dimik έγραψε:
κατά τα άλλα είσαι μέσα στο "βρώμικο" μυαλό μου, η αρχική σκέψη ήταν Kia Soul για την σύζυγο με 10.000€ και τα ρέστα ένα διθέσιο σπορ για μένα. Μετά όμως σκέφτηκα και είδα ότι το Soul παραείναι μικρό, κάτι σε Renegade ή 500Χ ίσως θα βόλευε καλύτερα αλλά ανεβαίνει πολύ το budget και δεν υπάρχουν μτχ.

bibendum έγραψε:Και δερμα να καθαριζει ευκολα ο εμετος
dimik έγραψε:
@dimvii
Επίσης δεν ξέρω αν στο είπα.....θέλω μαλακά πλαστικά στο εσωτερικό και ας χαλάσουν και κατά προτίμηση αυτόματο
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:
@dimvii
Επίσης δεν ξέρω αν στο είπα.....θέλω μαλακά πλαστικά στο εσωτερικό και ας χαλάσουν και κατά προτίμηση αυτόματο
ωχ σορρυ ρε φιλε,τετοια πλαστικα που ξεφλουδιζουν και κουδουνιζουν απο καινουρια δεν εχει αυτο.Ουτε πολλαπλασιαστες κουβαλας στο μπαγκαζ,ουτε τα παραθυρα πεφτουν μετα απο 5 χρονια αγωνες στο χωμα.![]()
Αστο δεν σου κανει.
τον Αύγουστο που θα ανέβω Ελλάδα θα δω και τι παίζει από προίκα γιατί ευτυχώς υπάρχουν όλα αυτά τα παραφερνάλια έτοιμα και περιμένουν.
dimik έγραψε:
Aυτοκίνητα χωρίς ψυχή![]()
elvet έγραψε:Καταρχήν, με το καλό να έρθουν και …προετοιμαστείτε, οργανωθείτε γιατί θα είναι δύσκολα μετά τη γέννα.
Αντιμετώπισα το ίδιο «πρόβλημα» πριν από 8 μήνες, και μάλιστα με χειρότερα (χωροταξικά) αυτοκίνητα (Peugeot 106, Fiat Punto).
Είναι πολύ βασικό να χωράει το διπλό καρότσι. Προσοχή τα διπλά καρότσια είναι αρκετά μπελαλίδικα στον χώρο που πιάνουν. Έχει πολλούς τύπους αλλά καλό θα είναι να το δείτε καλά, πάντα με τη σύζυγο. Έχει καρότσια που ζυγίζουν 7 κιλά και άλλα που φτάνουν τα 16. Θα μπορεί η σύζυγος να διπλώνει και να μεταφέρει 16 κιλά καρότσι καθημερινά; Πώς θα χωράει διπλωμένο;
Από πείρα, στο golf χωράνε όλα τα διπλά καρότσια της αγοράς, αλλά όχι και βαλίτσες, οπότε εάν ταξιδεύσεις θα χρειαστείς μπαγαζιέρα. Για τις διαδρομές/ χρήση που περιέγραψες το golf φτάνει και περισσεύει και για ταξιδάκια (δεν ξέρω την Κύπρο, αλλά πόσο μακρυνό ταξίδι να πας εντός του νησιού) φορτώνεις μία μπαγαζιέρα.
Κοινώς κρατάς τα αυτοκίνητά σου ως έχουν και περιμένεις να γεννηθούν και να δεις το καρότσι και τη χρήση του golf ως οικογενειακό και μετά βλέπεις εάν και τι θα πάρεις.
Εάν είναι να πάρεις κάτι μεγαλύτερο μην πάρεις Tiguan ή V40 γιατί είναι σαν το golf (και μικρότερα). Επίσης, παρότι τα πολυμορφικά είναι πρακτικά, δεν χρειάζεται να πάρεις «φορτηγό» επειδή απέκτησες 2 παιδιά. Η ταλαιπωρία του καροτσιού είναι για 2-3 χρόνια.
Τα SUV είναι πιο στενόχωρα από τα αντίστοιχα station wagon και απέφυγε τα sedan, δεν θα σε βολέψουν
dimik έγραψε:bibendum έγραψε:Και δερμα να καθαριζει ευκολα ο εμετος
αυτό δεν ήταν ανάγκη να μου το θυμίσεις, μόνο στην υποψία μυρωδιάς το έχω παρατήσει και έχω φύγει με τα πόδια

markvag έγραψε:dimik έγραψε:bibendum έγραψε:Και δερμα να καθαριζει ευκολα ο εμετος
αυτό δεν ήταν ανάγκη να μου το θυμίσεις, μόνο στην υποψία μυρωδιάς το έχω παρατήσει και έχω φύγει με τα πόδια
Ωραία, αφού εσύ θα περπατάς, δες τι αρέσει στη σύζυγο...![]()
![]()
![]()
Να φανταστώ ότι θα μετακομίσεις και σε άλλο σπίτι...![]()
![]()
![]()
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]