Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#491816 Θελει μεγαλο αμαξι για να τον αναγκασει σε τετ α κε. Στην Αμερικη εχουν και τον καταλληλο εξοπλισμο μπροστα και εκπαιδευση. Παντως νομιζω οτι στην Αμερικη πυροβολουν τα λαστιχα, θα επρεπε να το κανουν και εδω. Κριμα για τις υλικες ζημιες ειδικα σε συνθηκες κρισης και σε καινουρια περιπολικα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#491818 Μήπως δεν προσέξατε ότι τα ελληνικά περιπολικά ΔΕΝ έχουν μπάρες μπροστά για να κάνουν τέτοιες ενέργειες;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#491819 Να μαι κι εγώ...ΕικόναΕικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#491820 υπάρχει ένα κίτρινο στις αγγελιές μας.
Μόνος σου το κατάφερες ή με "παρέα" ;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
bill33 έγραψε:Μήπως δεν προσέξατε ότι τα ελληνικά περιπολικά ΔΕΝ έχουν μπάρες μπροστά για να κάνουν τέτοιες ενέργειες;

Και κανένα στη ευρώπη απ' όσο ξέρω για λόγους ασφαλείας....

bihla, πες τα όλα!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#491831 Αλλά επίπεδα πρόσφυσης μου μυρίζει
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:Αλλά επίπεδα πρόσφυσης μου μυρίζει

Για αγορά οικοπέδου μου κάνει!!
Άβαταρ μέλους
By bill33
MIXOStsi έγραψε:Κι εγώ ποντάρω σε κιγκλίδωμα...

της εκδιδομένης γυναικός;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#491844 _

Άσχετα κοιτούσα στο youtube και πέτυχα αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=dIlMeojTAA4

Άντε να το σταματήσεις αυτό...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#491847 -

Διαβάζοντας στο wikipedia, για την πιο πανω περίπτωση η αστυνομία εξέταζε τη χρήση ενός ελικοπτέρου cobra προκειμένου να σταματήσει το tank...

Και μετά διαβάζω την περίπτωση του Marvin Heemeyer:

https://www.youtube.com/watch?v=5zRsmcIaB1Q

Σε αυτή την περίπτωση (σύμφωνα με το wikipedia), σκεφτόντουσαν τη χρήση ενός ελικοπτέρου Apache εξοπλισμένου με πυραύλους hellfire, ή τη χρήση αντιαρματικού πυραύλου javelin...

Αμέρικα...
Άβαταρ μέλους
By glf
#491856 Ταυτόχρονα με το σκηνικό στην Τραγάνα, είχαμε κάτι παρόμοιο και στην Εγνατία Οδό. Τουλάχιστο με καλύτερο τέλος.

Σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο οδηγός που το μεσημέρι της Κυριακής οδηγούσε το ΙΧΕ αυτοκίνητο του στην Εγνατία οδό, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Πολύμυλου Κοζάνης και σήμανε συναγερμό στην υπηρεσία της Εγνατίας οδού και στην Τροχαία. Στις εισόδους των σηράγγων άναψε κόκκινο απαγορευτικό, διακόπηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, μέχρι που εντοπίστηκε το αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε.
Ο οδηγός του συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια Βέροιας, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Πρόκειται για 64χρονο κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια ζούσε στα Γιαννιτσά όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά.
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε ότι βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση και όταν κατάλαβε ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας έπαθε πανικό και δεν ήξερε τι να κάνει…
Σε εμφανή κατάσταση σοκ ακόμη, είπε ότι σκέφτηκε να επιχειρήσει αναστροφή, αλλά φοβήθηκε ότι αυτό θα ήταν ακόμη πιο επικίνδυνο.
Μάλιστα κατέληξε λέγοντας ότι μετά από αυτό δεν πρόκειται να ξαναπιάσει τιμόνι!!!!
Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο με ποινή φυλάκισης 6 μηνών.