- 01 Οκτ 2017, 12:46
Με την ίδια λογική πρέπει στο εδώλιο να καθήσει και αυτός που πούλησε τα σφηνάκια στον οδηγό που μέθυσε και σκότωσε.
Βλέπουμε λοιπόν ότι δεν σκοτώνουν μόνο τα παπούδια αλλά και πολλές άλλες ομάδες οδηγών διαφόρων ηλικιών, πχ ό οδηγός που οδηγεί ενώ έχει πάρει ένα χάπι για ένα χτύπημα που είχε στη δουλειά και τον πονάει η μέση του και οι οδηγίες στο κουτί λένε - αποφύγετε τη χρήση μηχανημάτων - αυτός το αντιλαμβάνεται να μην πάρει το Black and Decker να κάνει μια τρύπα ενώ έπρεπε να γράφει απαγορεύεται η οδήγηση για Χ ώρες.
Το θέμα είναι τεράστιο και έγκειται στην σοβαρότητα και στην συνειδητοποίηση του κάθε οδηγού, αλλά μπά ! Τη δουλειά μας να κάνουμε και οι άλλοι ας κόψουν τον λαιμό τους, παρτάκηδες μεγαλώσαμε παρτάκηδες θα πεθάνουμε, όχι όλοι αλλά ίσως οι περισσότεροι.
Όσοι δεν νιώθουμε ικανοί ας μην οδηγάμε, παράδειγμα, ο μικρός γιός είναι Βατάνεν όταν είναι μόνος του στο βουνό και πολύ σωστός σε όλα στην κίνηση, ήρεμος χωρίς σφήνες, πάντα στα όρια ταχύτητας κλπ μέχρι εκνευρισμού, ο μεγάλος όταν άρχισε να οδηγάει δεν κοιτούσε καθρέφτες, δεν ήξερε που πατάει οδηγούσε λες και ήταν μόνος σε αλάνα κλπ, μετά από τις πρώτες λαχτάρες αποφάσισε ότι δεν το έχει το οδήγημα και έκτοτε δεν ξαναέπιασε το τιμόνι, πάει παντού με το λεωφορείο το μετρό κλπ, δεν το έχω λέει, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και δεν θέλω να προκαλέσω ατύχημα, δεν μπορώ να του πω συνέχισε, προσπάθησε κλπ γιατί πράγματι είναι σε άλλο κόσμο, τι να κάνουμε, δεν το έχουν όλοι το οδήγημα και προκειμένου να την πληρώσει ο ίδιος και κάποιοι που δεν φταίνε δεν οδηγάει. Από την μια η πίκρα μου είναι τεράστια, από την άλλη λέω μπράβο ρε, είσαι υπεύθυνο άτομο και δεν χάνω τον ύπνο μου πια.