Για τα άδεια gantry είναι ένα κοντά στην Κινέτα και ένα κοντά στην Νέα Πέραμο.
NickTG έγραψε:Τελικά οι κάμερες στο Copa copana και στο ΤΕΙ Αθήνας δουλεύουν?
NickTG έγραψε:Ξέρουμε αυτές σε τι ταχύτητες βαράνε?
JBT έγραψε:10% ή 10 χαω;
Γιατί έχει μεγάλη διαφορά...
pipinos1976 έγραψε:Τις προηγούμενες ημέρες και για τα προηγούμενα περίπου 3.000km που έχω κάνει φέτος το καλοκαίρι μπορώ να αναφέρω ότι καμία κάμερα στην Δ. Ελλάδα δεν ήταν ενεργή. Από χτες, όμως, και για το τριήμερο, έχουν δώσει τα πάντα για να δουλεύουν όλες με τους μηχανισμούς που έχουν αυτή την στιγμή. Έτσι, χτες ήταν ενεργές δύο κάμερες μία στην Βόρεια είσοδο των Ιωαννίνων και μία στην Νότια είσοδο του Καλπακίου. Προφανώς, θα είναι ενεργές και νοτιότερα άλλες κάμερες, αλλά αυτές τις είδα χτες που περνούσα. Έκανα και τις δοκιμές μου με τους ανιχνευτές και τα πράγματα είναι απογοητευτικά: καλύτερη ανίχνευση 10m πριν την κάμερα, οπότε μιλάμε για περίπου 20-30m το πολύ πριν σε μετρήσει και φωτογραφήσει. Ειδικά αυτές που είδα εγώ έγραψαν πολύ κόσμο εκτός των ντόπιων (οι Γιαννιώτες έκοβαν παντού). Άρα, προσοχή και υπομονή στους δρόμους.
Ευχαριστώ.
g8777 έγραψε:Πρεπει να εχουν βιονικα ματια δλδ. Γιατι για να φτασουν να ξεχωρισουν τι φυλο ειναι ο οδηγος και τι πινακιδες εχει το αυτοκινητο υπο φυσιολογικες συνθηκες, αυτο γινεται εφικτο οταν ερχονται διπλα τους. Ελεος με τις γενικευσεις. ΕΛΕΟΣ.
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]