Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#122229 Ήταν στη δεξιά πλευρά σταματημένο με τη μούρη προς τα εμένα και το προσωπικό μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#123583 Προ ημερών ήμουν πεζός και βλέπω δύο αστυνομικούς με μηχανές (μονοκάβαλοι, γύρω στα 40 και βάλε- ο ένας) να κατεβαίνουν δρόμο, που συναντά δρόμο ημικεντρικό, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και με διάζωμα στη μέση, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧOYN STOP.
Χωρίς να τρέχουν, να έχουν αναμμένους φάρους, κόρνες, σειρήνες ή δεν ξέρω τι άλλο, σφάζει ο ένας από τους δύο το STOP και στρίβει και αριστερά κύριος (ευτυχώς που δεν ερχόταν κανένας από δεξιά)... Ερχόταν όμως από αριστερά (ΕΝΤΙΤ ΓΙΑ ΤΟΝ CARUO : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ) ένα πιτσιρίκι με παπί ("κλασσικά" πλέον, ακράνωτος...), που περνάει ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου μετά τον παραπάνω κύριο και τον κράζει (δεν τον έβρισε, απλά είπε "άντε ρεε" κάτι τέτοιο). Με γερακίσια αντανακλαστικά ο δεύτερος κύριος αστυνομικός, που περίμενε στο STOP, κάνει νόημα στον "συνάδελφό" του που κοκκάλωσε προσβεβλημένος (και τσαμπουκαλεμένος...) απέναντι, παίρνει στο κυνήγι τον πιτσιρικά, τον σταματάει και λίγο μετά έρχεται και ο πρώτος κύριος. Τη συνέχεια τη φαντάζεστε... Εγώ απλά λυπήθηκα το τρομαγμένο βλέμμα του παιδιού (που αν δεν είχε "διαμαρτυρηθεί", δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας ΜΠΑΤΣΟΣ μαζί του, ακόμα κι αν είχε σκοτωθεί στο επόμενο στενό επειδή ήταν ακράνωτος).

'Αλλη μια πτυχή της ελληνικής ζοφερής πραγματικότητας στους δρόμους, εκτυλιγμένη σε λίγα δευτερόλεπτα :thumbsdown: ...
Τελευταία επεξεργασία από Govus και 15 Ιουν 2015, 00:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#123588 Ακριβώς για το τελευταίο όχι μόνο δε θα έπρεπε να τονε λυπάσαι, αλλά να χαίρεσαι που εκτός από πανίβλακας είναι και παντελώς και ολοκληρωτικά πανηλίθιος :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Govus
CARυοθραύστης έγραψε:Ακριβώς για το τελευταίο όχι μόνο δε θα έπρεπε να τονε λυπάσαι, αλλά να χαίρεσαι που εκτός από πανίβλακας είναι και παντελώς και ολοκληρωτικά πανηλίθιος :s_bye

Δεν κοιτάω μόνο τον πιτσιρικά, η όλη αυτή σκηνή (μπάτσος στα παπάκια του, ακράνωτος πιτσιρικάς, μπάτσοι ευερέθιστοι για λάθος λόγους κλπ. κλπ.) φανερώνει απόλυτο ξεπεσμό ρε γαμώτο :( ...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#123597 Η παρακμή είναι που έχεις το παπαρίδι με το παπάκι που έχει το θράσος μέσα στην παρανομία του να βρίζει τα όργανα του νόμου.

ΕΠΟΣ
Άβαταρ μέλους
By Govus
#123600 Ρε φίλος, τόσο πολύ δεν μπορώ να γίνω κατανοητός από τα γραφόμενά μου :lol: ??

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ, όλα τα άλλα ακολούθησαν :rtfm: !!
Άβαταρ μέλους
By kacey
CARυοθραύστης έγραψε:Η παρακμή είναι που έχεις το παπαρίδι με το παπάκι που έχει το θράσος μέσα στην παρανομία του να βρίζει τα όργανα του νόμου.

ΕΠΟΣ

κατανοεις οτι ο ΜΠΑΤΣΟΣ εγραψε το ΣΤΟΠ στα @@ του και αυριο μπορει να σε σκοτωσει, ε? Τουλαχιστον την επομενη φορα που θα το κανει, να συναντηθει με νταλικα να σφιξουν λιγο οι κωλοι τους.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#123635 :slap:

Προσπάθησε να δεις τη φάση από τα μάτια του παπικουλα κι όχι σαν παρατηρητής.

Κάθισε στο μηχανάκι, άσε να μπαίνει μπολικος αέρας στο ήδη άδειο του κεφάλι και είδε να περνάει τον Ζ, έκανε ακαριαίους υπολογισμούς ότι ο Ζ απλά πήγαινέ για καφέ κι αποφάσισε να τον βρίσει :s_bye

Μακάρι να τον έγραψαν για τα πάντα και να τού κατησχησαν το παπαρι. :help:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#123646 Τα εύχεσαι όλα αυτά επειδή είπε "άντε ρε" σε κάποιον που παραλίγο να τον στείλει στον άλλο κόσμο;

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By JBT
#123651 Είναι ακριβώς αυτό που συνέβη :thumbsup:

Παμπαρακατ τώρα. Δε θα ασχοληθώ άλλο, ας παλέψει ο καθένας μόνος του με τους δαιμονες του.