Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#715632 το κλιο ρε συ θα λαμπαδιασω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#715649 Όντως advertorial θυμίζει αλλά νομίζω είναι χοντρό να αποκαλείς τον δημοσιογράφο έτσι.

Κατά τα άλλα, dude needs to get out more.

Ακόμα και η φόρτιση σε φορτιστή supercharger της Tesla είναι μια ευχάριστη εμπειρία

Είναι μάλλον η αίσθηση κοινότητας που αναφέρθηκε.

Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα που δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο (μάλλον λόγω επίσης πολιτικά ορθής στάσης) είναι πως το αυτοκίνητο… κλάνει. Σοβαρά μιλάω. Το αυτοκίνητο έχει κουμπί κλανιάς κατά παραγγελίας. Σας ξαναλέω πως πουθενά δεν υπάρχει αυτό το gadget που όπως και να το κάνουμε δεν είναι πολιτικά ορθό, παρά το γεγονός πως γεμίζει γέλια, οδηγό και επιβάτες.

Εικόνα
Πουθενά, μόνο 7εκ άλλες αναφορές.

Eπίσης έχει μια εφαρμογή που λέγεται «Ρομάντζο» και μόλις την επιλέξεις σβήνουν τα φώτα η τεράστια οθόνη μετατρέπεται σε τζάκι, ζέστη βγαίνει από τον κλιματισμό και γλυκερή ερωτική μουσική γεμίζει την καμπίνα… Ε όποιος το σκέφτηκε (έχει Άσπεργκερ) είναι πολύ μάγκας και πολύ γυναικάς και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ένας άνδρας από το αυτοκίνητό του..

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Chris
#715652 cringe

είναι πολύ ΜΑΓΚΑΣ και πολυ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ένας άνδρας από το ξυραφακι (αυτοκίνητό) του

what year it is, το τηλεραμα διαβαζω???

Μλκ αμα ημουν η τεσλα τον ειχα βαλει επιτοπου μαυρη λιστα αυτον εδω, αυτο ειναι δυσφημιση :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 01 Ιούλ 2021, 12:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#715657 Σίγουρα του άρεσε πολύ πάντως, και δεν ξέρω αν αυτά που γράφει είναι σωστά:
Κάθε περίπου 4 δευτερόλεπτα παίρνει 1 χιλιόμετρο διαδρομής. Σε 40 δευτερόλεπτα 10 χλμ. σε 6 λεπτά 100 χλμ. Σε 40 λεπτά γεμίζει από εντελώς άδειο. Είναι εντυπωσιακό να το βλέπεις να συμβαίνει μπροστά σου. Και αυτό με 150άρηδες φορτιστές στο Golden Hall. Η Tesla σκοπεύει να γεμίσει την Ελλάδα με 250άρηδες φορτιστές στο μέλλον (έτσι μας είπε) που σημαίνει φόρτιση κάθε 4 λεπτά 100 χλμ.αυτονομίας με κόστος περίπου 3.8€ τα 100 χλμ. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Γιατί αν είναι όντως έτσι, δηλαδή σε 150άρη φορτιστή σε 6 λεπτά γεμίζεις 100 χλμ, τότε είναι παραπάνω από μια χαρά.
Το θέμα είναι πως μάλλον τα 100 χλμ αυτονομίας που λέει, θα είναι με 90 χλμ/ώρα!
:lol:
Αν πάντως σκοπεύει να βάλει παντού 250άρηδες φορτιστές η Tesla, τότε αυτό από μόνο του είναι game changer. Σκεφτείτε πως σήμερα στα ΣΕΑ έχουν 50άρηδες, μιλάμε για χαώδη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#715663 Με τον 150άρη θεωρητικά γεμίζεις τις 75KWh σε περίπου μισή ώρα. Όμως, επειδή η ταχύτητα φόρτισης βαίνει φθίνουσα από κάποιο σημείο και μετά (νομίζω κοντά στο 85%), ο πραγματικός χρόνος για 0-100% είναι κάπως μεγαλύτερος.

Στην πράξη για να μη ρισκάρει κάποιος δε θα αφήσει να πάει στο 0%. Όπως επίσης δε θα φορτίσει μέχρι το 100%, εκτός κι αν μιλάμε για ταξίδι που ο χρόνος πιέζει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimsabas έγραψε:Πληρωμένο τσιράκι.

https://autopress.gr/tesla-model-3-long ... W-JvKCPhcc

μα γιατι το λες αυτο,επειδη εμπαινε στις στροφες με 35-50 χλμ παραπανω?
η επειδη ενω εχει οδηγησει μεχρι και Παγκανι ζοντα,εντυπωσιαστηκε απο το τεζλα?

Καταλαβατε τωρα γιατι εδω και δεκαετιες σας λεω να γραφετε στα παπαργια σας τους δημοσιογραφους?
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#715678 Για να το ξεκαθαρίσω: το "τσιράκι" ήταν ειρωνικό. Συντάσσομαι με τον ενθουσιασμό του. Όταν με πήγαν βόλτα με το Long Range, έπαθα αδιανόητη πλάκα κι επίκειται βόλτα με το Performance, απορώ τι θα γίνει τότες.
Άλλο αν το έχει παρακάνει με κάποιες υπερβολές και δίνει πάτημα για να πετάξει κάποιος όλο το άρθρο στον κάλαθο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Chris έγραψε:cringe

είναι πολύ ΜΑΓΚΑΣ και πολυ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται ένας άνδρας από το ξυραφακι (αυτοκίνητό) του

what year it is, το τηλεραμα διαβαζω???

Μλκ αμα ημουν η τεσλα τον ειχα βαλει επιτοπου μαυρη λιστα αυτον εδω, αυτο ειναι δυσφημιση :lol:

Σε πληροφορω ότι ο συγκεκριμένος θα λειτουργήσει λιγότερο απωθητικά προς την Τέσλα ( αθωώνεται λόγω γραφικότητας βλέπεις) απ' όσο οι ταγμένοι σταυροφόροι του ίντερνετ που εξαντλούν τα όρια του βιομηχανικού μάρκετινγκ και του φανμποισμου. Αυτούς πρέπει να γδάρει ο Ειλων. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Όντως advertorial θυμίζει αλλά νομίζω είναι χοντρό να αποκαλείς τον δημοσιογράφο έτσι.

Εγώ θα έλεγα ότι είναι χοντρό να τον αποκαλέσεις δημοσιογράφο, αλλά τέσπα. :ninja:

Είναι μάλλον η αίσθηση κοινότητας που αναφέρθηκε.

Γιατί τίποτα δεν διευρύνει τον κύκλο σου πιο αποτελεσματικά από το να χτυπάς κουδούνια αγνώστων στις 11 το βράδυ λέγοντας 'Φιλαράκι, έχεις μια κιλοβατώρα για να πάω σπίτι μου;'

Εικόνα

Πηγή: Carnegie, Dale, 1888-1955. (2021: αναθεωρημένη). How to win friends and influence people. Le Mans: Rudolf Diesel Publishing, :rtfm:

g8777 έγραψε:Σε πληροφορω ότι ο συγκεκριμένος θα λειτουργήσει λιγότερο απωθητικά προς την Τέσλα ( αθωώνεται λόγω γραφικότητας βλέπεις) απ' όσο οι ταγμένοι σταυροφόροι του ίντερνετ που εξαντλούν τα όρια του βιομηχανικού μάρκετινγκ και του φανμποισμου. Αυτούς πρέπει να γδάρει ο Ειλων. :iconcool:

Παρεμπιπτόντως, ποιά είναι η σωστή μετάφραση στα Ελληνικά του όρου fanboy του Είλωνα; Είλωτας; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#715710 γιος Ντιμη ετοιμασε αυτοκολλητο για την πετρελαιαρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By postruck
#715715 :lol: σαν τα scania με τα volvo!
Σήμερα το μεσημέρι μια e-class sw πήγαινε προφηλακτήρα ενα μπορντώ tesla στο ανηφορικό στροφιλίκι της Επιδαύρου πάνω απο την Αλμυρή... :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#715730 Για άλλο λόγο φανταζόμουν ότι θα μας απασχολούσαν τα ηλεκτρικά πάντως...

Όχι για αν και πως κοντράρουν τα Koenigsegg CCXR...

Φτάνουν να αντιμετωπίζονται σαν κοντράδικα/ντραγκστεράδικα και νομίζω ότι είναι προς τη λάθος κατεύθυνση η μόνιμη και εκτενής αναφορά το αν, πόσα και ποιον κερνάνε "τσάγια" κλπ αργκό της κόντρας...