Όλα τα αμάξια εντός πόλης θα περιοριζόταν αυτόματα στα 50-60 χαω με εμφανείς τεράστιες αυξητικές επιπτώσεις ταυτόχρονα στην βαρεμάρα και την ασφάλεια της οδήγησης,....
Θα το παταγατε;
Scotch έγραψε:Κι ένα παιδάκι ακόμη ορφανό...Κριμα![]()
http://www.naftemporiki.gr/story/130960 ... se-troxaio
224v έγραψε:Οχι δεν θα το παταγα...
δλδ να κινουμαι στην Κηφισιας και τη Συγγρου με 60 - 70??, και μονο που θα μειωνοτανε η παροχη οχηματων θα δημιουργουσε τρελλο μποτιλιαρισμα και θα ηταν ολοι περισοτερο κοντα ο ενας με τον αλλο αρα θα φιλιοντουσαν συχνοτερα. θα εχετε δει ισως αυτες τις μερες το μποτιλιαρισμα εξω απο Golden Hall, Και τον χαμο που γινεται απο οχηματα που μπλεκουν τα μπουτια τους επειδη δεν ξερουν να διαλεξουν σωστα μια λωριδα...
Το οτι δεν θα προσεχαμε οσο πρεπει τους γυρω μας γιατι θα μιλαγαμε σε κινητα, η απο το οτι θα νομιζαμε οτι ετσι παμε με ασφαλεια στο προορισμο μας θα χαλαρωνε την προσοχη μας στους πλαινους μας......, ειναι παραγοντας ατυχηματος.
Και με 100 σε αυτοκινητοδρομο μπορεις να αφαιρεθεις .... ειτε εχεις παρεα, ειτε οχι μεσα στο οχημα...

KiloMeater έγραψε:224v έγραψε:Οχι δεν θα το παταγα...
δλδ να κινουμαι στην Κηφισιας και τη Συγγρου με 60 - 70??, και μονο που θα μειωνοτανε η παροχη οχηματων θα δημιουργουσε τρελλο μποτιλιαρισμα και θα ηταν ολοι περισοτερο κοντα ο ενας με τον αλλο αρα θα φιλιοντουσαν συχνοτερα. θα εχετε δει ισως αυτες τις μερες το μποτιλιαρισμα εξω απο Golden Hall, Και τον χαμο που γινεται απο οχηματα που μπλεκουν τα μπουτια τους επειδη δεν ξερουν να διαλεξουν σωστα μια λωριδα...
Το οτι δεν θα προσεχαμε οσο πρεπει τους γυρω μας γιατι θα μιλαγαμε σε κινητα, η απο το οτι θα νομιζαμε οτι ετσι παμε με ασφαλεια στο προορισμο μας θα χαλαρωνε την προσοχη μας στους πλαινους μας......, ειναι παραγοντας ατυχηματος.
Και με 100 σε αυτοκινητοδρομο μπορεις να αφαιρεθεις .... ειτε εχεις παρεα, ειτε οχι μεσα στο οχημα...
Δε νομίζω οτι κάνει καμία ουσιαστική διαφορά στο χρόνο μετακίνησης το αν θα πας με 100 αντί για 60 στην Συγγρου , συνολικά. Ως αντιστάθμισμα αυτού φαντάσου μια κατάσταση οπου όλοι ξεκινάνε στο 0-50 σημαντικά γρηγορότερα.
Με όλες τις άλλες μεταβλητές σταθερές (πχ ανικανότητας να μεινεις στη λωρίδα κτλ ) πιστεύεις δέν θα έκανε καμία διαφορά ;
Αφήνοντας οδήγικη απόλαυση κτλ κατα μέρους, δεν πιστεύεις οτι θα έκανε ουσιαστική διαφορά σε ατυχήματα και κυρίως σωματικες βλάβες επιβατών;
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]