Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#262487 Ε περιπλέκεται ίσως το πράγμα αν είναι στο ίδιο όνομα, έστω κι αν είναι σε διαφορετικές ασφάλειες.
Ρώτησε τον ασφαλιστή και δες και το συμβολαιο σου, μόνο έτσι.
Εγώ πάντως αποζημιωθηκα από εθνική (φιλικό δηλαδή, άρα από τη Μινεττα τελικα, απλά εννοώ δεν υπήρξαν κολλήματα από κάποια από τις δύο) όταν μου έφαγε ο παππούς λίγο γωνιά προφυλακτήρα σε παρκάρισμα. Με αυτό το παράδειγμα ρωτησα και τον ασφαλιστή τι γίνεται για τα μεταξύ μας (γονείς, αδερφό).
Άβαταρ μέλους
By gakost
#262520 Από όσο ξέρω δεν καλύπτονται ζημιές από συγγενείς Α' βαθμού στις περισσότερες ασφάλειες. Στην δικιά σου περίπτωση που και τα 2 οχήματα ανήκουν σε σένα δεν το βλέπω να σε πληρώνουν γενικά. Το πιο απλό που μπορούν να ισχυριστούν είναι ότι το έκανες επίτηδες ειδικά να πρόκειται και για μικρής αξίας όχημα και μεγάλη ζημιά που θα στο βγάλει ολική και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
#264097 Γνωριζει κάποιος ασφαλιστική που να μην εχει απαλλαγή παλαιότητας σε ίδιες ζημιές; Η αν εχει να είναι πολυ χαμηλή 10%πχ ;
Άβαταρ μέλους
By nEK
#274048 Εδω και μερικα εξαμηνα ασφαλιζω το ιχ στην anytime.
Δεν τη χρειαστηκα δεν γνωριζω πως δουλευει.
Μου ηρθε προσφορα απο hellas direct, με τις ιδιες καλυψεις αν δεν μου διαφευγει κατι περιπου 20% φτηνοτερα.
Να τη προτιμησω?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#274053 Εγώ σ' αυτήν είμαι τα τελευταία 2,5 χρόνια ασφαλισμένος και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος.
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
swiftakias έγραψε:Γνωριζει κάποιος ασφαλιστική που να μην εχει απαλλαγή παλαιότητας σε ίδιες ζημιές; Η αν εχει να είναι πολυ χαμηλή 10%πχ ;

Κανεις; :(
Άβαταρ μέλους
By Makis
swiftakias έγραψε:
swiftakias έγραψε:Γνωριζει κάποιος ασφαλιστική που να μην εχει απαλλαγή παλαιότητας σε ίδιες ζημιές; Η αν εχει να είναι πολυ χαμηλή 10%πχ ;

Κανεις; :(

Στην allianz (http://www.allianzdirect.gr) που ρώτησα έχουν απαλλαγή 300 μέχρι 1500 αν έχεις το αυτοκίνητο για λιγότερο από 10 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By gianik
#281569 Μου ηρθε εψες το ασφαλιστηριο.
Ασφαλιζομενη αξια:10.000€
Καλυψεις:ολα εκτος απο μικτη
Οδικη βοηθεια:ΝΑΙ
Ασφ.Εταρεια:ERGO
Τιμη:140€.... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dimviii
gianik έγραψε:6μηνη

εταιρια? :x