Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By fokion
#506150 Εικόνα

Χτες το πρωι στην πιο ηλιθια καρμανιολα διασταυρωση του Γερακα.....

Υποψιαζομαι οτι το τιχουαν εσφαξε τα στοπ και τα παλωμενα κιτρινα φωτα ερχομενο απο την εβρου καντρο κατω στην φωτό,
το δε πολο απο αριστερα στην τρικάλων ( απο οπου εχει τραβηχτει και η φωτό)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#506159 Κλασσικό σημείο, θέλει μεγάλη προσοχή. Προσωπικά διασχίζω την Έβρου πολύ αργά, κι ας δυσανασχετεί ο πισινός...

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#506167 Είναι τελείως κουφή διασταύρωση αυτή. Είναι και το σχολείο της Λαιμού απέναντι και τα πρωινά γίνεται της πόρνης. Επίσης στην Τρικάλων με κατεύθυνση Δυτικά έχει ένα 'παραχωρήστε προτεραιότητα' ενώ ερχόμενοι από την Έβρου γαι να βγεις Τρικάλων και να πας προς οδό Γέρακα έχει στοπ. :dizzy:
Στο μεταξύ είναι εγκληματική η συμπεριφορά των οδηγών τα πρωινά ειδικά γυναικών. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, δε μασάνε τίποτα, δε σέβονται τίποτα, ούτε σχολεία, ούτε όρια μπροστά στα σχολεία, ούτε διαβάσεις μπροστά στα σχολεία.
Οι πουτ@νες θέλουν γ@μήσι και στρατιωτικό περίπολο.
Σήμερα πλακώθηκα με μία στο σχολείο των παιδιών. Πάμε σχεδόν την ίδια ώρα και αφήνουμε τα παιδιά και την παρακολουθούσα καθημερινά. Μάλιστα το είχα συζητήσει και με το σχολικό τροχονόμο. Περνάει κάθε μέρα τάπα η πουτ@να, σταματάει μπροστά στο σχολείο χωρίς να παρκάρει στην άκρη, κλείνει το δρόμο μέχρι να κατεβουν τα παιδάκια και ξαναξεκινάει λες και κάνει εκκινηση σε γκραν πρι.'Παιδιά κάντε λίγο άκρη γιατί έρχεται ο Σουμάχερ' λέει ο άνθρωπος σήμερα. Μιλούσε και στο κινητό και δεν άντεξα της την είπα λίγο χοντρά έως πολύ χοντρά είναι η αλήθεια. :whistlink: Το παιδάκι της είναι και στην ίδια τάξη με την κόρη μου. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By theo13

Απλά εγκληματίας
Άβαταρ μέλους
By theo13

Απλά εγκληματίας
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#506216 Και αυτός δεν έπαθε τίποτα και οι άλλοι (νομίζω έτρεχαν αρκετά) να κινδυνεύουν.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#506265 Η άλλη περνουσε την Συγγρου και την χτυπησαν 2 αυτοκίνητα...... εμπλεξαν οι ανθρωποι χωρις λογο... μεσα στη Νυχτα... :rant:
Άβαταρ μέλους
By gakost
theo13 έγραψε: Απλά εγκληματίας

Σε ποιον αναφέρεσε; Σε αυτόν που κάνει αναστροφή ή στον πίσω που πάει με πολλά χιλιόμετρα και πέφτει από πίσω χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνετε;

Και πριν βιαστείτε να πείτε για την αναστροφή, απαγορεύεται σε αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που δεν νομίζω ο συγκεκριμένος δρόμος να είναι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
gakost έγραψε:
theo13 έγραψε: Απλά εγκληματίας

Σε ποιον αναφέρεσε; Σε αυτόν που κάνει αναστροφή ή στον πίσω που πάει με πολλά χιλιόμετρα και πέφτει από πίσω χωρίς να έχει καταλάβει τι γίνετε;

Και πριν βιαστείτε να πείτε για την αναστροφή, απαγορεύεται σε αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας που δεν νομίζω ο συγκεκριμένος δρόμος να είναι.

Αρκεί να έχει διπλή γραμμή κάτω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#506288 https://www.youtube.com/watch?v=iNEgPWLyyNM

σχόλιο απο κάτω
Πάνος Ασημακόπουλος
Πάνος Ασημακόπουλος
18 hours ago
Μόνο που οι ειδήσεις τα είπαν λάθος γιατί ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου που έκανε την αναστροφή ήταν ο Γερμανός με την γυναίκα του κι όχι ο 19χρονος που ερχόταν κανονικά από την άλλη λωρίδα. Δηλαδή ας ελέγχουμε πρώτα τα ακριβή στοιχεία του τι συνέβη πριν πάρουμε θέση και λέμε ότι θέλουμε...
Άβαταρ μέλους
By otso
#506290 Δεν ξερω το σημειο αλλα ο αλλος ερχοταν με ταχυτητα εθνικης οδου , εθνικη οδος παντως δεν ειναι δεν ξερω τι κανει ο αλλος
αναστροφη; παντως και απο διασταυρωση να βγεις και να κοιταξεις , μεχρι να κανεις το κεφαλι δεξια αριστερα οση ορατοτητα και να εχεις δυσκολα να εκτιμησης την ταχυτητα του αλλου .
ΕΓΩ θεωρω την ταχυτητα που πηγαινε το αλλο αυτοκινητο εγκληματικη . Επειδη παλιο αθηναιοι που πατε αραχωβα , ο δρομος ειναι γεματος διασταυρωσεις (απο καστρο εννοω) και γεωργικα μηχανηματα .Εννοειτε λοιπον οτι ενας ανθρωπος με λιγο κουκουτσι μυαλο δεν οδηγαει σαν παλαβος για να προφυλαξει τον εαυτο του , τους συνεπιβατες του και τους αλλους χρηστες του δρομου .
Και για τον θεο και τον αλλαχ με την ηλιθιοτητα να οδηγατε στην εθνικη οπως στην μποτιλιαρισμενη πατησιων , αποσταση απο τον μπροστινο 2 με 3 μετρα . Ιδιως τις γιορτες που οδηγαει η σαρα και η μαρα .
Εαν νοιωθετε την αναγκη να βρισεται επαρχιωτες βριστε τους κρητικους .
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#506291 Το σημείο είναι περίεργο, γίνονται πολλά ατυχήματα.
Έχει μαγαζιά και από τις δυό μεριές και ο καθένας κάνει ότι του κατέβει, ειδικά οι ντόπιοι.

Πάντως πως φταίει ο πίσω που ερχόταν δεν μπορώ να καταλάβω....
Το μπλε είχε σταματήσει ή κινούνταν αργά δεξιά και χωρίς να ελέγξει έκανε αναστροφή.
Εκεί ουσιαστικά είναι εθνική οδός (μέχρι να δωθεί ο Ε65 δεν υπήρχε άλλος δρόμος για Καρδίτσα και Τρίκαλα) και έχει διπλή γραμμή παντού εκτός από τα σημεία με φανάρι.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#506297 Και οι δύο μάλλον ευθύνονται. Ο μεν επειδή έκανε αναστροφή σε σημείο που δεν επιτρέπεται (?), ο δε επειδή είχε ξεπεράσει τα όρια ταχύτητας (?). Τα ερωτηματικά επειδή από ένα βίντεο δε βγάζεις συμπέρασμα. Τώρα, σε τι βαθμό έφταιγε ο καθένας, είναι άλλο θέμα. Μακάρι οι εμπλεκόμενοι να έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
otso έγραψε:Δεν ξερω το σημειο αλλα ο αλλος ερχοταν με ταχυτητα εθνικης οδου , εθνικη οδος παντως δεν ειναι δεν ξερω τι κανει ο αλλος
αναστροφη; παντως και απο διασταυρωση να βγεις και να κοιταξεις , μεχρι να κανεις το κεφαλι δεξια αριστερα οση ορατοτητα και να εχεις δυσκολα να εκτιμησης την ταχυτητα του αλλου .
ΕΓΩ θεωρω την ταχυτητα που πηγαινε το αλλο αυτοκινητο εγκληματικη . Επειδη παλιο αθηναιοι που πατε αραχωβα , ο δρομος ειναι γεματος διασταυρωσεις (απο καστρο εννοω) και γεωργικα μηχανηματα .Εννοειτε λοιπον οτι ενας ανθρωπος με λιγο κουκουτσι μυαλο δεν οδηγαει σαν παλαβος για να προφυλαξει τον εαυτο του , τους συνεπιβατες του και τους αλλους χρηστες του δρομου .
Και για τον θεο και τον αλλαχ με την ηλιθιοτητα να οδηγατε στην εθνικη οπως στην μποτιλιαρισμενη πατησιων , αποσταση απο τον μπροστινο 2 με 3 μετρα . Ιδιως τις γιορτες που οδηγαει η σαρα και η μαρα .
Εαν νοιωθετε την αναγκη να βρισεται επαρχιωτες βριστε τους κρητικους .
Δεν μου αρέσει αλλά επειδή τον δρόμο τον ξέρω συμφωνώ απόλυτα με τον otso :lipsealed: