- 08 Σεπ 2025, 07:39
George_Prix έγραψε:Ολο το ταξιδι κρουιζ στα 147 χλμ/ωρα εκτος απο ενα τελικιασμα που εκανα σε μια ευθεια κι εκοψα παλι ταχυτητα αμεσως. Καταναλωση 11.5 λιτρα στα 100 χιλιομετρα. Με τη συγκεκριμενη ταχυτητα θελω ακριβως 1 ρεζερβουαρ κι αναβει το λαμπακι καμια 10αρια χιλιομετρα πριν φτασω σπιτι. Αν και αυτο το 147 ειναι βασανιστικα αργο, απο εκει και πανω την κατεβαζει μονορουφι τη βενζινα η γρια... πεφτουν οι κλησεις σα χαλαζι... θελει σταση για ανεφοδιασμο... οποτε κανω την καρδια μου πετρα και παω με τοσα
4 ωρες παρα 5 λεπτα απο σπιτι σε σπιτι. Επειδη ημουνα στις καλες μου, τους σταματησα και λιγα λεπτακια για κατουρημα στις τουαλετιτσες που εχει σε κατι παρκινγκ. Σε ΣΕΑ δεν τους σταματαω με τιποτα γιατι μου φευγουν καμια 20αρια Ευρω σε σνακς/γλυκα κι επισης χανουμε κανενα 15λεπτο στα σιγουρα 
Σε κυνηγούσε κανείς ή προσπαθούσες να σπάσεις προσωπικό ρεκόρ; Εμείς και τα σεα μας και τα μεα μας σε μεγάλα ταξίδια αν δεν υπάρχει πίεση. Αυτές οι τουαλέτες του δρόμου είναι μέσα στη μποχα και την κατρουλίλα.
Αθήνα -Λεπτοκαρυα-Β.Ευβοια-Αθηνα το έβγαλα με 2 γεμίσματα και περίσσεψε και μπόλικο στην επιστροφή. Ένα γέμισμα στην Αθήνα κι ένα στην Θεσσαλονίκη περισσότερο για το ψυχολογικό σκέλος. Κατανάλωση δεν μέτρησα
Βασίλη τι λέει η AVIO; Μου την πρότεινε και ο μάστορας στο συνεργείο. Μέχρι τώρα μόνο Shell vpower από εταιρικά βάζω
Drive quick but safe and stay calm.
My Flickr