Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
g8777 έγραψε:Έχω σχαθει την ύπαρξη μου αλλά συμφωνώ μέχρι τελείας με Εντυ.

Ντίμη είναι σαν να ανεβάζεις βιντεάκι - ραντ γιατί η Ipeirotissa δεν σου δίνει δωρεάν κάνα πάκο ρύζι να φτιάξεις γεμστά .

Το προϊόν της δεν απευθύνεται στο κοινό σου :shifty:

Α, μην το ξεχάσω.
"Ηπειρώτισσα" λεγεται και ουτε ενα γκουρμέ ελληνικό προϊόν δεν προσφέρει. :lol:

Ιδανική αλυσίδα δλδ για τους Νοτιους Προαστιτες. :shifty:

g8777 sold out τα ρύζια!!! Τα πήρες όλα μοναχοφάι;;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#815702 Επειδή υπάρχει απορία για το τι γράφει για τις BMW, ορίστε:

https://autoholix.com/2023/04/29/bmw-i4 ... est-drive/

ΥΓ. Σταμάτησα να βάζω δικά μου άρθρα και βάζω της Ισμήνης...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#815704 ^^^για σκληρό καριολη μόνο ρύζι carnaroli
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Επειδή υπάρχει απορία για το τι γράφει για τις BMW, ορίστε:

Διθυραμβικά γράφει, άρα δεν βλέπω γιατί να μην της δίνει αυτοκίνητο η BMW.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
mousatos έγραψε:Αμ δεν το δοκίμασε το 2017 .... αλλά πολύ πιο πριν.

Δες στο πάνω μέρος της σελιδας
Αρχική Δοκιμες The Veterans (Pre-2014 Tests) Renault Laguna 1.6 MY 2005

Εγώ το θυμάμαι το αρθράκι πριν από 10-15 χρόνια . Και θυμάμαι που μάλωσε με τη ρενώ Ελλάς μετά από αυτό το έγραψε. Έγιναν μαλλιά - κουβάρια και η Φαμπιάτου επέμενε λες και ήταν το πιο επικίνδυνο αμάξι του κόσμου.
" Κι εγώ ξέρω τι γράφω , και δεν τα κρύβω και είναι η ίδια παλιατζούρα πλατφόρμα της 1ης γενιάς με απλά νεό εξωτερικό σχεδιασμό και τις ίδιες άθλιες αναρτήσεις της 1ης γενιάς , και δεν περνάνε αυτά σε μένα, κι εγώ ξέρω και τις καταλαβαίνω τις απατεωνιές σας, που πουλάτε παλιατζούρες για νέες εκδόσεις κτλ"

Τωρα το ειδα το edit σου
Αρα γι αυτο λεει "12 χρονια μετα"
Θεωρουσε οτι ειναι το ιδιο αμαξι με την 1η γενια που βγηκε το 1993-94 :lol:
Πολυ καλά εκανε η Ρενω και δεν της ξαναδωσε αμαξι.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Anonymous Founder έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Επειδή υπάρχει απορία για το τι γράφει για τις BMW, ορίστε:

Διθυραμβικά γράφει, άρα δεν βλέπω γιατί να μην της δίνει αυτοκίνητο η BMW.

Αυτο ειναι γραμμενο πριν κανα μηνα
Περιοδο που ειχε ηδη προβληματα με την bmw hellas . Εγω θεωρω οτι τους καλοπιανει
Ποιος ξερει τι μπορει να ειχε γραψει παλιοτερα . Οπως αυτο με το Λεον 1,6 ατμο που δεν το εφτανε η Μ3 :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#815712 Υποψιάζομαι (χωρίς να είμαι καθόλου βέβαιος για ετούτο) ότι το σχόλιο για την Μ3 το έγραψαν εκεί που έχουν γραμμένη την ίδια και ο βασικός λόγος που τη γειώνουν είναι ότι τους έκανε ένα κάρο καραγκιοζιες (σπαμαρισμα ΔΣ :vava: , e mail στα κεντρικα, ατάκες επιπέδου παντόφλα, θεωρίες συνομωσιας για Γερμανό διευθυντή κλπ.)

Όπως είπα υποψιάζομαι και μόνο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Νίκος Παππάς έγραψε:Εδώ σε νορμάλ κατάσταση δεν αλλάζει λωρίδα το δικό μου σε ισιωμα ή στροφή, σήμερα που κοντεύει 20 ετών και το έκανε γαλλικό μακρύ με ημιακαμπτο;

.

Τέτοια συμπεριφορά δεν έχει ούτε το Daihatsu μου με 220+ χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω και μεταξόνιο μισό μέτρo λιγότερο από τη Laguna.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#815714 Edo me taxi θυμάμαι τον Νίκο Δήμου να χαρακτηρίζει τη laguna 1ης γενιάς , οδοστρωτήρα στα 180χλμ/h ( που σιδερώνει τις ανωμαλίες του Ελ.οδοστρώματος) και αγχολυτικό στο ταξίδι.

Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#815715 Πολλοι την θεωρουν αντικειμενικη και οτι δεν μασαει τα λογια της
Προσωπικα δεν την διαβασα ποτέ και δεν ειχα γνωμη
Αλλά μ αυτα που βλεπω τωρα, θα κραταγα μικρο καλαθι για το ποσο αντικειμενικη ειναι
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#815716 Τα υπόλοιπα τεστ της (εκτός του Leon και της laguna) είναι σχετικά νορμαλ , τουλάχιστον καμιά 20ριά ακόμη που έχω/είχα διαβάσει. Μάλλον τα πήρε στην κράνα με τις παλιές αναρτήσεις και είπε να το θάψει.
Αλλά έστω και ένα στέλεχος να θυμάται το θάψιμο της laguna , πού να ρισκάρει να της δώσει αμάξι για νεο τεστ; Όχι επειδή θα χάσουν ΤΟΥΣ πελάτες αλλά επειδή θα χάσει αυτός τη θέση του. Θα του πουν , αγόρι μου , σ'αυτήν πήγες και έδωσες αμάξι;
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#815718 Κι απο οτι εχω ακουσει , η Λαγκουνα ηταν καλη σε οδικη συμπεριφορα . Χαρακτηριστηκα θυμαμαι που ελεγαν οτι ειναι η καλυτερη υλοποιηση ημιακαμπτου. Δλδ παροτι εχουν βαλει ημιακαμπτο, ειναι αναλογικα αρκετα καλη
Παιζει να τα χαλασαν αλλου :shifty: και γι αυτο να την εθαψε

Edit: Και ο Σαμπας λεει οτι ηταν καλη

Dimsabas έγραψε:Απαντώ για τη Laguna.
Είχα οδηγήσει το προ-facelift το 2001 στο Autocar κι ήταν πολύ καλό στον δρόμο. Σε μεταχειρισμένο 12ετίας, τι συμπέρασμα να βγάλεις;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Νίκος Παππάς έγραψε:Εντάξει, υπερβάλλω κι εγώ, αλλά η ουσία είναι ότι αυτή η φάση της Stellantis δεν μου αρέσει.
Δέκα μαρκες το ίδιο πράγμα με ελάχιστη σχέση από το παρελθόν Citroen / Peugeot σε ο,τι αφορά καινοτομία και δυναμική συμπεριφορά, δεν είναι για μένα

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο διαφορετικές Stellantis, η Ιταλικη-Αμερικάνικη (πρώην FCA) και η Γαλλική-Γερμανική (πρώην PSA). Ακόμα δεν τα έχουν μπερδέψει τεχνολογικά μεταξύ τους, πλην εξαιρέσεων (π.χ. το νέο ηλεκτρικό Avenger). Οπότε όπως είπε και ο mirage, η Tonale δεν έχει σχέση με το 3008. Ευτυχώς για μένα, σε αντίθεση με αυτό που είπε ο φίλος mirage.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#815722 Αυτό είναι το παλιό site :

https://fabiatou.blogspot.com/

κατεβαίνοντας στα 2/3 της σελίδας βρίσκουμε δοκιμή twingo:

Sunday, December 14, 2008

RENAULT TWINGO 1,2 16V

Δεν είναι μυστικό ότι η προηγούμενη αντιπροσωπεία της Renault με είχε διαγράψει από την λίστα των συνεργατών της καθώς ορισμένα στελέχη- που λίγα γνώριζαν από αυτοκίνητα- δεν ενέκριναν αυτά που έγραψα όταν δοκίμασα ένα μοντέλο της εταιρείας. Ευτυχώς σήμερα τα στελέχη αυτά έχουν την δυνατότητα να κατακρίνουν την σελίδα μου με την άνεση του οικιακού τους Η/Υ. Αντίθετα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να επανορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος- και κυρίως να χαράξουν το μέλλον της Renault στην Ελλάδα, με θυμήθηκαν και έτσι βρέθηκα να οδηγώ και πάλι ένα αυτοκίνητο με τον χαρακτηριστικό ρόμβο στο τιμόνι. Μου είχαν υποσχεθεί το GT, αλλά την τελευταία στιγμή βρέθηκα να παραλαμβάνω το 16βάλβιδο Twingo 1.2 με τους 75 ίππους. «Γιορτάζοντας» την επανασύνδεση μου με την γαλλική εταιρεία προσποιήθηκα ότι δεν με πειράζει- και παρέλαβα το μπλε Twingo που περίμενε υπομονετικά στο παρκινγκ της νέας αντιπροσωπείας στην Κηφισιά.
.
.
.
.
Πάντως δε το λες και επιτυχία , την αλλαγή brand-domain name από Fabiatou.com σε autoholix.com :hmmm:
Second remark, ποιός τρελλός θα βρεθεί να πετάξει 2 χιλιάρικα για το domain name Fabiatou ??!!

1. fabiatou.blogspot.com 2.fabiatou.com και τώρα autoholix.com