να την έχεις επάνω στο αυτοκίνητο,χωρίς το ποδήλατο.
να την έχεις επάνω στο αυτοκίνητο,χωρίς το ποδήλατο.
θα με κυνηγούσε και η Τροχαία μιας και είχα πιει ένα καραφάκι τσίπουρο και 1-1,5 κιλό κρασί μαζί με το φαγητό.
diplomat έγραψε:θα με κυνηγούσε και η Τροχαία μιας και είχα πιει ένα καραφάκι τσίπουρο και 1-1,5 κιλό κρασί μαζί με το φαγητό.
Πιποίνος στα καλύτερά του. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

diplomat έγραψε:Πιποίνος στα καλύτερά του. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Anonymous Founder έγραψε:diplomat έγραψε:θα με κυνηγούσε και η Τροχαία μιας και είχα πιει ένα καραφάκι τσίπουρο και 1-1,5 κιλό κρασί μαζί με το φαγητό.
Πιποίνος στα καλύτερά του. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Δεν χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος προκαλεί με το γνωστό "κόλπο" να κάνουμε θέμα...
Το "ήπια τον Βόσπορο, και μετά οδήγησα, αλλά είμαι γαμάτος και δεν με ακουμπάει το ποτό", έχει παλιώσει σαν αστείο (γιατί προφανώς δεν μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο σοβαρά) και προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν.
Γενικότερα δεν θα έχανα τον χρόνο μου με τον οποιονδήποτε θεωρεί πως η παράλογη κατανάλωση αλκοόλ είναι κάτι για το οποίο πρέπει να καυχιέται, ανεξάρτητα από την οδήγηση μετά. Ακόμη και ο Μπουκόφσκι όταν το έκανε, έδειχνε κάπως, αλλά τουλάχιστον εκείνος έγραφε ωραία...
Στο ίδιο έργο θεατές, κάπου κουραστήκαμε.

DAP έγραψε:@pipinos
Μια απλη ερωτηση που θελει μια ξερη απαντηση.....
ΑΝ σε επιανε μπλοκο της τροχαιας θα σε εγραφε η οχι;
pipinos1976 έγραψε:DAP έγραψε:@pipinos
Μια απλη ερωτηση που θελει μια ξερη απαντηση.....
ΑΝ σε επιανε μπλοκο της τροχαιας θα σε εγραφε η οχι;
Εννοείται όχι, ήμουν κάτω από το όριο.
Εξηγώ: μία μπύρα 0.5 στο αίμα, δηλαδή το όριο να σε γράψουν. 2.5 μπύρες 1.25, λοιπόν, για άτομο 75kg. Εγώ είμαι 90kg μέσες άκρες, οπότε θα ήμουν πιο κάτω. Βάλε ότι ξεκινήσαμε να τρώμε και να πίνουμε στις 23:00 και φύγαμε 1:30, μιλάμε για 2,5 ώρες στις οποίες ο οργανισμός μεταβολίζει 0.2/ώρα, δηλαδή 0.5. Άρα, θεωρητικά, θα ήμουν κάτω από το 0.4 στο αίμα (υπολογίζω κάπου 0.2-0.3 συνυπολογίζοντας φαγητό + μεγαλύτερο βάρος από το τυπικό που χρησιμοποιούν) με όριο για το 1ο πρόστιμο το 0.5
Ευχαριστώ.
DAP έγραψε:Μα εσυ εγραφες για ενα καραφακι τσιπουρο και 1-1,5 κιλο κρασι......
Τωρα τα αλλαζεις και γραφεις για 2,5 μπυρες.....
Μαλλον το πρωτο το εγραψες για να μας κανεις φιγουρα και μετα το καλοσκεφτηκες και εκανες την αναγκη φιλοτιμια και τα αλλαξες.
ΠΩΣ θελεις λοιπον να ξαναπιστεψουμε τις χοντραδες που γραφεις αφου την ιδια μερα τα αναιρεις;
Τα γραφομενα σου για μενα τουλαχιστον απο δω και περα ειναι αναξιοπιστα και ανευ σημασιας αφου δεν ξερω ποτε λες αληθεια και ποτε απλως κοκορευεσαι....
Dimitris_P έγραψε:Δεν έχει σημασία αν ο άλλος πέρασε με κόκκινο ή προσγειώθηκε από το διάστημα. Θα βρισκοσουν πιωμενος και άντε να βρεις το δίκιο σου μετά
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]