Pitt έγραψε:Εννοείς ότι σε πέρασαν από αριστερά, ενώ περίμενες να περάσουν από δεξιά σου; Συνήθως οι προσπεράσεις από αριστερά γίνονται, αλλά και πάλι τι θα άλλαζε; Είτε αριστερά, είτε δεξιά, την ίδια ορατότητα θα είχες στο πίσω μέρος του περιπολικού. Μήπως κάτι δεν κατάλαβα;
Αν κάθισε πίσω σου ίσως τσέκαρε την πινακίδα σου μήπως "απασχολεί"...
Ας μας διαφωτίσει ο giannik.
Όπως είπα μπήκε στην Εγνατία. Όταν μπαίνεις εκεί έχεις την λωρίδα επιτάχυνσης συν τις άλλες τρεις της πορείας. Αυτός έχοντας αυτή τη λωρίδα (επιτάχυνσης) αλλά και την αριστερή άδεια αντί να φύγει όπως ερχόταν πλακωμένος έκοψε, μπήκε από πίσω και έπειτα πέρασε από αριστερά. Αν δε βιαζόταν δε θα μου κανε εντύπωση.
Α) μαλάκια του οδηγού , χωρίς λόγο
Β) Αυτό που είπε ο pitt (έλεγχος της πινακίδας για τον χψζ λόγο...)
μας δουν όργανα αλλά είναι σε σημείο όπου δεν μπορούν να ακινητοποιησουν το όχημα μπορούν να βεβαιωσουν παράβαση; < K910 μου
panos2171 έγραψε:Αν σφαξουμε κόκκινομας δουν όργανα αλλά είναι σε σημείο όπου δεν μπορούν να ακινητοποιησουν το όχημα μπορούν να βεβαιωσουν παράβαση;
< K910 μου
Φυσικα, εαν εισαι σε χωριο και ο Σεριφης σε πετυχει την επομενη η καποια αλλη στιγμη, στη φοραει και αντε βρες ακρη!
panos2171 έγραψε:Αν σφαξουμε κόκκινομας δουν όργανα αλλά είναι σε σημείο όπου δεν μπορούν να ακινητοποιησουν το όχημα μπορούν να βεβαιωσουν παράβαση;
< K910 μου
Ναι μπορούν.
Συμπληρώνουν την κλήση μόνο με τον αριθμο κυκλοφοριας , χωρίς στοιχεία οδηγού, η κληση πάει υπηρεσιακά στο Α.Τ του τοπου κατοικίας του ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος καλείται στο Τμήμα να δηλώσει ποιος οδηγαγε το όχημα την συγκεκριμένη ημερομηνία κ ώρα (η ιδια διαδικασία με τις κλήσεις των ραντάρ ταχύτητας ) ...
< K910 μου
Ριξε μια ματια εδω.
2 φορες υπηρξαν πουστιες απο Τροχαια. Κατα τ'αλλα ΠΟΤΕ δεν ειχα θεμα.
Μια φορα που με ΕΙΔΕ ενας σεριφης να περναω χωρις να φοραω κρανος και με εγραψε την επομενη μερα... ενω τη δευτερη φορα με εγραψε για κινηση εντος πεζοδρομου πραγμα το οποιο αφορουσε αντικανονικη σταθμευση.
Τουλαχιστον ο δευτερος εκτος απο π#τανας γιος... ηταν μακραν ο πιο τρομπας του σωματος, αφου δεν εγραψε σωστα την οδο / αριθο ... με αποτελεσμα να βγει ακυρη η ηδη ακυρη κληση του.
Χονδρικα, η θα σε σταματησουν να σε γραψουν επιτοπου (εν ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι) ... ή θα πρεπει να σε παρουν απο πισω και να σου κανουν σημα να σταματησεις (Φαρος: ΟΝ .. Σειρηνες: ΟΝ) ή θα σου στειλουν πακετακι την κληση με απαραιτητες φωτογραφιες οπου θα φαινεται η παραβαση σου. (ακομα και σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να υπαρχουν προειδοποιητικες πινακιδες οπως οριζει ο νομος).
Με λιγα λογια, αν ο Πανος σφαξει κοκκινο και δεν τον εχουν φωτογραφησει (τεχνικα μεσα) ... bye bye και παμε γι'αλλα.

Του κλανουν μια μαντρα αρχιδια.
giannik1977 έγραψε:
Ναι μπορούν.
Συμπληρώνουν την κλήση μόνο με τον αριθμο κυκλοφοριας , χωρίς στοιχεία οδηγού, η κληση πάει υπηρεσιακά στο Α.Τ του τοπου κατοικίας του ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος καλείται στο Τμήμα να δηλώσει ποιος οδηγαγε το όχημα την συγκεκριμένη ημερομηνία κ ώρα (η ιδια διαδικασία με τις κλήσεις των ραντάρ ταχύτητας ) ...
Morx έγραψε:http://www.thrakitoday.com/2014/12/vevaiosi-troxonomikis-parabasis-xoris-autoprosopo-elegxo-apo-ton-astunomiko.html
Ριξε μια ματια εδω.
2 φορες υπηρξαν πουστιες απο Τροχαια. Κατα τ'αλλα ΠΟΤΕ δεν ειχα θεμα.
Μια φορα που με ΕΙΔΕ ενας σεριφης να περναω χωρις να φοραω κρανος και με εγραψε την επομενη μερα... ενω τη δευτερη φορα με εγραψε για κινηση εντος πεζοδρομου πραγμα το οποιο αφορουσε αντικανονικη σταθμευση.
Τουλαχιστον ο δευτερος εκτος απο π#τανας γιος... ηταν μακραν ο πιο τρομπας του σωματος, αφου δεν εγραψε σωστα την οδο / αριθο ... με αποτελεσμα να βγει ακυρη η ηδη ακυρη κληση του.
Χονδρικα, η θα σε σταματησουν να σε γραψουν επιτοπου (εν ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι) ... ή θα πρεπει να σε παρουν απο πισω και να σου κανουν σημα να σταματησεις (Φαρος: ΟΝ .. Σειρηνες: ΟΝ) ή θα σου στειλουν πακετακι την κληση με απαραιτητες φωτογραφιες οπου θα φαινεται η παραβαση σου. (ακομα και σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει να υπαρχουν προειδοποιητικες πινακιδες οπως οριζει ο νομος).
Με λιγα λογια, αν ο Πανος σφαξει κοκκινο και δεν τον εχουν φωτογραφησει (τεχνικα μεσα) ... bye bye και παμε γι'αλλα.
Του κλανουν μια μαντρα αρχιδια.
Άρα Γιάννη δεν ισχύει αυτό που λες ή μήπως άλλαξε κάτι πρόσφατα; Σε συζήτηση μου παν ότι πλέον σε γράφουν και ας μην σε πιάσουν επ αυτοφώρω, γι αυτό και η απορία μου.
μια θεια μου 75χρ. παρκαρε σχεδον διπλα στο ασ. τμημα ,μπροστα σε εισοδο παρκιν σπιτιου . οπως ηταν φυσικο τηλ. απο τον κατοχο του παρκιν και αμεσως μπιλιετακι στο παρμπριζ με προστιμο 40ε δηλ 20 .
αυτη δεν διαβασε ομως παρακατω μια και δεν φαινοταν και καλα ,οτι επρεπε να παρουσιαστει στο τμημα εντος 3 ημερων με τις πινακιδες.
τα ερωτηματα μου ειναι.
και γιατι δεν τις επαιρναν επιτοπου ;
δικαιολογει αυτη η παραβαση αφαιρεση πινακιδων;
αν ναι για ποσο καιρο τις αφαιρουν ;
και αν δεν τις παει τι γινεται;
αφου παρεις αδεια απο την πολεοδομια, πρεπει να πας κ στον δημο να παρεις αδεια για την απαγορευση της σταθμευσης μπροστα σου. Μονο τοτε εισαι νομιμος κ εχεις δικαιωμα να απαγορευεις στους αλλους να παρκαρουν.
εκει που παρκαρισε δεν υπηρχαν πινακιδες απαγορευσης σταθμευσης που να αναγραφουν τον αριθμο αδειας του δημου
μπορω να το επικαλεστω στην αστυνομια;
otso έγραψε:και γιατι δεν τις επαιρναν επιτοπου ;
δικαιολογει αυτη η παραβαση αφαιρεση πινακιδων;
αν ναι για ποσο καιρο τις αφαιρουν ;
και αν δεν τις παει τι γινεται;
1. Μπορει να μην εβγαιναν (πολυ συχνο φαινομενο)
2. Ναι
3. 10
4.
ρε συ αυτο που ελεγε ο kasey οτι αν δεν εχει παρει αδεια απο τον δημο και να εχει βαλει πινακιδες με απαγορευεται η σταθμευση και τον αριθμο αδειας επανω , δεν πρεπει να σε γραφουν ισχυει;
η σε καθε εισοδο που ο αλλος θεωρει παρκινγκ στο σπιτι του μπορουν να σε φωναξουν και να γραψεις;