Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#809840 Renault alpine αχ

Ολόκληρο αγώνα έκανε η Renault , να γράφει παντού Alpine , πουθενά Renault χαχαχα

Alpine A110 ….

Με ρωτάει ένα παιδί στο βενζινάδικο , που το περιεργάζεται .
Είναι αυτό κάποιο περίεργο γαλλικό αυτοκίνητο ;
Κ απαντώ - ο πεζός - , Renault είναι χαχαχα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#809843 Και φαντάσου αν έλεγες Alpine να σε ρώταγε, μήπως εννοείς Alpina; :lol:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
sknipper έγραψε:Και φαντάσου αν έλεγες Alpine να σε ρώταγε, μήπως εννοείς Alpina; :lol:
αυτο μου το έχουν πει κάποιοι , που όμως δεν είχαν δει το αυτοκίνητο . Επάνω στη συζήτηση .

Πραγματογνώμων είναι να έρθει να δει το αυτοκίνητο για την ασφάλεια.
«Ξέρω ξέρω την alpina , Mercedes a class είναι» είπε :hmmm: κ με άφησε με το ακουστικό στο χέρι
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#809863 Το 1922, μια 16χρονη ξεκίνησε τον γύρο του κόσμου με Ford Model T. Τώρα, μια άλλη κοπέλα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με το ηλεκτρικό Explorer.

https://cartalk.gr/1922-gyros-tou-kosmo ... -explorer/
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Dimsabas έγραψε:Το 1922, μια 16χρονη ξεκίνησε τον γύρο του κόσμου με Ford Model T. Τώρα, μια άλλη κοπέλα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με το ηλεκτρικό Explorer.

https://cartalk.gr/1922-gyros-tou-kosmo ... -explorer/

Όπως θα έλεγε κ η ελληνίδα μάνα :
Μπαλαντέζα να πάρεις
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#809884 Με την τιμή που είχε το Tipo, είχε χάσει τον value for money χαρακτήρα του. Ευτυχώς η αντιπροσωπεία προχωρά σε μείωση της τιμής.

https://cartalk.gr/tipo-epitelous-siman ... oro-italo/
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Με την τιμή που είχε το Tipo, είχε χάσει τον value for money χαρακτήρα του. Ευτυχώς η αντιπροσωπεία προχωρά σε μείωση της τιμής.

https://cartalk.gr/tipo-epitelous-siman ... oro-italo/

"επιτελους σημαντικη μειωση τιμης..." το λινκ, "επιτελους μια καποια μειωση τιμης...." ο τιτλος του αρθου ή μαλλον του δελτιου τυπου που αφορα την "τρομακτικη" μειωση των 300€!!

Πιστευεις οτι σε βοηθουν αυτα;

Εγω θα ελεγα οτι υπονομευουν την αξιοπιστια των δοκιμων σου, αλλα δεν ξερω μπορει να λαθευω. Προσωπικα οταν βλεπω click bait δημοσιευσεις δεν δινω ιδιαιτερη σημασια και στα υπολοιπα, με την λογικη οτι αν ενας σου λεει ψεμματα τις μισες φορες δεν θα τον παρεις σοβαρα τις αλλες μισες κι ας λεει την αληθεια.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#809891 Η περιγραφή είναι σαφής. Ο τίτλος του άρθρου μετρημένος. Σόρι αλλά δε θα απολογούμαι αιωνίως. ΟΛΑ τα υπόλοιπα site έχουν clickbait τίτλους, εκτός από εμένα, αλλά θα πρέπει πάλι να κατηγορηθώ. Μπορεί η παρατήρησή σου να είναι καλοπροαίρετη, αλλά επειδή έχω ακούσει διάφορα κατά διαστήματα, δεν έχω και πολλή υπομονή.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#809893 Οχι, δεν θελω να απολογηθεις. Απλα οταν ξεκινησες εγραψες αυτο:

Dimsabas έγραψε:Αγαπητοί φίλοι,
με πολλή χαρά κι υπερηφάνεια, 22 χρόνια μετά το παρθενικό μου ξεκίνημα στον χώρο (ως μέλος της ιδρυτικής συντακτικής ομάδας του ελληνικού Autocar), ήρθε η ώρα για κάτι δικό μου. Θα χαρώ να με τιμήσετε με την ανάγνωσή σας και τα καλοπροαίρετα σχόλια, για να γίνω καλύτερος. Δυνατό σημείο οι ειλικρινείς δοκιμές, μόνο εδώ (και στη Φαμπιάτου) θα διαβάσετε την πλήρη αλήθεια, χωρίς φιλτράρισμα. Βλέποντας τι γράφουν οι υπόλοιποι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι παίζει πολύ λιβάνισμα και στρογγύλεμα.

Υπεθεσα οτι δεν θα εκανες αλλη μια σελιδα αναμασωντας δελτια τυπου και click bait αρθρα.
Περιμενα να φτιαξεις μια σελιδα για τους εραστες της αυτοκινησης με δοκιμες πραγματικες δικες σου, λεγοντας τα πραγματα με το ονομα τους, αφου εργαζεσαι και δεν εξαρτασαι απο την σελιδα για την επιβιωση σου.

Να με συγχωρεις αν σε εκανα να αισθανθεις αβολα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#809895 Αυτός παραμένει ο στόχος και μάλιστα έχω ραντεβού με τον σχεδιαστή της σελίδας για να καταργηθούν οι διαφημίσεις. Δεν αξίζει για λίγα ευρώ τον μήνα να χαλάει η αισθητική της σελίδας και να δυσκολεύει η ανάγνωση. Άσε που δίνεις κι ένα μήνυμα ότι είσαι ανεξάρτητος. Οι δοκιμές παραμένουν ό,τι πιο αυστηρό και σαφές υπάρχει (προσωπική άποψη προφανώς). Έμπνευση είχα τη σελίδας της Φαμπιάτου αλλά θεωρώ ότι πλέον είναι πολύ καλύτερη. Στις δοκιμές της έχω βρει πολλά λάθη κατά καιρούς ή λάθος συμπεράσματα, που τα διαπιστώνει μόνος όποιος οδηγήσει το αυτοκίνητο της δοκιμής. Επίσης, έχω καθημερινά άρθρα (τουλάχιστον έξι) και πολύ πιο μοντέρνα σχεδίαση.

Για να βγουν αυτά τα έξι άρθρα, αναγκαστικά παίζουν και Δελτία Τύπου. Κι εγώ τα θεωρώ βαρετά, αλλά έχουν σαφώς μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από τις μεταφράσεις από τους ξένους κι ας θέλουν αυτές πολλαπλάσιο χρόνο και κόπο και ψάξιμο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Νίκος Παππάς έγραψε:Υπεθεσα οτι δεν θα εκανες αλλη μια σελιδα αναμασωντας δελτια τυπου και click bait αρθρα.
Περιμενα να φτιαξεις μια σελιδα για τους εραστες της αυτοκινησης με δοκιμες πραγματικες δικες σου, λεγοντας τα πραγματα με το ονομα τους, αφου εργαζεσαι και δεν εξαρτασαι απο την σελιδα για την επιβιωση σου.

Να με συγχωρεις αν σε εκανα να αισθανθεις αβολα

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Καρτωξ είναι η μόνη σελίδα που τόλμησε να τρίξει τα δόντια σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου.
Σάμπα για μένα μην αλλάξεις τίποτα (ίσως μόνο λίγο το media buying).
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#809938 Δε συνηθίζουμε τις ειδήσεις από τον χώρο της μοτοσικλέτας, αλλά όταν συνδυάζονται μαζί οι λέξεις Peugeot και Σαρακάκης αξίζει μια εξαίρεση.

https://cartalk.gr/peugeot-motorcycles- ... -sarakaki/