- 25 Νοέμ 2015, 15:43
λοιπον ο kacey εχει δικιο μην την ψαχνουμε.
περασα απο κει ειναι ενα τριοροφο που εχει χωρο διπλα και μπροστα , υπαρχει πεζοδρομιο χωρις ραμπα χωρις πινακιδες .
αυτος το χρησιμοποιει για παρκινγκ . για να πω την αληθεια και γω αυτο θα εκανα μιας και δεν ειναι σε κεντρικο δρομο , ουτε καν δρομος αδιεξοδο ειναι με καναδυο μηχανουργεια.
προφανεστατα ειναι παρανομος και αναιδης για να φωναξει αστυνομια . ΑΛΛΑ Ο ΜΠΑΤΣΟς ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ;
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ για οσους δεν θυμουνται το τοπικ ειναι μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα αλλα οι τσιπρομοντς δεν το ανεχονται.
λοιπον βγαζω τις πινακιδες παιρνω την θεια την παω πληρωνει το προστιμο και την αφηνω στην αστυνομια με τις πινακιδες εγω δεν ανεβηκα γιατι μπορει να ειχαμε επεισοδιο και αποτελεσμα μηδεν , ε λεω 2 ηλικιωμενοι απο χωριο που χρειαζονται το αυτοκινητο για σουπερ μαρκετ και γιατρους τι στο διαολο θα τους την χαριζε .
μετα απο λιγο ερχεται και μου λεει οτι αυτοι που ηταν δεν μπορουσαν να τις παραλαβουν και οτι πρεπει να ειναι ο διοικητης η ο μπατσος που την εγραψε δεν καταλαβε, και να ξαναπαει αυριο 7,30 το πρωι γιατι τοτε πιανουν δουλεια και φευγουν για περιπολια . τι στον πουτσο πως θα παει η γρια το πρωι με τι; εγω δεν μπορω εχω δουλεια. τους λεει δεν εχω κανενα να με φερει, της λενε παρε ταξι (να δωσει αλλα 100ε, 2 ατομα με συνταξη ογα ολα αυτα) την ρωτανε που την εγραψαν και εβαλαν τα γελια προφανως πρεπει να ειναι καποιο ειδους ανεκδοτο αυτο στην τροχαια .
γειτονας της, εχει ερθει γαμπρος μπατσος απο το ιδιο τμημα και μιλανε χαιρετιουνται του το λεει για τις πινακιδες λεμε τωρα . α της λεει ειναι στραβοξυλο αυτος που σε εγραψε δεν μπορω να κανω τιποτα.
ποσο για τον πουτσο μπατσοι ειναι ολοι , μια απιστευτη γυρω γυρω ολοι ταλαιπορια γεροντων για το τιποτα .
να υποχρεωθεις να σε πανε με τις πινακιδες στα χερια και να μην τις παραλαμβανουν , οχι να στην χαρισουν , ουτε να τις παραλαμβανουν.
τι να πω μπατσοσυμπεριφορες , αλλα ο καραφλομαγκας και οι μπατσομοντς εχουν αλλη γνωμη.