Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
postruck έγραψε:Αντιεπαγγελματιας.... :thumbsdown: πμ σου δεν έχω λάβει.....
.

αυτο δεν το ελαβες?

Re: τηλ.

Sent: Wed Oct 06, 2021 10:39 pm
by dimviii

postruck wrote:
Καλησπέρα ,Δημήτρη! Συγνώμη για την καθυστέριση,αλλα τώρα βρήκα χρόνο και άνοιξα το φόρουμ και είδα το ποστ σου. Λοιπόν,το όνομα του οδηγού είναι Χάρης Μπ........ς και το κινητό του,69.......9,εκ μέρους του Δ...... Γε......

Eυχαριστω ρε συ.Το θελω απλα για backup γιατι τον αλλο τον επαιρνα απο χθες το μεσημερι και το σηκωσε σημερα στις 1 το μεσημερι.Για να παρουν τηλ αυτοι που βλεπουν 5 ανπαντητες ουτε λογος.
Θελω να εχω μια εναλλακτικη γιατι ειπε οτι θα με ειδοποιησει για το ποτε θα φορτωσει,αλλα εμπιστοσυνη δεν υπαρχει οταν βλεπω τετοιες συμπεριφορες.
Ευχαριστω και παλι!

εδιτ εχεις δικιο ρε συ,τωρα μολις ειδα οτι ειναι στο outbox,και οχι στα απεσταλμενα.Λαθος δικο μου. :)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731186 αα οκ δεν το ηξερα.Ευχαριστω Γκρεγκ.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#731281 :s_thumbsup σωστός!! Μάλλον φταίει που έχω καινούργιο υπολογιστή..... :s_smile στον προηγούμενο μου ερχόταν μύνημα στο μαιλ,τώρα σε αυτόν οχι....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:Δεν φταίει ο υπολογιστής, το φόρουμ έχει ένα πρόβλημα με την αποστολή email, και ακόμη δεν το έχουμε λύσει.

με 50 ευρω μπορουμε να το ξεχασουμε οτι εφταιγες εσυ. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731319 σε αλλα νεα σημερα καναμε μια εξουσιοδοτηση στον τελωνειακο για να εκτελωνισει το αυτοκινητο για μας,καθως και 2 υπευθυνες δηλωσεις περι της αληθειας των στοιχειων των τιμολογιων (πλαισιο, χλμ, αξια κλπ) που προσκομιζουμε για τον εκτελωνισμο.
Επισης οτι δεν ειμαι εμπορος,και οτι το θελω για δικη μου χρηση.
Ολα μεσα απο τα gov/aade
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimviii έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν φταίει ο υπολογιστής, το φόρουμ έχει ένα πρόβλημα με την αποστολή email, και ακόμη δεν το έχουμε λύσει.

με 50 ευρω μπορουμε να το ξεχασουμε οτι εφταιγες εσυ. :inlove:

Στείλε IBAN. Έχω κάτι οικονομίες που μου περίσσεψαν γιατί τους είχα ν'αγοράσω το account IKE, αλλά δεν πουλάει οπότε δεν μου χρειάζονται.
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731560 Ξεφορτωθηκε Βενετια σε σταθμο μεταφορτωσης του μεταφορεα.Δευτερα θα ειναι Πατρα.Τριτη στο σπιτι μου.
Τριτη φευγω για ταξιδι Κρητη.
Η καταρα να μην ειμαι Αθηνα οταν αγοραζουμε αυτοκινητο κραταει απο το 2000. :x
Άβαταρ μέλους
By edmond
#731567 Πες στην καργιώλο να στο κάνει Τετάρτη. Δεν θα έπρεπε να είσαι παρών για να δεις σε τι κατάσταση θα φτάσει? Κανά μικρό ζούληγμα, γρατσουνιά από την μεταφορά ίσως? Ή μήπως όντως έχουν στείλει Α1 :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#731568 Τό έχω αναλάβει εγώ αυτό, απο τα μέρη μας θα περάσει.

Θα αφήσω κάνα τενεκέ αλμύρα μέσα ( από γιδοτυρι ), έτσι, για παραδοσιακό ασημωμα. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Πες στην καργιώλο να στο κάνει Τετάρτη. Δεν θα έπρεπε να είσαι παρών για να δεις σε τι κατάσταση θα φτάσει? Κανά μικρό ζούληγμα, γρατσουνιά από την μεταφορά ίσως? Ή μήπως όντως έχουν στείλει Α1 :lol:

εχουν κλειστει τα αεροπορικα δεν γινεται.
Και καμια γρατζουνια να εχει δεν χαλασε ο κοσμος.Μεταχειρισμενο αυτοκινητο περνουμε.Του εχω πει βεβαια να τραβηξει βιντεο φωτο μολις κατεβει απο την αυτοκινηταμαξα.Ποτε δεν ξερεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Τό έχω αναλάβει εγώ αυτό, απο τα μέρη μας θα περάσει.

Θα αφήσω κάνα τενεκέ αλμύρα μέσα ( από γιδοτυρι ), έτσι, για παραδοσιακό ασημωμα. :s_drinks

ασε και το μπαλακι του λεβιε μεσα :inlove: (οχι μεσα στο γιδοτυρι)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#731945 Hρθε! :yahoo:

εντιτ ξεχασαν να βαλουν το χαρτι του κτεο. :lol: Χριστουλη σας τριμπουρδελοι.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 19 Οκτ 2021, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:Hρθε! :yahoo:

Καλοριζικο, καλοταξιδο και καλα φορτωματα πες στον γιο. :shifty: