Την πατάς πάντως άνετα σε εκείνο το σημείο.
< K910 μου
panos2171 έγραψε:Στην Εγνατία πριν την Περαμο Καβάλας μετά την κατηφόρα όπου ξεκινάει όριο ταχύτητας 100χλμ στη ΛΕΑ περιπολικό για μέτρηση ταχύτητας. Την ώρα που πέρασα από δίπλα του είδα στο χέρι του το όργανο μέτρησης το οποίο ήταν αρκετά μικρό με φλας (το είδα να αστραφτει). Φωτογραφικό είναι αυτό; γιατί το πιστόλι ταχύτητας από όσο έχω δει είναι αρκετά μεγαλύτερο.
< K910 μου

panos2171 έγραψε:Στην Εγνατία πριν την Περαμο Καβάλας μετά την κατηφόρα όπου ξεκινάει όριο ταχύτητας 100χλμ στη ΛΕΑ περιπολικό για μέτρηση ταχύτητας. Την ώρα που πέρασα από δίπλα του είδα στο χέρι του το όργανο μέτρησης το οποίο ήταν αρκετά μικρό με φλας (το είδα να αστραφτει). Φωτογραφικό είναι αυτό; γιατί το πιστόλι ταχύτητας από όσο έχω δει είναι αρκετά μεγαλύτερο.
< K910 μου
panos2171 έγραψε:Σαν ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ήταν.

Serf έγραψε:Άνοδος Κηφισού καμιά 300αριά μέτρα πριν την ταμπέλα "850m για Αττική Οδό": Υπήρχε σταθερό ραντάρ ή τώρα το τοποθετούν; Είχε τεχνικούς πάνω από την κάμερα πριν μισή ώρα.
Serf έγραψε:Άνοδος Κηφισού καμιά 300αριά μέτρα πριν την ταμπέλα "850m για Αττική Οδό": Υπήρχε σταθερό ραντάρ ή τώρα το τοποθετούν; Είχε τεχνικούς πάνω από την κάμερα πριν μισή ώρα.
Anonymous Founder έγραψε:Πολύ χρήσιμη πληροφορία πάντως!
DAP έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Πολύ χρήσιμη πληροφορία πάντως!
Oντως.....Αν και οποτε εχω περασει μερα μαλλον πολυσυχναστο σημειο το εβρισκα...Ισως νυχτα να βγαλει τα λεφτα του....Παντως ευχαριστουμε...
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]