Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#887945 πρωτη φορα τον ειχα δει οταν τα γραφεια ηταν διπλα στο Καλλιμαρμαρο στην Αρδηττου,που ειχα πει για να αγορασω καποια τευχη που μου ελειπαν.Μαθητης Γυμνασιου τοτε.
Τεραστια μορφη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887954 Και στο site των 4Τ ουτε μια αναφορα. Απο εκει καταλαβαινεις ποιοι παρελαβαν την σκυταλη.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
g8777 έγραψε:Και στο site των 4Τ ουτε μια αναφορα. Απο εκει καταλαβαινεις ποιοι παρελαβαν την σκυταλη.
Υποθετω θα έχουν τους λόγους τους και δεν είμαι σίγουρος αν θα το ήθελε και ο ίδιος αλλά όσον αφορά εμάς δεν φαίνεται σωστό...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kubiak έγραψε:
g8777 έγραψε:Και στο site των 4Τ ουτε μια αναφορα. Απο εκει καταλαβαινεις ποιοι παρελαβαν την σκυταλη.
Υποθετω θα έχουν τους λόγους τους και δεν είμαι σίγουρος αν θα το ήθελε και ο ίδιος αλλά όσον αφορά εμάς δεν φαίνεται σωστό...

Δεν υπάρχει λόγος να το στρογγυλεψεις.
Ο Κώστας Καββαθας ήταν ο πατριάρχης του ειδικού τύπου στην χώρα μας, ο άνθρωπος που κάθε συντάκτης του χρωστάει την δουλειά του.
Αλλά το περιοδικό που γέννησε και μεγάλωσε, το κομμάτι του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, ούτε μία αναφορά;
Ντροπή!
R I P δάσκαλε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
kubiak έγραψε:

Οι λογοι ειναι οτι αλλοι ειναι ιδιοκτητες του περιοδικου και αλλοι των ψηφιακων μεσων.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887969 Ο ΣΧ θα έπρεπε να είναι απολύτως τυπικός στο κατευόδιο του, για να μην γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#887970 Τόσες γενιές ανθρώπων που είχαν όραμα για κάτι άλλο ,χάθηκαν μέσα στην βαλκάνια νεοελληνική υποκουλτούρα

Rip

Αν μη τι άλλο μάθαμε και διαβάζαμε από ένα περιοδικό γνώση
Άβαταρ μέλους
By edmond
g8777 έγραψε:Ο ΣΧ θα έπρεπε να είναι απολύτως τυπικός στο κατευόδιο του, για να μην γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια.

Θα χει ενδιαφέρον το επόμενο τεύχος των 4Τ, το οποίο καλώς ή κακώς έχει μπόλικες μέρες για να...ραφτεί αναλόγως. Σίγουρα θα υπάρξει ικανό ένθετο, αν όχι κάποια ειδική έκδοση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888028 Την οποία πολύ πιθανόν να τη βγάλει κάποιος απλήρωτος εργαζόμενος μιας και η εκδοτική που το έχει τώρα έχεις τους περισσότερους, αν όχι όλους, μέσα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#888037 ναι , αλλά την πάτησε από μια τυπογραφική έταιρεία στην οποία μπήκε μέτοχος μαζί με άλλους που μαγείρεψαν τα βιβλία και τον φέσωσαν. Τα περιοδικά ως περιοδικά πήγαιναν καλά. Τα πούλησε βάζοντας στην τσέπη 1εκ ευρώ , ως εξασφάλιση για τα γεράματα είπε. και την έκανε λούης.