Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#854343 Το ASX είναι ένα Captur με τα σήματα της Mitsubishi. Απουσιάζει το εργοστασιακό υγραέριο, από 45.830 η έκδοση plug-in hybrid.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#854355 Βλέπω ότι οι τιμές των αυτοκινήτων γενικότερα έχουν ξεφύγει πολύ. Αυτά που θεωρούσα, πχ μικρό 10-12Κ, σούπερμινι 13-20, μικρομεσαίο 20-27 κοκ έχουν μετακομίσει 5-15Κ επάνω... Η αγορά πρέπει να έχει πέσει πολύ. Ποιος αγοράζει καινούργια αυτοκίνητα και με τι λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#854357 Καλά, ο Σαρακάκης νομίζει οτι πουλάει Rolls Royce :inlove: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#854977 ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Ο πιο διάσημος Έλληνας τενίστας αλλάζει το λευκό Tesla Model Y του για ένα μπλε VW ID.4, αμφότερα ηλεκτρικά.Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimsabas έγραψε:ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Ο πιο διάσημος Έλληνας τενίστας αλλάζει το λευκό Tesla Model Y του για ένα μπλε VW ID.4, αμφότερα ηλεκτρικά.Εικόνα

.

Ποιος είναι; ο Νίκος Χατζηνικολάου;
Άβαταρ μέλους
By Chris
Giuseppe Busso έγραψε:
Dimsabas έγραψε:ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

.

Ποιος είναι; ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#855083 Σαμπα.

Ως παλιος φορουμιτης θα επρεπε να γνωριζεις οτι ο πιο επωδυνος θανατος ειναι αυτος απο ρακετα.

Flax. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#855540 Μα τη Σκανδιναβία και την Κίνα, δε θα μπορούσα να σκεφτώ πιο κατάλληλο σημείο για την επίσημη παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού Volvo EX30 από τη νέα Μαρίνα της Βουλιαγμένης.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#855552 Η καινούρια ΤΕΡΑΣΤΙΑ Μαρίνα Βουλιαγμένης, ασχημαίνει έναν πανέμορφο κόλπο βέβαια. Απαράδεκτη κατασκευή συνολικά.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#856298 Με χαρά και τιμή, σχεδόν 24,5 χρόνια μετά από εκείνη τη συνέντευξη όπου θα με προσελάμβαναν στο Drive, αλλά τελικά μου την έφεραν και με πήραν στο Autocar, βλέπω επιτέλους την πρώτη μου δοκιμή δημοσιευμένη στο αγαπημένο περιοδικό της νιότης μου. Και μάλιστα με το πολύ Kia EV6 GT των 585 ίππων.

https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... ktriko-ufo
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#856301 Ωραιος Δημητρη! Ωραια πενα εχεις! :s_thumbsup
Πολυ καλο που αφησες τα των χωρων για το τελος. Αυτο το αμαξι δεν το αγοραζεις για να κουβαλας πολλους, θα σου κοβουν την χαρα!