elvet έγραψε:Ποιός από μας δεν ε΄χει γλιτώσει παραλίγο από κάτι τέτοιο;![]()
![]()
![]()
http://www.voria.gr/article/kozani-sigk ... atias-foto
Ναι, ειναι εκνευριστικο οταν συμβαινει!
Στην αρχή μου φάνηκε για ζμάρτ, άλλα όταν είδα ότι δεν ανέφερε μάρκα, κατάλαβα ότι επρόκειτο για "απλό ιχ".
Κοίτα να δεις που τουμπάρουν κι άλλα. Βέβαια η κοπέλα βγήκε άθικτη, ενώ αν ήταν ζμάρτ θα την κλαίγαμε τώρα.
< >
Scotch έγραψε:http://davidavramidis.eu/toubare-ich-stin-ilioupoli-se-katastasi-sok-neari-odigos-ikones-vinteo-pigi-toubare-ich-stin-ilioupoli-se-katastasi-sok-neari-odigos-ikones-vinteo/#
Στην αρχή μου φάνηκε για ζμάρτ, άλλα όταν είδα ότι δεν ανέφερε μάρκα, κατάλαβα ότι επρόκειτο για "απλό ιχ".
Κοίτα να δεις που τουμπάρουν κι άλλα. Βέβαια η κοπέλα βγήκε άθικτη, ενώ αν ήταν ζμάρτ θα την κλαίγαμε τώρα.
< >
6 πυροσβέστες είναι στην φωτό. Ας τσεκάρουμε πόσοι κοιτάζουν κατευθείαν την νεαρά και πόσοι με λοξή ματιά.
Δείτε εδώ τι ρομαντικό ατύχημα με φεγγαράδα στον Θερμαικό!
Αυτό που λεν "βάψτο μπλε και ρίξτο στην θάλασσα"
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
mousatos έγραψε:Σκάλωσαν πουθενά; πως τούμπαραν;
Το Verso πήγαινε ψιλογρήγορα σε επαρχιακό (Εύβοια), του βγήκε ένα παπί από κάθετο χωματόδρομο και επειδή ήταν σε αριστερή στροφή το έκοψε ελαφρά δεξιά, αλλά στην επαναφορά πήρε τέτοια κλίση, που τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα
! Ευτυχώς δεν ερχόταν κανείς από απέναντι, ούτε χτύπησε κάποιος.Το Panda ερχόταν από απέναντί μου στην παλιά Ε.Ο. Αθήνας-Λαμίας και σε κάποια ευθεία (
), πάτησε "χωρίς λόγο" στο χώμα δεξιά του δρόμου και επενερχόμενος στο δρόμο, το έχασε, ήρθε πάλι δεξιά και βγήκε σε ένα χαντάκι βάθους περίπου 2 μέτρων με την οροφή ανάποδα. Ευτυχώς ούτε αυτοί χτύπησαν πολύ...
< >
axel12p έγραψε:
Το έριξε στη θάλασσα να σφίξουν οι αρμοί, όπως κάνουν στις ψαρόβαρκες, παίζει να είναι κανένα Fiat εποχής που ήταν ...απόλυτα στεγανά
Μου θύμισες όταν ήμουν πιτσιρίκι στην Αστυπάλαια κι έκανα βόλτα με τον μπαμπά μου σε μια παραλία που είχε στην άκρη της ένα μικρό ταρσανά. Βλέπω λοιπόν 2-3 βαρκούλες ακουμπησμένες στο βυθό και με έπιασε δέος, λέω στον πατέρα βρήκαμε ναυάγια;
Μετά μου εξήγησε το τι και πώς, πήγαμε και παραδίπλα που κάνανε καλαφάτισμα κλπ.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
21 quadra έγραψε:
Το έριξε στη θάλασσα να σφίξουν οι αρμοί
καλο ηταν αυτό