Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#54946 Early 60's τον θυμάμαι. Θα δω αν βρω την άδεια σε καμία αποθήκη (αν δεν την παρέδωσα κατά την απόσυρση). Πάντως φώτα, προφυλακτήρας, τάσια, καθρέφτης... ολόιδια (ο εσωτερικός ήταν στον ουρανό... αν βλέπω καλά εδώ είναι χαμηλά στο ταμπλό;).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Scotch έγραψε:Early 60's τον θυμάμαι. Θα δω αν βρω την άδεια σε καμία αποθήκη (αν δεν την παρέδωσα κατά την απόσυρση). Πάντως φώτα, προφυλακτήρας, τάσια, καθρέφτης... ολόιδια (ο εσωτερικός ήταν στον ουρανό... αν βλέπω καλά εδώ είναι χαμηλά στο ταμπλό;).

Tapatalk & XT1068

Δεν έχει τίποτα κοινό ένας 60άρης (και εγώ έχω έναν ίδιο με το δικό σου...) με έναν 51-52...
Δες λίγο πως είναι από πίσω αυτός:
Εικόνα
http://www.autopaedia.com/auta/Volkswag ... CC1%5D.jpg
:vava:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#54953 Πράγματι, καμία σχέση το πίσω μέρος. Έμοιαζε περισσότερο με αυτό του λευκού στο βάθος (μονοκόμματο πίσω τζάμι, κόκκινα φώτα, κλπ). Το μπροστινό τους πάντως μοιάζουν αρκετά (όσο τον θυμάμαι... πάνε και χχ χρόνια :()

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
D-Jet έγραψε:
Scotch έγραψε:Early 60's τον θυμάμαι. Θα δω αν βρω την άδεια σε καμία αποθήκη (αν δεν την παρέδωσα κατά την απόσυρση). Πάντως φώτα, προφυλακτήρας, τάσια, καθρέφτης... ολόιδια (ο εσωτερικός ήταν στον ουρανό... αν βλέπω καλά εδώ είναι χαμηλά στο ταμπλό;).

Tapatalk & XT1068

Δεν έχει τίποτα κοινό ένας 60άρης (και εγώ έχω έναν ίδιο με το δικό σου...) με έναν 51-52...
Δες λίγο πως είναι από πίσω αυτός:
Εικόνα
http://www.autopaedia.com/auta/Volkswag ... CC1%5D.jpg
:vava:

Γύρω στα 1964 πήγαιναν του σκαραβαίους στα συνεργεία και έκοβαν ( αφαιρούσαν ) τα 2 μικρά τζάμια και έβαζαν ένα μεγάλο από το νέο μοντέλο, οπότε ίσως κάποιος να είναι από αυτούς τους παραποιημένους, σαν μικρός βοηθός τότε είχαμε μετατρέψει ( καταστρέψει ) αρκετούς.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#55058 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#55105 Σωστό κι αυτό. Εγώ το πρώτο που σκέφτηκα είναι οι πορτιές που θα φάει αν παρκάρει κάποιος δίπλα.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By JBT
#55107 H Aventador δεν είναι αυτή;;

Τι σχέση έχει από πού βρίσκεται το τιμόνι;!
Άβαταρ μέλους
By Morx
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αν δεν είναι δεξιοτίμονη, πρέπει να χρειάστηκε πολλά ταχυδακτυλουργικά για να βγει ο οδηγός από εκεί μέσα.

Οπως και να 'χει, δε χρειαζεται να εισαι ninja για να βγεις απο την πορτα του συνοδηγου ομως... :lol:
Ειδικα οταν μπαινεις και βγαινεις ξαπλωμενος σε τετοιο αυτοκινητο! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
CARυοθραύστης έγραψε:H Aventador δεν είναι αυτή;;

Τι σχέση έχει από πού βρίσκεται το τιμόνι;!

Αν κρίνω από αυτή την φωτογραφία...

Εικόνα

...το να περάσεις στο διπλανό κάθισμα είναι κάτι που το σκέφτεσαι πριν παρκάρεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#55158 οι πορτες δεν ανοιγουν προς τα πανω στο συγκεκριμενο?