Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:αρα καλα κανει η πενβε. :s_thumbsup

μετα μην παραπονιεσται για τις σαχλαμαρες που διαβαζεται δεκαετιες τωρα. :thumbsup:

Φυσικά και κάνει καλά, τα χάπατα αν τα αφήσεις χωρίς σαλαημα θα πάνε να βοσκήσουν αλλού. Μαλακές είναι να χάσουν το κοπάδι;

Μην αναφερόμαστε ονομαστικά τώρα. Αυτά όταν πίνουμε καφέ. :inlove: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#815659 Νομίζω ότι υποτιμάτε το πόσο κοινό έχει η Ισμήνη. Και δεν είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς αλλά ψαγμένοι, αυτοί που είναι opinion leaders. Αίσθηση αναφέρω, δεν έχω κάνει ποιοτική ανάλυση του κοινού της.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#815660 https://www.4troxoi.gr/dokimes/bmw-m3-c ... ono-aytoi/

«Μ» όπως Μάγκες…

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#815661 https://autoholix.com/2017/06/03/renaul ... -1-6-2005/

Φαμπιάτου δοκιμή renault Laguna 2ης γενειάς. Θα της δίνατε 2ο αμάξι μετα για δοκιμή; Επειδή εκείνη την εποχή κλαιγόταν και απορούσε που μετά από αυτό το τεστ , δεν της έδινε αυτοκίνητα η ρενώ . Η μήπως ήταν μεταμφιεσμένο daewoo Espero των 90s' το συγκεκριμένο;

"Το τιμόνι παρέχει καλή αίσθηση στις χαμηλές ταχύτητες, ενώ γίνεται λίγο φλύαρο στις υψηλές ταχύτητες κυρίως λόγω της αργής κλιμάκωσης με τρεις στροφές από άκρη σε άκρη, αλλά και της έντονης υποβοήθησης.. Η ανάρτηση αποτελείται εμπρός από γόνατα Mc Pherson, και από ημιάκαμπτο άξονα πίσω και κρίνεται μάλλον ανεπαρκής για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Τα μαλακά αμορτισέρ σε συνδυασμό με τον πίσω άξονα κάνουν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά να χοροπηδά στις ανωμαλίες του οδοστρώματος επηρεάζοντας ταυτόχρονα την πορεία του και το τιμόνι. Το φαινόμενο είναι αισθητό και στην «Εθνική οδό» με το αυτοκίνητο να αλλάζει μόνο του λωρίδες όταν συναντήσει τα παραδοσιακά μπαλώματα στο οδόστρωμα.

Η κατάσταση μπορεί να γίνει και επικίνδυνη εάν συναντήσετε ανωμαλίες μέσα στην στροφή, αφού το αυτοκίνητο αποσταθεροποιείται από όλες τις πλευρές και κατευθύνσεις τρομάζοντας ακόμα και έμπειρους οδηγούς. Στην έξοδο η υποστροφή είναι έντονη και καλά θα κάνετε να μην πατάτε και πολύ το γκάζι εάν ο δρόμος γλιστρά, γιατί θα «αγοράσετε σίγουρα εκείνο το οικόπεδο» δεξιά από τον δρόμο… Είναι βέβαιο ότι το αυτοκίνητο δεν είναι ρυθμισμένο για γρήγορη οδήγηση, αλλά νομίζω ότι εάν κάτι πάνω στο Laguna δείχνει τα δώδεκα χρόνια που πέρασαν από τότε που σχεδιάστηκε το αυτοκίνητο, τότε αυτό είναι η ανάρτηση η οποία δείχνει –και είναι, από κάποια άλλη μακρινή εποχή."

Ε dim ; συ που ξέρεις από ρενώ συμφωνείς ;
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 01 Μάιος 2023, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#815662 Και να θέλαμε να το υποτιμησουμε Σάμπα,δεν μας αφήνει η Φαμπιατου. Καθε.
Ευλογημένη.
Φορά.

Όλα τα λεφτά τα email στο τέλος του άρθρου.
Η Ισμήνη νομίζει δλδ ότι θα τα διαβαζει κανας Καλλιγερος και θα πάει να χτυπήσει τατού

Autoholix Gate 87, We rule this land

αντί να σταυροκοπηθει και να δώσει εντολή για τοίχο τοίχο απροουτς από δω και πέρα.

Λες και δεν έχει άλλα προβλήματα ο συγκεκριμένος, αύριο έρχεται για 7η φορά γνωστή AMG Black Series, πέφτει το σκιαδιο του οδηγού. :help:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Νομίζω ότι υποτιμάτε το πόσο κοινό έχει η Ισμήνη. Και δεν είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς αλλά ψαγμένοι, αυτοί που είναι opinion leaders. Αίσθηση αναφέρω, δεν έχω κάνει ποιοτική ανάλυση του κοινού της.

Ε και;
Αυτό θα είχε νόημα αν το κοινό της "τιμωρούσε" την BMW μην αγοράζοντας μοντέλα της.
Όχι πιθανό δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#815664 Απαντώ για τη Laguna.
Είχα οδηγήσει το προ-facelift το 2001 στο Autocar κι ήταν πολύ καλό στον δρόμο. Σε μεταχειρισμένο 12ετίας, τι συμπέρασμα να βγάλεις;
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Νίκος Παππάς έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Νομίζω ότι υποτιμάτε το πόσο κοινό έχει η Ισμήνη. Και δεν είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς αλλά ψαγμένοι, αυτοί που είναι opinion leaders. Αίσθηση αναφέρω, δεν έχω κάνει ποιοτική ανάλυση του κοινού της.

Ε και;
Αυτό θα είχε νόημα αν το κοινό της "τιμωρούσε" την BMW μην αγοράζοντας μοντέλα της.
Όχι πιθανό δηλαδή.
Ένας από κάτω έγραψε ότι ήταν ανάμεσα σε Χ1 και Tonale, οπότε τώρα θα πάρει την Ιταλίδα.
Επίσης, η έννοια του opinion leader είναι ότι επηρεάζει άλλους 10.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mousatos έγραψε:https://autoholix.com/2017/06/03/renault-laguna-1-6-2005/

Φαμπιάτου δοκιμή renault Laguna 2ης γενειάς. Θα της δίνατε 2ο αμάξι μετα για δοκιμή; Επειδή εκείνη την εποχή κλαιγόταν και απορούσε που μετά από αυτό το τεστ , δεν της έδινε αυτοκίνητα η ρενώ . Η μήπως ήταν μεταμφιεσμένο daewoo Espero των 90s' το συγκεκριμένο;

"Το τιμόνι παρέχει καλή αίσθηση στις χαμηλές ταχύτητες, ενώ γίνεται λίγο φλύαρο στις υψηλές ταχύτητες κυρίως λόγω της αργής κλιμάκωσης με τρεις στροφές από άκρη σε άκρη, αλλά και της έντονης υποβοήθησης.. Η ανάρτηση αποτελείται εμπρός από γόνατα Mc Pherson, και από ημιάκαμπτο άξονα πίσω και κρίνεται μάλλον ανεπαρκής για ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Τα μαλακά αμορτισέρ σε συνδυασμό με τον πίσω άξονα κάνουν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά να χοροπηδά στις ανωμαλίες του οδοστρώματος επηρεάζοντας ταυτόχρονα την πορεία του και το τιμόνι. Το φαινόμενο είναι αισθητό και στην «Εθνική οδό» με το αυτοκίνητο να αλλάζει μόνο του λωρίδες όταν συναντήσει τα παραδοσιακά μπαλώματα στο οδόστρωμα.

Η κατάσταση μπορεί να γίνει και επικίνδυνη εάν συναντήσετε ανωμαλίες μέσα στην στροφή, αφού το αυτοκίνητο αποσταθεροποιείται από όλες τις πλευρές και κατευθύνσεις τρομάζοντας ακόμα και έμπειρους οδηγούς. Στην έξοδο η υποστροφή είναι έντονη και καλά θα κάνετε να μην πατάτε και πολύ το γκάζι εάν ο δρόμος γλιστρά, γιατί θα «αγοράσετε σίγουρα εκείνο το οικόπεδο» δεξιά από τον δρόμο… Είναι βέβαιο ότι το αυτοκίνητο δεν είναι ρυθμισμένο για γρήγορη οδήγηση, αλλά νομίζω ότι εάν κάτι πάνω στο Laguna δείχνει τα δώδεκα χρόνια που πέρασαν από τότε που σχεδιάστηκε το αυτοκίνητο, τότε αυτό είναι η ανάρτηση η οποία δείχνει –και είναι, από κάποια άλλη μακρινή εποχή."

Ε dim ; συ που ξέρεις από ρενώ συμφωνείς ;

Ποιά ανάρτηση βρε Μουσατε, εδώ έχουν γίνει άλλα εγκλήματα:

Το κακό είναι ότι το χειρόφρενο απενεργοποιείται πλήρως όταν το αυτοκίνητο κινείται- οπότε τα χειρόφρενα που ξέρετε να τα ξεχάσετε. Αυτό το σύστημα σκοτώνει την διασκέδαση στην οδήγηση, ενώ κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να γίνει και επικίνδυνο(ένα «κοπούν» τα φρένα για παράδειγμά).

:s_shout :s_shout

Μιλάμε για Ρενώ Λαγρουνα τώρα έτσι;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Ε και;
Όχι πιθανό δηλαδή.
Ένας από κάτω έγραψε ότι ήταν ανάμεσα σε Χ1 και Tonale, οπότε τώρα θα πάρει την Ιταλίδα.
Επίσης, η έννοια του opinion leader είναι ότι επηρεάζει άλλους 10.

Εγώ που δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο δεν θα το έκανα.
Ούτε αυτός λογικά μόλις δει πόσα λεφτά θέλει για την Ιταλίδα και τι αγοράζουν αυτά.
Αν είναι να αγοράσεις 3008 με άλλα σήματα, πάρε το πρωτότυπο.

Για εμένα αν AR μόνο Gulia.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#815669 Αμ δεν το δοκίμασε το 2017 .... αλλά πολύ πιο πριν.

Δες στο πάνω μέρος της σελιδας
Αρχική Δοκιμες The Veterans (Pre-2014 Tests) Renault Laguna 1.6 MY 2005

Εγώ το θυμάμαι το αρθράκι πριν από 10-15 χρόνια . Και θυμάμαι που μάλωσε με τη ρενώ Ελλάς μετά από αυτό το έγραψε. Έγιναν μαλλιά - κουβάρια και η Φαμπιάτου επέμενε λες και ήταν το πιο επικίνδυνο αμάξι του κόσμου.
" Κι εγώ ξέρω τι γράφω , και δεν τα κρύβω και είναι η ίδια παλιατζούρα πλατφόρμα της 1ης γενιάς με απλά νεό εξωτερικό σχεδιασμό και τις ίδιες άθλιες αναρτήσεις της 1ης γενιάς , και δεν περνάνε αυτά σε μένα, κι εγώ ξέρω και τις καταλαβαίνω τις απατεωνιές σας, που πουλάτε παλιατζούρες για νέες εκδόσεις κτλ"
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 01 Μάιος 2023, 23:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#815671 Οι μισοι που γραφουν στην Φαμπιατου στο fb ειναι μουνοδουλοι :tomato:
Της λενε οτι ειναι ωραια γυναικα και ομορφαινει τις φωτογραφιες και άλλα γραφικα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Αμ δεν το δοκίμασε το 2017 .... αλλά πολύ πιο πριν.

Δες στο πάνω μέρος της σελιδας
Αρχική Δοκιμες The Veterans (Pre-2014 Tests) Renault Laguna 1.6 MY 2005

Το οποίο αν ήταν 9 ετών με μαμά αμορτισέρ, κλπ είναι απόλυτα φυσιολογικό να βγάζει λάθος συμπεράσματα.

Εκεί με το χειρόφρενο όμως, τίναξε την μπάνκα :yahoo: