Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
ambient έγραψε:Εικόνα
Κρήτη... :lol:

Κουνιόταν (εμπόρευμα και όχημα) πέρα δώθε σαν εκκρεμές :omg:

Ηράκλειο;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#252978 Γκόμενα; :lol:

είδα σήμερα ταξί μερκ με σηματάκια πίσω AMG και στο πλάι 6.3 AMG. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#252984 Για το AMG AN είναι το κανονικό και όχι απλά τα σήματα 2 περιπτώσεις
1) Το έχει σαν ΙΧ παράνομα δλδ δεν παίρνει κούρσες για να γλιτώνει φορους τέλη τεκμήρια κλπ
2) Εχει πελατεία πολυτελείας (καλά ξενόδοχεία γραφεία κλπ) και δουλεύει με συμφωνία (επίσης παράνομο) και συγκεκριμένες κούρσες
ή συνδυασμός των παραπάνω το πιο πιθανό μάλλον μετά από την επιβολή βιβλίων ΦΠΑ και ταμειακών τα τελευταία χρόνια
Άβαταρ μέλους
By xenos
#252988 Την περίπτωση να έχει κολλήσει απλά τα σηματάκια δεν την εξετάζουμε ε; :lol:

Επειδή είχε το πρώην αφεντικό μου μία C63AMG, πίστεψέ με κάνει μπαμ από μακρυά αν είναι ή δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#271549 Πλέον με 20-22000€ παίρνεις μια S, όσο δηλαδή ένα κουνούργιο golf :shifty: οπότε δε μου φαίνεται περίεργο κάποιος να το σκέφτηκε έτσι (γιατί να πάρω ένα καινούργιο μικρό και όχι ένα μτχ πολυτελές με παραπλήσια λόγω αερίου κατανάλωση).
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#271563 Εδώ με το σινανάη είχαμε πετύχει στην κηφισhά κορβέττε με αέριο...
Άβαταρ μέλους
By postruck
#271568 gakost,ξέρεις πόσες "amg 6.3" ταξί κυκλοφορούν πανελλαδικά?? Ειδικά κεντρική και νότια πελοπόνησο,έχουν ολόκληρο club,μέχρι και σταισον υπάρχει.Ο tolias edition κάνει χρυσές δουλειές με το "amg taxi club" :rtfm: Για τα σενάρια που λες ξέρεις κάτι?? Αν ξέρεις στο άρμόδιο γραφείο της περιφέριας που έχει έδρα το ταξί ή στην τροχαία :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#272864 Σήμερα μπάρμπας σε παπί με κράνος του 1821 που η μία μεριά της ζελατίνας ήταν οκ, η άλλη στον αέρα (να ανεμίζει το όλο σύστημα). Με το ένα χέρι κρατούσε το κράνος μην φύγει και ταυτόχρονα έτρωγε μια φρυγανιά. Πολύ καλτ σκηνικό. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#275057 Περιπολικο τροχαιας, να μου κανει σημα με το χερι, εχοντας καβαλησει τη δεξια διαγραμμιση του δρομου, για να το προσπερασω μεσα στα Τεμπη.

(... και δεν ειναι η πρωτη φορα!)