηλώνεις ότι είσαι uk resident). Αυτός είναι κι ο λόγος που σκέφτομαι να πουλήσω το micra. Τώρα, να με καλύπτουν εκτός uk, μάλλον χλωμό.... εδώ δεν ξέρω αν με καλύπτουν εντός![]()
In other news... υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη Β(τη clk δεν έχει εμφανιστεί κανένας ακόμη να τη δει από κοντά, αλλά αυτός που θα τη δει θα την πάρει... απλά δε ξέρω πόσο καιρό θα πάρει αυτό).
Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις στο DVLA. Εάν σου επιτρέπει να κρατήσεις τις πινακίδες, τότε θα υπάρχει και τρόπος να το ασφαλίσεις. Αξίζει μόνο και μόνο για ξεκαθαρίσεις αυτό που λες ότι έχεις άγχος με την καλύψη τώρα. Στην Direct Line έχουν υπηρεσία chat που μπορείς να τους ρωτήσεις εκεί.
Για την B, βγήκε οικογενειακή απόφαση ότι θα πουληθεί; Πόσο υπολογίζεις ότι θα σου βγει το κόστος κατοχής τους ως όχημα, εάν τα δώσεις στα χρήματα που θες;
ΥΓ Το 500 πωλήθηκε, δεν πιστεύω να ξέρεις κάτι;

(τη clk δεν έχει εμφανιστεί κανένας ακόμη να τη δει από κοντά, αλλά αυτός που θα τη δει θα την πάρει... απλά δε ξέρω πόσο καιρό θα πάρει αυτό).