Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Hyundai Ioniq 6: ΑΥΤΟ είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2023!

https://cartalk.gr/hyundai-ioniq-6-psif ... -gia-2023/

Πρέπει ν'αναφέρεις και σε ποιον διαγωνισμό ψηφίστηκε.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Anonymous Founder έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Hyundai Ioniq 6: ΑΥΤΟ είναι το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2023!

https://cartalk.gr/hyundai-ioniq-6-psif ... -gia-2023/

Πρέπει ν'αναφέρεις και σε ποιον διαγωνισμό ψηφίστηκε.

Αυτοκινητο της Χρονιας Δημου Σεουλ
Άβαταρ μέλους
By mirage
#811750 Κοντοζυγωνει, δεν θα έλεγε ουτε ο ίδιος ο Ιλονας αλλα ΟΚ είπαμε clickbait, cringe, μένος κλπ
Άβαταρ μέλους
By Chris
#811752 Παιζω το σπιτι μου οτι κατω απο 40k αρχικη σκετο χωρις επιδοτησεις αποκλειεται να εχει
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#811754 Σε ποια περιοχή μένεις Chris; Είναι κοντά στο μετρό;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#811760 Ε?

Edit α, καλα, ειμαι χαζος :lol: Μηνες εχει που ανοιξε σταθμος διπλα μου
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 06 Απρ 2023, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#811761 Τι ε βρε; Να μην ξέρουμε τι σπίτι θα πάρουμε;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#811763 Εκανα εντιτ παραπανω :) Απλα να ξεκαθαρισω πως θεωρωντας πως το κοινο του καρτωξ.γρ ειναι το .γρ, τα 25k που γραφει ο Σαμπας αναφερονται σε τιμη στην Ελλαδα. Εγω λοιπον λεω πως στην Ελλαδα, αν μπεις ενα πρωι στην αντιπροσωπεια, θα χρειαστεις τουλαχιστον 39.990 ευρω για να το αγορασεις

Δηλαδη αν βγει με αρχικη $25k στη λουιζιανα, μην πεταχτει κανεις και μου πει Να, ειδες ο μασκ? Τοσο ειπε τοσο το βαλε
Άβαταρ μέλους
By Scotch

Το model 3 έχει αυτή τη στιγμή γύρω στα 45. Αν παραμείνει εκεί η τιμή του, πιστεύω πως το model 2 δεν θα έχει πάνω από 35. Εγώ θα έβαζα ένα στοίχημα για τιμή μεταξύ 30-32k.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#811779 Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστώ (όσους) αγκαλιάσατε με θέρμη το εγχείρημά μου. Από εδώ και πέρα, όποιος θέλει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί το CarTalk.gr, θα μπορεί είτε να μπαίνει κατευθείαν στη σελίδα είτε να γραφτεί στο Facebook για να του χτυπούν οι ειδοποιήσεις.
Πολλές ευχαριστίες στη Διαχείριση του φόρουμ για την παραχώρηση του χώρου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#811785 το πατημα με το κλιο το καναμε αβαβα? :x
Άβαταρ μέλους
By edmond
#811787 Γιατί έτσι Δημήτρη?(ντιμσαμπα)