Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:Και μόνο ότι το έσωσες, δείχνει οτι αντέδρασες πολύ σωστά δεδομένων των συνθηκών. Τέλος καλό όλα καλά, είναι απ αυτά που σου κόβονται τα πόδια :lipsealed:

Γωνίες Κίκιζα έπιασε το γκόλφ στα χέρια του Πέτρου :adminpower:

Άγιο είχα Πάνο.
όταν ακινητοποιήθηκα, η πρώτη σκέψη ήταν να το βάλω μπροστά αμέσως κ να βγω ασφαλής στη ΛΕΑ χωρίς χρονοτριβή. ένας Σέρβος σταμάτησε να με ρωτήσει αν όλα καλά κτλ. Αυτό απλώς το σημειώνω χωρίς περαιτέρω σχόλια...

ευχαριστώ πολύ όλους σας.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#522090 Περαστικά Πέτρο και ποτέ ξανά!
Δεδομένων των συνθηκών τίποτα δεν έπαθε το αμάξι.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#522092 Περαστικά Πέτρο!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#522093 Ευχαριστώ Κωνσταντίνε και Νίκο.
Καλά κ ασφαλή χιλιόμετρα από εδώ κ πέρα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#522115 Δεν λες καλά που ότι είναι να πάθει την παθαίνει η Γκόλφω και όχι το άλλο το ακριβό.... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By drdino
taxidiwtis έγραψε:Καλησπέρα
, esp είχε το αυτοκίνητο;

PeterPan έγραψε:hf το golf εχει ASR αλλά όχι esp. μοντέλο 2005.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#522126 Πέτρο περαστικά στις λαμαρινες να είναι παντα...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#522129 Με το ESP ίσως γλύτωνες. Εμένα με προστάτεψε μια φορά στην Εγνατία όταν έκανα έναν ελιγμό αποφυγής . Είχε κάτι στην άσφαλτο , κομμάτι από λάστιχο ; δε θυμάμαι ακριβώς , το είδα αργά και αντέδρασα κάπως άτσαλα . Αλλά κατάλαβα οτι το ESP με κράτησε .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#522185 Ευχαριστώ Θανάση κ όλους

Πέρασα σήμερα ένα λεπτό από το σημείο για να βγάλω μερικές φωτογραφίες σε περίπτωση που γίνει δικαστήριο κτλ. (Χθες έκανα καταγγελία το συμβάν στην αστυνομία κ αυτή έκανε μήνυση κατά αγνώστου). Αν δε δηλώσει κάποιος ως μάρτυρας ή ο άλλος αν δεν πάει στην αστυνομία η ασφαλιστική μου πληρώνει τη μπαριέρα.

(Ξέρω ότι ήταν κάπως παράτολμο να τραβήξω φωτογραφίες)

Στη φωτογραφία φαίνεται πως το έσωσα την τελευταία στιγμή στο 2ο σλάλομ, όπου κ το χτύπησα. Το πρώτο ήταν προς τα αριστερά καθώς οδηγούσα προς τον τοίχο. Ακολούθησε ένα τρίτο κ το αμάξι ακινητοποιήθηκε κοιτάζοντας προς τα δεξιά.

Εικόνα
ΕικόναΕικόνα

Καλά κ ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#522245 Με βάση τις εικόνες και την περιγραφή, νομίζω πως μικρότερο κακό δεν μπορούσες να πάθεις! Άναψε κανένα κερί στην Αγία Κυριακή!

Να είσαι καλά, να προσέχετε και ελπίζω να μην έχετε άλλη τέτοια περιπέτεια!

ΥΓ. Φαίνεται να έκανε και η μπαριέρα την δουλειά της και να σε κράτησε σωστά στον δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
drdino έγραψε:
taxidiwtis έγραψε:Καλησπέρα
, esp είχε το αυτοκίνητο;

PeterPan έγραψε:hf το golf εχει ASR αλλά όχι esp. μοντέλο 2005.

:innocent: :slap: :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#522276 Περαστικά Πέτρο!

Τελικά παντού υπάρχουν ηλίθιοι, όχι μόνο εδώ. Καμιά κάμερα δεν έπαιζε; Βλέπω εκεί στη φωτό ένα στύλο.