Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#460793 Αφού ξεκάθαρα αναφέρεις να μην εκφράζω άποψη επειδή δεν έρχομαι σε συναντήσεις!!!! Πολύ λάθος η υποκειμενικότητα σε κάποιες καταστάσεις.

Edit, mod

Υ.Γ.: Προς υποστήριξη της φορουμοσυνης μου, έχω παραβρεθεί σε μια κρεατοφαγια και ένα (ή δύο, πάει καιρός) track day στα Μέγαρα επί παλιού forum. Πιάνω βάση ή όχι;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By InFiNiTy
#460797 Πού δυσάρεστο νέο.
Τον θυμάμαι και εγώ από την συνάντηση στο Πήλιο και όπως βλέπω στο video κατεβαίναμε από τα Χάνια μαζί.
Δε νομίζω να αφορά κάποιον από εμάς η αιτία του δυστυχήματος.
RIP
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
skous έγραψε:Γιατί δεν το κάνουμε το φόρουμ λοιπόν με κλειστό registration, και μέλη όσους έρχονται στις μαζώξεις;
< >

μη κάνετε καμία |λογοκρισία|..... δεν έχω καταφέρει να έρθω σε ΚΑΜΙΑ μάζωξη!

κατά τα άλλα, κρίμα για τον άνθρωπο (δεν τον γνώριζα προσωπικά) και συλλυπητήρια στην οικογένεια του
δεν νομίζω γι αυτούς να χει σημασία αν έφυγε από ατύχημα, λάθος ή απο μόνος του, δεν είναι είναι σαν τους ξερόλες των ιντερνεντζ
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#460819 Τα ελληνικά μου είναι δυσνόητα.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν που είμαι μ@λκς, καλή συνέχεια. :oops:

Βλέπω, μαθημένοι στην ευγένεια ορισμένων, δεν πτοείστε στο να γράφετε άφοβα την όποια γνώμη σας και επι παντός θέματος, χωρίς να κρατάτε κάποια επιφύλαξη .
Πλέον, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ!
Ετσι κι αλλιώς δεν περιμένω να με "φηφίσετε" ! :roll:
Άβαταρ μέλους
By Vasgti
#460842 Όπως και να το δει κανείς είναι ένα ιδιαίτερα λυπηρό συμβάν, ειδικά για όσους τον είχαμε γνωρίσει από κοντά, είχαμε ανταλλάξει απόψεις, ήταν μέλος της ιντερνετικής και αυτοκινητιστικής μας παρέας.

Τον Κωνσταντίνο αξίζει να τον θυμόμαστε για όσες γνώσεις του είχε μοιραστεί μαζί μας, την αγάπη του για το αυτοκίνητο, αλλά και για τα σκυλιά του και το σχέδιο. Παρακολουθούσα φανατικά τις δημοσιεύσεις του και τις συμβουλές του περί σχεδιασμού αυτοκινήτων και ήταν πραγματικά άτομο που είχε ένα μοναδικό τρόπο να λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Και ίσως κάποιοι να μη το γνωρίζουν, αλλά είχε βοηθήσει με τον τρόπο του και στον επαγγελματικό τομέα άτομα μέσα από το φορουμ.

Τον λόγο του τι και πως έγινε ότι έγινε, μάλλον τον πήρε ο ίδιος μαζί του. Και καλό είναι να μη βιαζόμαστε να κατηγορήσουμε κάποιον, γιατί δεν ξέρουμε ούτε τι περνάει ο καθένας και πως βιώνει όσα συμβαίνουν στη ζωή του, ούτε το ενδεχόμενο πχ να του συνέβη κάποιο πρόβλημα υγείας και να έχασε τις αισθήσεις του εκείνη τη στιγμή.

Θα μείνω μόνο στο ότι έφυγε όπως θα ήθελε. Παρέα με τη μεγάλη του αγάπη το αυτοκίνητο. Καλό παράδεισο να έχει.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#460843 Δεν είχε τύχει να τον γνωρίσω προσωπικά, ούτε παρακολουθούσα αυτοκινητιστικά posts του για να γνωρίζω για το Bravo κλπ, αλλά μέσα από το τοπικό με τα κατοικίδια που έβαζε κατά καιρούς τους σκύλους του και μου ήταν συμπαθής.
Κρίμα :sorry:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#460857 Καταρχήν συλλυπητήρια σε όλα τα παιδιά που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν απ οτι φαίνεται.
Κι εγω τον θυμάμαι αμυδρά αλλά πρέπει να ηταν αγαπητό παιδι σε πολλούς.

Πάντως ηρεμία παιδιά. Έχετε δίκιο εσείς που τον ξερατε και τον αγαπούσατε αλλά δειξτε ψυχραιμία. Καφενείο (έστω διαδικτυακό) είναι και εδώ και κάποια πιο άστοχα σχόλια θα υπαρχουν παντα θεωρώ όχι κακοπροαίρετα, ναι ίσως απερίσκεπτα, απο παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και θεωρώ οτι δεν είναι κακόβουλοι..

Πάντως το ποσο ευκολο είναι να συμβεί η |λογοκρισία| και το γαμημενο ατύχημα είναι τραγικό ρε πστ μου....
Λίγο αφηρημένος να είσαι σκας στον μπροστινό για πλάκα, σκεφτείτε τώρα να εχεις 1000 σκοτουρες στο κεφάλι σου, να παθεις κάτι πανω στο τιμόνι, ή οτιδήποτε άλλο... Δεν έχει καμια σημασία η πραγματική αιτία εκτός ίσως απ το αν θα μπορούσε να αποφευχθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον (να φτιαχτεί η διάβαση πχ ή οτιδήποτε άλλο - δεν έχω ιδέα ουτε απο την συγκεκριμένη περιοχή βέβαια)....

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#460899 Χάσαμε έναν δικό μας. Αυτό είναι το σημαντικότερο και το τραγικότερο. :s_sorry

Η άποψή μου ταυτίζεται με αυτήν του corsair, αλλά δεν έχει σημασία.

Δεν υπάρχουν λόγια... :(
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#460913 Χθες διάβαζα σε άρθρο για την εν λογω σιδηροδρομική διάβαση ότι υπήρξε εδώ και χρόνια πλάνο για ανισόπεδη. Έχει ατυχήματα στο ενεργητικό της. Κάπου 3.000.000€ απορρίφθηκαν λόγω κρίσης και έμειναν οι μπάρες.
Ούτε 24 ώρες η είδηση βέβαια και πολύ ήταν... Ένας (μόνο) νεκρός, κάπου στην επαρχία, ένας απαξιωμενος ΟΣΕ ... Καθόλου πιασαρικο θέμα...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#461008 Υπερβολικές αντιδράσεις, παίδες... :thumbsdown:
Γενικά δεν γράφτηκε ούτε κάτι παράλογο, ούτε κάτι κακό... ούτε δίκασε κανείς κάποιον, ούτε το 'παιξε ξερόλας. Χαλαρώστε... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#461104 Δεν είναι της παρούσης, αλλά σήμερα το πρωί μου ήρθε στη μνήμη το σκάνδαλο με το Fiat Bravo και τα φρένα. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν είναι της παρούσης, αλλά σήμερα το πρωί μου ήρθε στη μνήμη το σκάνδαλο με το Fiat Bravo και τα φρένα. :hmmm:

του autotriti λες που τα σκουριασμενα φρενα ηταν τελικα απο τογιοτα?