Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824898 Αυτή την στιγμή ΓΕΝΙΚΩΣ και ΕΙΔΙΚΩΣ, η αγορά αυτοκινήτου ΔΕΝ συμφέρει. Εδώ στην εταιρεία και θα επεκτείνουν τα συμβόλαια όσο γίνεται για τα υφιστάμενα, μιας και είναι μισθωμένα με τις παλιές τιμές. Το δικό μου έχει μηνιαίο μίσθωμα κάτω από 300€+ΦΠΑ χωρίς προκαταβολή. Με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις τίποτε σήμερα.
Καλά κάνατε αφού γενικώς δεν κάνει και χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#824903 Πιο πολύ με εκνευρίζει που είχε δίκιο ο Ασιμο....

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:Πιο πολύ με εκνευρίζει που είχε δίκιο ο Ασιμο....

.

Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στον εκνευρισμό που θα νιώσεις όταν έρθει Γιάννικαινα και σου πετάξει την τρόμπα βενζίνης στο κεφάλι μεθαύριο που την άφησε στο 48 κελσίου με 6 μπούτια κοτόπουλο από τον χασάπη μέσα.
Εγώ για να δεις ότι είμαι ο μόνος φίλος που έχεις εδώ μέσα θα σου προτείνω κάτι άλλο.

Θα σου αγοράσω εγώ ένα αυτοκίνητο με 20 χιλιάρικα, άντε 25 :iconcool: .

Με μία προϋπόθεση όμως. :shifty:

Θα δώσεις τζάμπα το fiesta στον άσιμοφ και θα του πεις να το έχει ως αποκλειστικό δεύτερο για τουλάχιστον 6 μήνες. :shifty:

(Μόνο με φτάσεις πάλι 160 κιλά από το popcorn)
Άβαταρ μέλους
By gianik
Anonymous Founder έγραψε:Ρώτησέ τον πόσα χλμ έχει κάνει με το νέο του αμάξι, να δω κάτι...
Καλά ναι....το παίζει και μαχητής των δρόμων....σπίτι δουλειά ,δουλειά σπίτι...

.
Τελευταία επεξεργασία από gianik και 06 Ιούλ 2023, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:
gianik έγραψε:Πιο πολύ με εκνευρίζει που είχε δίκιο ο Ασιμο....

.

Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στον εκνευρισμό που θα νιώσεις όταν έρθει Γιάννικαινα και σου πετάξει την τρόμπα βενζίνης στο κεφάλι μεθαύριο που την άφησε στο 48 κελσίου με 6 μπούτια κοτόπουλο από τον χασάπη μέσα.
Εγώ για να δεις ότι είμαι ο μόνος φίλος που έχεις εδώ μέσα θα σου προτείνω κάτι άλλο.

Θα σου αγοράσω εγώ ένα αυτοκίνητο με 20 χιλιάρικα, άντε 25 :iconcool: .

Με μία προϋπόθεση όμως. :shifty:

Θα δώσεις τζάμπα το fiesta στον άσιμοφ και θα του πεις να το έχει ως αποκλειστικό δεύτερο για τουλάχιστον 6 μήνες. :shifty:

(Μόνο με φτάσεις πάλι 160 κιλά από το popcorn)

Εν τω μεταξύ στα λέει κ με ένα περισπούδαστο ύφος.....Ο Άρης Σταθακης των Τρικάλων, ο Κώστας Καββαθας των Μωλαων...

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Ρώτησέ τον πόσα χλμ έχει κάνει με το νέο του αμάξι, να δω κάτι...
15.000/έτος
Να με ρωτήσει και τι θα γίνει αν το πουλήσω αυριο το πρωί :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824949 Εννοείται, there is no free ride. Το ξέρω καλύτερα από όλους, γιατί κι εγώ τρώω κάθε φορά την παντόφλα για την BMW όταν βγάζει σοβαρό πρόβλημα. Αλλά αυτή την στιγμή το ν'αγοράσεις αυτοκίνητο σημαίνει ή τεράστιο ποσό, ή αγορά κουβά.
Και τα δύο, είναι κακές προοπτικές. Εγώ θα το δω το θέμα σε 1-2 χρόνια, με κάποιο μεταχειρισμένο από leasing, να είναι Plug-in hybrid ιδανικά.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Εννοείται, there is no free ride. Το ξέρω καλύτερα από όλους, γιατί κι εγώ τρώω κάθε φορά την παντόφλα για την BMW όταν βγάζει σοβαρό πρόβλημα. Αλλά αυτή την στιγμή το ν'αγοράσεις αυτοκίνητο σημαίνει ή τεράστιο ποσό, ή αγορά κουβά.
Και τα δύο, είναι κακές προοπτικές. Εγώ θα το δω το θέμα σε 1-2 χρόνια, με κάποιο μεταχειρισμένο από leasing, να είναι Plug-in hybrid ιδανικά.
Για την ακρίβεια για μένα θα είναι εντελώς free και πιθανότατα θα βγάλω και κέρδος :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824952 Όχι, γιατί θα μείνεις από αυτοκίνητο κατόπιν, ενώ αν πας ν'αγοράσεις, θα πληρώσεις (αδρά) την διαφορά.
Εκτός αν βολευτείς με κάνα ηλεκτρικό ποδήλατο ξέρω γω...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#824955 Άλλο αυτό.

Πάντως σαν επένδυση δεν έχω χάσει δεκάρα.
Στην τελική μπορώ να πάρω ένα παλιό μεταχειρισμένο σαν αυτό που είχα. Κλάιν
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824956 Ναι, και στην ουσία δεν θα έχεις κερδίσει τίποτε, γιατί όλα τα μεταχειρισμένα έχουν ακριβύνει.
Ήσουν τυχερός μεν, αλλά αν δεν πουλήσεις σύντομα (για κάποιο ηλεκτρικό), το όποιο κέρδος θα εξανεμιστεί.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#824957 Ούτε σε 10 χρόνια δεν πουλάω :lol:

Καλά ειδικά το μικρό θα γεράσει μαζί μας. Αυτό κι αν έχει χάσει ελάχιστη αξία μετά από 7 χρόνια
Άβαταρ μέλους
By edmond
#824985 Το γιάρις το πήρα πριν 2,5 χρόνια 12κ και τώρα το δίνω 13κ. Βασικά ο μαντράς ο ίδιος μου το παίρνει 12κ.