< K910 μου

panos2171 έγραψε:Τίποτα καινούργιο. Είδα μόνο αυτές που βγάζει το gps (το οποίο έχω να ανανεώσω από τον Ιούλιο). Ακόμα και οι προειδοποιητικές πινακίδες είναι οι ίδιες. Ίσως σε κάποιες να βάλαν μια επιπλέον γιατί δε θυμάμαι για μια κάμερα δύο πινακίδες.
bibendum έγραψε:Το σκεφτομαι καθε φορα που βλεπω μπλοκο στην εθνικη. Το βλεπεις απο μακρυα και λες ωχ πατας φρενο, περνας χαλαρος βλεπεις οτι δεν σου κανουν σημα και φευγεις γαζωνοντας.
Δεν θα ηταν καλη τρολια να ειχαν και αλλο ενα μπλοκο 500 μετρα παρακατω; Θα μας ειχαν ξεκολιασει ολους στο γραψιμο ετσι χοχοχο
bibendum έγραψε:Το σκεφτομαι καθε φορα που βλεπω μπλοκο στην εθνικη. Το βλεπεις απο μακρυα και λες ωχ πατας φρενο, περνας χαλαρος βλεπεις οτι δεν σου κανουν σημα και φευγεις γαζωνοντας.
Δεν θα ηταν καλη τρολια να ειχαν και αλλο ενα μπλοκο 500 μετρα παρακατω; Θα μας ειχαν ξεκολιασει ολους στο γραψιμο ετσι χοχοχο
Anonymous Founder έγραψε:Το αντιραντάρ που έχεις τι ποσοστό των εργαλείων της ΕΛ.ΑΣ πιάνει;
alexandros.K έγραψε:Ακριβώς μετα τα διόδια στον Πολύμυλο Κοζάνης, με κατευθυνση προς Θεσσαλονίκη, εχει καμερα (φωτογραφικο ρανταρ)?
Εφυγα σφαιρα μετα τα διοδια και εχω μια αμφιβολια αν εχει καμερα ή οχι
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]