Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#192674 Στην Εγνατία πριν την Περαμο Καβάλας μετά την κατηφόρα όπου ξεκινάει όριο ταχύτητας 100χλμ στη ΛΕΑ περιπολικό για μέτρηση ταχύτητας. Την ώρα που πέρασα από δίπλα του είδα στο χέρι του το όργανο μέτρησης το οποίο ήταν αρκετά μικρό με φλας (το είδα να αστραφτει). Φωτογραφικό είναι αυτό; γιατί το πιστόλι ταχύτητας από όσο έχω δει είναι αρκετά μεγαλύτερο.
Την πατάς πάντως άνετα σε εκείνο το σημείο.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
panos2171 έγραψε:Στην Εγνατία πριν την Περαμο Καβάλας μετά την κατηφόρα όπου ξεκινάει όριο ταχύτητας 100χλμ στη ΛΕΑ περιπολικό για μέτρηση ταχύτητας. Την ώρα που πέρασα από δίπλα του είδα στο χέρι του το όργανο μέτρησης το οποίο ήταν αρκετά μικρό με φλας (το είδα να αστραφτει). Φωτογραφικό είναι αυτό; γιατί το πιστόλι ταχύτητας από όσο έχω δει είναι αρκετά μεγαλύτερο.

< K910 μου

Είδες χρώμα κτλ; Για δες τα δύο παρακάτω και πες μου.

Εικόνα

Εικόνα

Έμοιαζε με κάποιο από τα δύο; Έχουν πάρει μια μεγάλη παραγγελία από πέρυσι (διαγωνισμός του 2012) και μπορεί να έχουν καταφέρει να πάρουν και πιστόλι με κάμερα, αν και δεν το πιστεύω αυτό. Αυτά τα δύο είναι και τα μόνο πιθανά στην Ελλάδα, αν κρίνουμε από τους διαγωνισμούς στο παρελθόν.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By elvet
panos2171 έγραψε:Στην Εγνατία πριν την Περαμο Καβάλας μετά την κατηφόρα όπου ξεκινάει όριο ταχύτητας 100χλμ στη ΛΕΑ περιπολικό για μέτρηση ταχύτητας. Την ώρα που πέρασα από δίπλα του είδα στο χέρι του το όργανο μέτρησης το οποίο ήταν αρκετά μικρό με φλας (το είδα να αστραφτει). Φωτογραφικό είναι αυτό; γιατί το πιστόλι ταχύτητας από όσο έχω δει είναι αρκετά μεγαλύτερο.

< K910 μου

Κλασικό σημείο και στις 2 κατευθύνσεις, όπως και μετά την καβάλα και πριν την έξοδο για Χρυσούπολη, όπου ο παράδρομος είναι ανηφορικός και έχουν απεριόριστη ορατότητα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
panos2171 έγραψε:Σαν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ήταν. :hmmm:

Για δες και το παρακάτω:

Εικόνα

Και δες και τα specs που το έχει μαζί με κάμερα.

http://www.lasertech.com/content/pdfs/TS/TruSpeed-Se-Laser-Specifications.pdf

Εικόνα

Εικόνα

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να υποθέσουμε. Από αυτά που λες το πρόβλημα είναι στο μέγεθος, όπου όλα αυτά είναι μεγαλύτερα από μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και στο ότι δεν έχουν φλας, όχι χωρίς την προσθήκη κάμερας πάνω τους.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#193192 Mάλλον μιλάμε για το 1ο το μικρό που έβαλες. Τώρα βέβαια μου ρθε φλασιά μήπως τελικά ήταν ο φακός που συνήθως χρησιμοποιούν το βράδυ για να σε κάνουν σήμα.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#196320 Άνοδος Κηφισού καμιά 300αριά μέτρα πριν την ταμπέλα "850m για Αττική Οδό": Υπήρχε σταθερό ραντάρ ή τώρα το τοποθετούν; Είχε τεχνικούς πάνω από την κάμερα πριν μισή ώρα.
Άβαταρ μέλους
By DAP
Serf έγραψε:Άνοδος Κηφισού καμιά 300αριά μέτρα πριν την ταμπέλα "850m για Αττική Οδό": Υπήρχε σταθερό ραντάρ ή τώρα το τοποθετούν; Είχε τεχνικούς πάνω από την κάμερα πριν μισή ώρα.

Δηλαδη καπου πριν την παλια Ρενω......
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Serf έγραψε:Άνοδος Κηφισού καμιά 300αριά μέτρα πριν την ταμπέλα "850m για Αττική Οδό": Υπήρχε σταθερό ραντάρ ή τώρα το τοποθετούν; Είχε τεχνικούς πάνω από την κάμερα πριν μισή ώρα.

Το έχω προσέξει πολύ καιρό. Μάλλον το ενεργοποιούν. ν :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Serf
#196351 Ναι. Η ταμπέλα είναι ακριβώς στο ύψος της Ρενό (δες link). Προσπαθώ τώρα από το street view να βγάλω άκρη που ακριβώς την είδα.

EDIT: Η κάμερα υπήρχε από Δεκέμβρη 2014: https://www.google.gr/maps/@38.0482078,23.740989,3a,75y,182.82h,78.83t/data=!3m6!1e1!3m4!1sRLqqkyTG-yJFstjirFi0iA!2e0!7i13312!8i6656?hl=el
Άβαταρ μέλους
By DAP
Anonymous Founder έγραψε:Πολύ χρήσιμη πληροφορία πάντως!

Oντως.....Αν και οποτε εχω περασει μερα μαλλον πολυσυχναστο σημειο το εβρισκα...Ισως νυχτα να βγαλει τα λεφτα του....Παντως ευχαριστουμε...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
DAP έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Πολύ χρήσιμη πληροφορία πάντως!

Oντως.....Αν και οποτε εχω περασει μερα μαλλον πολυσυχναστο σημειο το εβρισκα...Ισως νυχτα να βγαλει τα λεφτα του....Παντως ευχαριστουμε...

Αν θυμάμαι καλά έχει 80 όριο εκεί.
Άβαταρ μέλους
By KonTaz
#196744 Αυτές οι κάμερες υπάρχουν πάνω από χρόνο στην Εθνική αλλά δεν τις έχω δει ποτέ να δουλεύουν.Τις κανονικές ώρες της ημέρας λόγω ροής λογικά θα είναι μη αξιοποιήσιμες αλλά το βράδυ θα αδειάσουνε κάποια πορτοφόλια. :ninja:

Οι περισσότερες βρίσκονται στο ανέβασμα πάντως αν θυμάμαι καλά.Έχει μια σίγουρα στο Περιστέρι στην στροφή με το σούπερμαρκετ (δεν θυμάμαι όνομα) και μια πιο κάτω,λίγο μετά την έξοδο από Λιοσίων.Σε εκείνα τα σημεία βέβαια οι λωρίδες είναι 4 για 1 κάμερα.Δεν ξέρω ποιον θα "πρωτογράψει" :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#196746 Οι κάμερες είναι εκεί πολύ καιρό, αλλά δεν δούλευαν. Τώρα, μάλλον θέλουν να τις ενεργοποιήσουν, για να βγάζουν χρήματα. Τους άνοιξε η όρεξη με την Αττική Οδό μάλλον...