Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
alexm έγραψε:...Έχω δει να χουν πάρει μια καημένη w210 και να την έχουν μετατρέψει σε ασθενοφόρο η κάτι τετοιο...
Πολύ πιθανόν η "μετατροπή" να ήταν επίσημη έκδοση της Mercedes.
Άβαταρ μέλους
By elteo
alexm έγραψε:
diplomat έγραψε:^Iσχύει. Μου είχε κάνει εντύπωση, γιατί οι αεροπόροι είχαμε Octavia και είχα συναντήσει παιδιά με τα συγκεκριμένα Αlmera.

Για κάποιο λόγο είχα στο μυαλό ότι στα κεντρικά θα είχαν κανα Α4 ξερωγώ. :tomato:
Το καλύτερο αμάξι που χω πετύχει μέσα στο στρατό (γ' σ.σ.) ήταν w210.

Έχω δει να χουν πάρει μια καημένη w210 και να την έχουν μετατρέψει σε ασθενοφόρο η κάτι τετοιο

.

https://www.google.com/search?q=w210+am ... 93&bih=728

:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#567627 Μ5, η V8 με τα 400 άλογα!!
Ήταν 4 υπολοχαγοί μέσα και έκαναν ανοίγματα στην Λ. Αθηνών πρίν καμιά 10αριά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#567677 Εικόνα

- Ντίμη καλημέρα. :)

-Εικόνα

- :hmmm:

- Πες το γρήγορα :x , δεν βλέπεις ότι είμαι με το μωρό :inlove: ;

- Εδώ μιλάμε για σχεδιαστικό πέναλτι έτσι;

- Στα είπαμε και χτες με τον Belgarion.

- :(

ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΩ :sorry:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
dimik έγραψε:Αν θυμάμαι καλά w210 χρησιμοποιούσε και ο Φράγκος όταν ήταν στρατάρχης και μάλιστα καθόταν συνοδηγός με το κάθισμα σχεδόν ξαπλωμένο

< >

Πολύ καλά θυμάσαι και για τα δύο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#567718 Μόνο μην μου πεις ότι ήσουν κι εσύ στον 950 ΛΣΝ

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#567750 Σήμερα:
Δύο λευκά Nissan νέο Leaf και GTR στην Όλγας με Μποτσαρη.
Δύο λευκά βουλγαρικα Renault Koleos (παρεμπιπτόντως πολύ ωραίο το καινουριο) και Kadjar στο Met
Ελληνικη κίτρινη Μ4 το μεσημέρι στην Ανθεων.
Τελευταία το έχω με τα χρωματικα ζευγάρια σε carspotting... πριν λίγο καιρό δυο λευκές καινούριες SLK και SL στην Πύλη Αξιου, τρεις μαύρες Bentley, δύο μπλε Χ6Μ και Χ5Μ κλπ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567772 Το νεο Evoque καπου στα περιξ της Επιδαυρου. Αυτες τις μερες ειναι η δημοσιογραφικη του παρουσιαση στο Amanzoe.

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
REALZEUS έγραψε:Κλασική μάσκα Maserati είναι. :s_dunno

Χάλασε και η Maserati λοιπόν. :thumbsdown:

red_monster έγραψε:Έχω ένα ίδιο (αλλά με την εργοστασιακή εξάτμιση :metalo: ) το κινώ συχνά όταν θέλω να κατέβω κέντρο

Πας καρφί για πινακίδα ΙΟ όταν φτάσει στη κατάλληλη ηλικία, ειδικά αν έχεις το 650. :rtfm:

diplomat έγραψε:^Iσχύει. Μου είχε κάνει εντύπωση, γιατί οι αεροπόροι είχαμε Octavia και είχα συναντήσει παιδιά με τα συγκεκριμένα Αlmera.
:

Εικόνα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#569534 Πέτυχα χθες σε συνεργείο στον Λευκωνα Σερρών κάποια από την μαζωξη των RX7 και RX8.
Η φάση εκείνη την στιγμή ήταν λίγο "heels and clutch" αλλά οκ. Λογικό με τους πιτσιρικάδες.
Εντυπωσιακοτερο όλων ένα μαύρο RX7 δεύτερης γενιάς που είχε γύρω του αρκετούς θαυμαστές. Βλέποντας το και εγώ σκεφτόμουν πόσο αγεραστη σχεδίαση είχε εκείνη η γενιά του. Και τώρα να το έβγαζαν εντύπωση θα έκανε.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#570113 Ασύλληπτα καθαρός και με runtime error στην είσοδο του Μασούτη πάρκινγκ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#570119 Στις περισσότερες φωτογραφίες πολύ καθαρός φαίνεται, ίσως βοηθάει και το χρώμα!
Η φάση είναι πως μόλις τον βλέπω, ψάχνω ασυναίσθητα για τις λευκές λωρίδες στο χρώμα, έχοντας στο νου τον Τιράντα :lol:

Σε ποιο runtime error αναφέρεσαι; Στις ανοιχτές πύλες του parking; Η φάση είναι πως εκεί γινόταν πανικός και τα παραδίπλα parking ήταν ψιλο άδεια.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#570129 Ναι για τις ανοιχτές πυλες. Εκει γινεται πανικος γιατι παίρνεις 1 -2 πράματα από το μασούτη και ακυρώνεις δωρεάν το εισητήριο. Απλά για περίεργο λόγο οι πύλες ηταν ανοιχτές, και η ένδειξη έγραφε πλήρες ενώ δεν ήταν.

Και κάτι από εμένα
Εικόνα