Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Καλά βασικά ρεζίλι γίνεσαι εσύ που ενώ πριν έκραζες τις κινήσεις των γερμανοτσολιάδων, τώρα επικροτείς χειρότερες. :thumbsup:

μου δειχνεις που επικροτω τα τελη της νεας κυβερνησης εφοσον ειναι στα ιδια ηλιθια επιπεδα με των προηγουμενων? περιμενω.
Και επειδη δεν θα βρεις,το μοναδικο ρεζιλι εισαι εσυ.

Nikos! έγραψε:Η κυβέρνηση τώρα όμως λέει ότι δε χρειάζεται χρήματα, βρήκε από τα ασφαλιστικά ταμεία, όχι?

ο υπουργος λεει οχι.Ξερεις κατι παραπανω?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Καλά βασικά ρεζίλι γίνεσαι εσύ που ενώ πριν έκραζες τις κινήσεις των γερμανοτσολιάδων, τώρα επικροτείς χειρότερες. :thumbsup:

μου δειχνεις που επικροτω τα τελη της νεας κυβερνησης εφοσον ειναι στα ιδια ηλιθια επιπεδα με των προηγουμενων? περιμενω.

Nikos! έγραψε:Η κυβέρνηση τώρα όμως λέει ότι δε χρειάζεται χρήματα, βρήκε από τα ασφαλιστικά ταμεία, όχι?

Τι ακριβώς κάνεις λοιπόν?

Ούτε εσύ νομίζω δεν έχεις καταλάβει τι ρόλο παίζεις...αλλιώς δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Τι ακριβώς κάνεις λοιπόν?

Ούτε εσύ νομίζω δεν έχεις καταλάβει τι ρόλο παίζεις...αλλιώς δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει.

περιμενω το λινκ που επικροτω τα τελη της νεας κυβερνησης που ειναι στο ιδιο ηλιθιο επιπεδο με των προηγουμενων.Ετσι εγραψες.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#96205 Οι άνθρωποί αποδεικνύονται ψεύτες. Ξεκάθαρα. Δεν έχει σημασία αν δεν γίνει η αύξηση λόγο αντιδράσεων. Και μόνο η σκέψη τους αρκεί, στο να χαρακτηριστούν κωλοτούμπες.
ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι.\
ΚΑΙ οι δυο Μ@Λ@ΚΕΣ είναι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#96206 Το λινκ στο έβαλα. Αναφέρει "ενίσχυση" του φόρου πολυτελείας (δε μίλησα για τέλη, έγραψα "κινήσεις") και δε σε βλέπω να σχολιάζεις.

Αν είχες σαμαροβενιζέλους, τώρα άλλα θα έλεγες...οπότε επικροτείς.

Κατάλαβες τώρα?

Αν δε καταλαβαίνεις, άστο...

Το σωστό σχόλιο είναι αυτό του Κυριάκου, από πάνω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Το λινκ στο έβαλα. Αναφέρει "ενίσχυση" του φόρου πολυτελείας (δε μίλησα για τέλη, έγραψα "κινήσεις") και δε σε βλέπω να σχολιάζεις.

φημες οχι δεν θα σχολιασω.Θα περιμενω να δω,και τοτε θα δεις και τα σχολια μου.
επι κλεφτων δεν σχολιαζα φημες,αλλα γεγονοτα επι σειρα ετων αστροπελεκα.

Nikos! έγραψε:Αν είχες σαμαροβενιζέλους, τώρα άλλα θα έλεγες...οπότε επικροτείς.

Κατάλαβες τώρα?

Αν δε καταλαβαίνεις, άστο...

οχι εσυ πρεπει να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ του κανω την ιδια |λογοκρισία| επι σειρα ετων με τα τελη κυκλοφοριας,με την φημη που εχουν βγαλει τα μμε,που τωρα τελευταια η συντριπτικη πλειοψηφια τετοιων ειδησεων διαψευδεται.

Nikos! έγραψε:Το σωστό σχόλιο είναι αυτό του Κυριάκου, από πάνω.

πολυ σωστο ειναι το σχολιο του Κυριακου,αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ισχυριζεσαι για μενα ψευτρακο.

Το λινκ δωσε που επικροτω τα τελη της νεας κυβερνησης που ειναι στοιδιο επιπεδο με των προηγουμενων.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kyr80 έγραψε:Οι άνθρωποί αποδεικνύονται ψεύτες. Ξεκάθαρα. Δεν έχει σημασία αν δεν γίνει η αύξηση λόγο αντιδράσεων. Και μόνο η σκέψη τους αρκεί, στο να χαρακτηριστούν κωλοτούμπες.
ΧΩΡΙΣ αυτό να σημαίνει ότι οι προηγούμενοι ήταν καλύτεροι.\
ΚΑΙ οι δυο Μ@Λ@ΚΕΣ είναι.

Κυριακο δεν θελω να κανω τον μαντη.Οπως δεν τον εκανα και με τους προηγουμενους.
Κατσε να δουμε,και αν κανουν τις ιδιες μαλακιες με τα τελη δεν εχω κανενα προβλημα να τους τα χωσω,οπως και στους προηγουμενους.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#96221 Μα κάνουν τις ίδιες και χειρότερες.
Από την κατάργηση του ΦΠ που έμμεσα υποσχέθηκαν, σκέφτονται την αύξηση. Αυτό δεν προτείνει ο Βάρουfucker;;;
Το αν θα γίνει ή όχι, είναι άσχετο με την ηθική τους. Αποδεικνύονται ψεύτες.

Θες να συζητήσουμε για τη μεγαλύτερη άφεση αμαρτιών όσα χρόνια ζω, των φοροφυγάδων;;;;

Ξεφτίλες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:φημες οχι δεν θα σχολιασω.Θα περιμενω να δω,και τοτε θα δεις και τα σχολια μου.
επι κλεφτων δεν σχολιαζα φημες,αλλα γεγονοτα επι σειρα ετων αστροπελεκα.

Φήμες? Ποιές φήμες?

Στη λίστα των μεταρρυθμίσεων ήταν αυτό το σχόλιο.

Οι προηγούμενοι λοιπόν έκαναν |λογοκρισία|, πάμε τώρα παρακάτω.

Οι καινούριοι τι θα κάνουν? Θα κρύβονται πίσω από αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι, όπως κάνεις εσύ?

Προς το παρόν τίποτα δε κάνουν.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#96225 Αν ο φόρος πολυτελείας , πάει με βάση την αξία , τότε θα είναι απόλυτα δίκαιος . Αν πάει με τα κυβικά θα παραμένει άδικος .

Οσο το δίλιτρο των 20-25000 φορολογείται και το 1600-1800 των 40-60000 δεν πληρώνει , έχουμε μεγάλη αδικία .

Αλλωστε τους έχουν πιάσει ήδη να φοροδιαφεύγουν με το θέμα του εξοπλισμού .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε: πάμε τώρα παρακάτω.
.

οχι ψευτρακο δεν θα παμε παρακατω.
Πρωτα θα μου δειξεις που επικροτησα τα τελη κυκλοφοριας της νεας κυβερνησης που ειναι στο ιδιο υψος με τους προηγουμενους.
Μετα θα παμε οπου θελεις.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
criuser έγραψε:Αν ο φόρος πολυτελείας , πάει με βάση την αξία , τότε θα είναι απόλυτα δίκαιος . Αν πάει με τα κυβικά θα παραμένει άδικος .

Οσο το δίλιτρο των 20-25000 φορολογείται και το 1600-1800 των 40-60000 δεν πληρώνει , έχουμε μεγάλη αδικία .

Αλλωστε τους έχουν πιάσει ήδη να φοροδιαφεύγουν με το θέμα του εξοπλισμού .

πολυ σωστα.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#96234 ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ
Ο φόρος πολυτελείας δεν θα έπρεπε να υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε: πάμε τώρα παρακάτω.
.

οχι ψευτρακο δεν θα παμε παρακατω.
Πρωτα θα μου δειξεις που επικροτησα τα τελη κυκλοφοριας της νεας κυβερνησης που ειναι στο ιδιο υψος με τους προηγουμενους.
Μετα θα παμε οπου θελεις.

Στο απάντησα...