< >
< >
dimik έγραψε:Είναι σημαία της αυτοκρατορίας της Ιαπωνίας η οποία χρειάστηκε 2 πυρηνικές για να καταργηθεί.

rafi έγραψε:Εγώ γιατί νομιζω οτι χρησιμοποιείται ακόμα από το ιαπωνέζικο πολεμικό ναυτικό;Σωστά για αυτό όλη η Ασία το έχει στην μπούκα
Επίσης κυκλοφορεί και ένα παλιό swift με τη σημαία αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης.
.

cosneo έγραψε:Την πέτυχα κάποτε σε καπο ενός φτιασιδωμένου Honda και το παλικάρι εξηγούσε σε δύο ξερόλες ελληναραδες ότι... δεν είναι από τα Σκόπια.
dimik έγραψε:rafi έγραψε:Εγώ γιατί νομιζω οτι χρησιμοποιείται ακόμα από το ιαπωνέζικο πολεμικό ναυτικό;Σωστά για αυτό όλη η Ασία το έχει στην μπούκα
Επίσης κυκλοφορεί και ένα παλιό swift με τη σημαία αυτοκόλλητο στην τάπα της βενζίνης.
.
< >
nomarxis έγραψε:Εγώ την έχω στο κρανος της μοτοσυκλέτας.dimik έγραψε:rafi έγραψε:Εγώ γιατί νομιζω οτι χρησιμοποιείται ακόμα από το ιαπωνέζικο πολεμικό ναυτικό;Σωστά για αυτό όλη η Ασία το έχει στην μπούκα
.
< >
Εγώ που την έχω avatar?![]()
![]()

melos86 έγραψε:Ποσο εντυπωσιακη σε αυτο το χρωμα??![]()
Παλιοτερα και οντας πιο μικρος εβλεπα μια ιδια (ισως και αυτη) στην παλια μου γειτονια και μου ετρεχαν σαλια.. Ξερουμε πως λεγεται αυτο το χρωμα?
Θεσσαλονικη ειναι η φωτο?

Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]