Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By glf
#440137 Το είδα στα τοπικά blog, ανατριχίλα. Και μιλάμε για δρόμο με νορμάλ ορατότητα..
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#440767 http://davidavramidis.eu/toubare-ich-st ... s-vinteo/#

Στην αρχή μου φάνηκε για ζμάρτ, άλλα όταν είδα ότι δεν ανέφερε μάρκα, κατάλαβα ότι επρόκειτο για "απλό ιχ".
Κοίτα να δεις που τουμπάρουν κι άλλα. Βέβαια η κοπέλα βγήκε άθικτη, ενώ αν ήταν ζμάρτ θα την κλαίγαμε τώρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#440803 Ειχα δει ενα πρωτης γεννιας Jazz τουμπα σε αυτοκινητοδρομο στην Αγγλια. Στενο και με ψηλο κεντρο βαρους ειναι ποιο ευκολα να τουμπαρει καποιο.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#440806 Με μένα δεν ξέρω πώς τα έχει φέρει η Τύχη, αλλά από τα ελάχιστα (ευτυχώς) ατυχήματα που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου (κυριολεκτικά), τα δύο αφορούσαν τουμπαρίσματα. Ένα Yaris Verso πριν καμμιά 10ετία και πριν κανα-δυο χρόνια ένα Panda II...
Άβαταρ μέλους
By edmond
Scotch έγραψε:http://davidavramidis.eu/toubare-ich-stin-ilioupoli-se-katastasi-sok-neari-odigos-ikones-vinteo-pigi-toubare-ich-stin-ilioupoli-se-katastasi-sok-neari-odigos-ikones-vinteo/#

Στην αρχή μου φάνηκε για ζμάρτ, άλλα όταν είδα ότι δεν ανέφερε μάρκα, κατάλαβα ότι επρόκειτο για "απλό ιχ".
Κοίτα να δεις που τουμπάρουν κι άλλα. Βέβαια η κοπέλα βγήκε άθικτη, ενώ αν ήταν ζμάρτ θα την κλαίγαμε τώρα.

< >

6 πυροσβέστες είναι στην φωτό. Ας τσεκάρουμε πόσοι κοιτάζουν κατευθείαν την νεαρά και πόσοι με λοξή ματιά. :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#440844 Εντάξει, είμαστε πολύ ερωτική πόλη τελικά...

Δείτε εδώ τι ρομαντικό ατύχημα με φεγγαράδα στον Θερμαικό!

Εικόνα

Αυτό που λεν "βάψτο μπλε και ρίξτο στην θάλασσα" :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#440847 Πάλι καλά που δεν μάζεψε τίποτα πεζούς ο καραγκιόζης.
Άβαταρ μέλους
By Govus
mousatos έγραψε:Σκάλωσαν πουθενά; πως τούμπαραν;

Το Verso πήγαινε ψιλογρήγορα σε επαρχιακό (Εύβοια), του βγήκε ένα παπί από κάθετο χωματόδρομο και επειδή ήταν σε αριστερή στροφή το έκοψε ελαφρά δεξιά, αλλά στην επαναφορά πήρε τέτοια κλίση, που τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα :lipsealed: ! Ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς από απέναντι, ούτε χτύπησε κάποιος.
Το Panda ερχόταν από απέναντί μου στην παλιά Ε.Ο. Αθήνας-Λαμίας και σε κάποια ευθεία ( :roll: ), πάτησε "χωρίς λόγο" στο χώμα δεξιά του δρόμου και επενερχόμενος στο δρόμο, το έχασε, ήρθε πάλι δεξιά και βγήκε σε ένα χαντάκι βάθους περίπου 2 μέτρων με την οροφή ανάποδα. Ευτυχώς ούτε αυτοί χτύπησαν πολύ...
Άβαταρ μέλους
By alexm
#440857 Χωρίς να μαι περήφανος για αυτό, έχω τουμπαρει αυτοκίνητο (fiesta mk7) λόγω του ότι με χτύπησε αυτοκίνητο στα πλαγια και δεν το χειρίστηκα σωστά (άπειρος

< >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
axel12p έγραψε:

Το έριξε στη θάλασσα να σφίξουν οι αρμοί, όπως κάνουν στις ψαρόβαρκες, παίζει να είναι κανένα Fiat εποχής που ήταν ...απόλυτα στεγανά :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#440949 :lol: :lol: :lol:

Μου θύμισες όταν ήμουν πιτσιρίκι στην Αστυπάλαια κι έκανα βόλτα με τον μπαμπά μου σε μια παραλία που είχε στην άκρη της ένα μικρό ταρσανά. Βλέπω λοιπόν 2-3 βαρκούλες ακουμπησμένες στο βυθό και με έπιασε δέος, λέω στον πατέρα βρήκαμε ναυάγια; :lol: Μετά μου εξήγησε το τι και πώς, πήγαμε και παραδίπλα που κάνανε καλαφάτισμα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
21 quadra έγραψε:
Το έριξε στη θάλασσα να σφίξουν οι αρμοί

:lol: :lol: :lol: καλο ηταν αυτό :lol: :lol: