Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#760593 Το smart βέβαια μπροστά στο αμί, μοιάζει με gran tourismo.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Νομίζω θα δούμε σύντομα αν θα είναι flop ή όχι. Να θυμίσω πως τα ίδια λέγονταν κάποτε και για τα Smart, και αποδείχτηκε πως πολύς κόσμος ήθελε ακριβώς ένα τέτοιο αμαξάκι. Το Ami δεν είναι τέλειο, έχει μπόλικα αρνητικά, αλλά έχει και θετικά που δεν μπορούν ν'αγνοηθούν κατ' εμέ.

Δεν ξέρω πάντως πέρα από το μέγεθος πόση σχέση έχουν.
Με το Smart μπορείς να πας πάνω από 100, έχεις air-condition, παράθυρα που ανοίγουν, δεν χρειάζεσαι 10 δευτερόλεπτα για να πιάσεις τα 45, έχει περισσότερο χώρο αποσκευών, ABS, ESP.

Υπάρχει κόσμος που το έχει για μοναδικό αμάξι.
Να πω εδώ πως δεν μου αρέσουν καθόλου τα Smart.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#760597 Συγγνώμη αυτό το Ami δεν έχει ABS, ESP? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#760601 Αν δεν κάνω λάθος, ο HF δεν συγκρίνει το Ami με το Smart. Απλά αυτό που λέει είναι ότι και όταν πρωτοβγήκε το Smart ήμασταν πολύ που λέγαμε ότι δεν πρόκειται να πιάσει και πως ελάχιστοι θα έδιναν τόσα λεφτά για ένα τέτοιο κουβαδάκι. Στην πορεία, η εμπορική επιτυχία του Smart έδειξε ότι διαψευστήκαμε και πως υπήρχε ένα κενό στην αγορά το οποίο ήρθε και κάλυψε.
Πιθανότατα μπορεί και το Ami να καλύψει ένα αντίστοιχο κενό στην αγορά, παρά το γεγονός πως δεν καλύπτει τις προσωπικές μας ανάγκες και δεν βρίσκουμε λόγω ύπαρξης.
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#760603 Τα οχήματα αυτού του τύπου σαν το AMI υπάρχουν 30 χρόνια στην αγορά με κινητήρες βενζίνης έστω.

btw, το Renault Twizy είναι στην ίδια κατηγορία, πανικός γίνεται με αυτό τόσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#760617 Πάτρα Ιωάννινα, χθες ανέβαινα. Είχε κάποια σεβαστή κίνηση λόγω της εξόδου. Εγώ κλασσικά με 95χμ/ω στην Ιόνια, σε βαθμό που αν με προσπερνούσε ο μαρκοβάγκος θα έγραφε στις παραβάσεις και απρεπείς :sorry: :s_drinks

Το ΜΟΝΟ* αμάξι που προσπέρασα με το ρυθμό μου, ήταν ένα nissan leaf.

Έχει δρόμο ακόμα η μπαταρία.

JimClark έγραψε:Το ΜΟΝΟ* αμάξι που προσπέρασα με το ρυθμό μου, ήταν ένα nissan leaf.

Έχει δρόμο ακόμα η μπαταρία.

Μια χαρά ανέβηκα πάντως προχθές Ηγουμενίτσα

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
axel12p έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, ο HF δεν συγκρίνει το Ami με το Smart. Απλά αυτό που λέει είναι ότι και όταν πρωτοβγήκε το Smart ήμασταν πολύ που λέγαμε ότι δεν πρόκειται να πιάσει και πως ελάχιστοι θα έδιναν τόσα λεφτά για ένα τέτοιο κουβαδάκι. Στην πορεία, η εμπορική επιτυχία του Smart έδειξε ότι διαψευστήκαμε και πως υπήρχε ένα κενό στην αγορά το οποίο ήρθε και κάλυψε.
Πιθανότατα μπορεί και το Ami να καλύψει ένα αντίστοιχο κενό στην αγορά, παρά το γεγονός πως δεν καλύπτει τις προσωπικές μας ανάγκες και δεν βρίσκουμε λόγω ύπαρξης.
Μωρέ ναι, αλλά το ένα είναι μικρό αυτοκίνητο ενώ το άλλο αναπηρικό αμαξίδιο με οροφή και θέση συνεπιβάτη.

RMX3363
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#760624 Δεν είχα υψηλότερη με το θερμικό. Με τα όρια πήγαινα εξάλλου.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#760625 Τα όρια είναι 120, 130. :iconcool:

Με θερμικό θα μπορούσες να πάς με όσα παραπάνω ήθελες, χωρίς άγχος και επιχειρησιακό σχέδιο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#760627 Κανένα σχέδιο. Στάση για φαγητό Ψαθόπυργο και φύγαμε. Τα όρια σε πάρα πολλά σημεία ήταν 100 και 110 (και 80 στα τούνελ).

< >