Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Serf έγραψε::lol:

Άσχετα από το τι "κρύβεται" πίσω από τον ηλεκτρισμό (βλ. παραγωγικές μονάδες που μολύνουν), η διαφήμιση είναι πολύ έξυπνη.

Πέρα από τη πλάκα, αυτό που περιγράφει ήταν κάποτε πραγματικότητα πριν τον εκτεταμένο εξηλεκτρισμό. Λχ. πλυντήριο για τον dimvii, με αερόψυκτο δικύλινδρο boxer:

Εικόνα

ανακατασκευή:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#716212 Πέτυχα εχθές μια Taycan στην Θεσσαλονίκη. Αδιάφορη θα την χαρακτήριζα.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#716386 Σε εμφάνιση είναι τρέλα και σε οδήγηση κορδέλα. Μάλλον το αντιηλεκτρικό μένος ευθύνεται για το αδιάφορο του θέματος.

Είμαι στη Ρώμη και δεν μπορούσα να φανταστώ πιο κατάλληλο όχημα για να κόβει περιπολίες ασταμάτητα στην τού Αγίου Πέτρου.

Γενικώς, παίζει αρκετό ηλεκτρικό εδώ. Πάρα πολλά 500e, πολλά Leaf (ΙΧ και ταξί, να πάρει, απορώ πώς πουλάει τόσο ενώ έχει πολύ σαφή μειονεκτήματα), δημοτικά NV200. 2-3 Tesla.

Προωθούν το ID.4, το περιεργάστηκα (είναι πιο χαμηλό από τα θερμικά Σουβ, το Tiguan ας πούμε, για λόγους αεροδυναμικής, αλλά αυτό με χαλάει στο μπες βγες) κι ήρθε ο πωλητής, τρελαμένος να το οδηγήσω. "Άσε με άνθρωπέ μου, δεν έχω ιδέα από τους δρόμους, ή που θα το κουρνιάξω ή που θα χαθώ".ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimsabas έγραψε:Σε εμφάνιση είναι τρέλα και σε οδήγηση κορδέλα. Μάλλον το αντιηλεκτρικό μένος ευθύνεται για το αδιάφορο του θέματος.

Πες μου ότι έχεις και μανία καταδίωξης! :lipsealed:
Συγνώμη που δεν μας αρέσει ότι έχει μπαταρία :lol:

Ωραίο είναι το αδελφάκι του:
Εικόνα

Ξεχωριστό είναι ένα Tesla, ένα i3, ένα Ioniq 5.

Την Taycan έπρεπε να δω το ταμπελάκι πίσω για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι κάποια έκδοση της Panamera.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#716404 Για μένα είναι ωραία η Taycan ακριβώς επειδή μοιάζει με αθλητική panamera. Χθες στη γειτονιά είδα ένα ηλεκτρικό 500. Κουκλάκι πραγματικό, κανονικά πρέπει να κάνουν και το θερμικό 500 έτσι και η πατέντα με την πίσω πόρτα χρήσιμη φαίνεται, εκτός αν είναι διαφορετικό πάτωμα και δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#716408 Όποτε βλέπω την Taycan, μου πέφτει το σαγόνι. Το Μ3 δεν είναι πραγματικά όμορφο στα μάτια μου, ούτε το Υ, ούτε το Χ. Μόνο το S έχει χάρη.
Το λεχτρικό 500 είναι σίγουρα καινούρια πλατφόρμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#716477 Battlestar Galactica Has Landed.
Εικόνα
https://www.motorious.com/articles/feat ... ine-bikes/

oh wait....
Εικόνα

BMW Motorrad is set to reveal the CE-04 electric scooter on the 7th of July, it’ll be our first glimpse at an electric machine from the German manufacturer.

https://www.visordown.com/news/new-bike ... 04-scooter

Λογικό μου φαίνεται, όταν ακόμη και η Harley-Davidson πλέον εκτός από κάτι τέτοια:
Εικόνα
φτιάχνει και τέτοια:
Εικόνα

Blast from the past.

:s_inlove
Άβαταρ μέλους
By g8777
#716569 Σε τέτοιες στιγμές όλοι είναι μονιασμένοι Ντιμσαμπα, ηλεκτρικοί, θερμικοί αφήνουν στην άκρη τίς διάφορες τους καί αγκαλιάζονται.Η Ιταλία που μπορεί.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#716583 Φορεματάκι και πατίνι και μια χαρά στην βόλτα ή στην δουλειά της. Λίγο να φτιάξουν τα πράγματα και με ποδηλατόδρομους, και όλοι θ'αφήσουν τα αυτοκίνητα στο σπίτι. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#716587 Υπάρχουν μέρες που ειλικρινά είμαι έτοιμος να αγοράσω το pro 2 της Xiaomi.

< Note 8 >