Ηταν πρασινο το φαναρι και ειχα καμια 20αρια μετρα απο το μπροστινο μου. Εφοσον ηταν πρασινο σκαω μια μικρη γκαζια σκεπτομενος "κατσε να το προλαβω". Ξαφνικα γινεται πορτοκαλι και το ζωο ο μπροστινος πλακωνεται στα φρενα λες και πεταχτηκε κανενας πεζος μπροστα του. Για να δικαιολογησω τη λεξη ζωο, θα σας πω απλα οτι και ο ιδιος τελικα σταματησε μισο αμαξι μετα το φαναρι, δηλαδη μιλαμε για φαση που ο καθε νορμαλ ανθρωπος θα πατουσε γκαζι να περασει και μαζι με αυτον θα περνουσανε και 3 Πριξ απο πισω του
Τσαρουχωνω το φρενο και δουλεψε ΑΨΟΓΑ το ατιμο το ABS. Αφου περνουσανε τα μετρα και πλησιαζα προς τον κωλο του και δε σκεφτηκα καν να ελαφρωσω λιγο το φρενο μπας και το κανω εγω καλυτερα. Σκεφτηκα "καλα το πας ρε ABS, κανε τη δουλεια σου" και το κρατησα τσαρουχωμενο στο πατωμα. Τελικα με σταματησε το αγιο αυτο συστημα 5 ποντους πισω απο τον αλλον. Ειμαι σιγουρος οτι χωρις ABS θα ειχα κουρνιαξει πανω του και φυσικα εκτος απο τη δικια μου τη ζημια που θα πληρωνα, θα επρεπε να του κανω και δηλωση αφου ημουν απο πισω. Ειπαμε σε φασεις πανικου ειναι ΜΑΣΤ

Τώρα, μπορεί μεν το φρενάρισμα να ήταν ελάχιστο, αλλά ο οδηγός είχε τον έλεγχο του αυτοκινήτου! Και επαλαμβάνω, χωρίς ABS, το φρενάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα ήταν ακόμα χειρότερο, με μπόνους την ανυπαρξία ελέγχου του αυτοκινήτου!