Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#460594 https://youtu.be/XvSJ9TmZicg

In car από το αυτοκίνητο του, η μέρα που γνωριστήκαμε και μας ξεναγησε στα ορεινά των Τρικάλων τους τελευταίο μήνες μου στην ελλαδα. Χρυσό παιδί, τι να λέμε τωρα... οι καλύτεροι φεύγουν πρώτοι, έχω τρελαθεί απ το πρωί.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#460597 Nαι...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#460598 όχι ρε γμτ....

στο zougla εχει τρομακτικες φωτο. :(
Άβαταρ μέλους
By DAP
Govus έγραψε:...................................................................................
Να είναι καλά οι δικοί του, να τον θυμούνται :(

Την σκεπτεσαι αυτη τη μανα;
Αυτος πεθανε μια φορα,αυτη θα " πεθαινει" καθε μερα...... :(
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#460614 Βούρκωσα γαμώτ' από το κανάλι του Κωνσταντίνου
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#460617 Mόλις μπήκα στο forum από το πρωί..... Ρε πούστη μου, κρίμα... Του είχα στείλει μήνυμα κάποια στιγμή... Κρίμα... Κρίμα...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimik έγραψε:In car από το αυτοκίνητο του, η μέρα που γνωριστήκαμε και μας ξεναγησε .......
Χρυσό παιδί, τι να λέμε τωρα... οι καλύτεροι φεύγουν πρώτοι, έχω τρελαθεί απ το πρωί.
Οσο κι αν είναι λυπηρό να φεύγει ένας γνωστός που ήταν κατά κοινή ομολογία "ΚΥΡΙΟΣ", άλλο τόσο είναι και μιά γλυκόπικρη ανάμνηση που τον γνώρισες, που τον γνωρίσαμε οι τόσοι-όσοι.
Κι αυτή η ανάμνηση, αφήνει ένα πικρό μεν, χαμόγελο όμως στο πρόσωπό μας φέρνοντάς τον στη σκέψη μας.

Αλλη μιά θετική, όσο δυσάρεστη κι αν είναι, εμπειρία ΕΝΕΡΓΗΣ συμμετοχής σε ένα φόρουμ και των γνωριμιών που κάνεις μέσα απο αυτό.
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! :rtfm:
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ! :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#460634 Είχα και εγώ ανοιχτή πρόσκληση να με γυρίσει στα ορεινά των Τρικάλων αλλά δεν κατάφερα να την κάνω πράξη.

Πριν 25 μέρες στα γενέθλια του τα είπαμε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα........

Από το Redmi Note 4