Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#713487 Τι άλλο θα σκεφτούν για να προμοταρουν ρε πστ μου.

Θυμίζει τις αντίστοιχες μελέτες που λένε για την τρίτη δόση εμβολιου για να ξεκινήσει να προετοιμάζεται ο κόσμος.

Την Κυριακή πέτυχα στο Εν Πλω ένα λευκό Μ3 Ρerfomance. Μ αρέσουν πάρα πολύ οι ζάντες (θυμίζουν τις αντίστοιχες του Scirroco τις 18αρες turbine)

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Πλέον, είναι πολύ συχνό να πετυχαίνω στο δρόμο Tesla. Σημερινή φωτό η παρακάτω. Ή είναι πλέον αρκετά, ή οι ιδιοκτήτες τους κάνουν βόλτες συνέχεια.
Εικόνα
Εννοείται το πιο ωραίο χρώμα είναι το κόκκινο, αυτό θα αγόραζα εγώ χωρίς δισταγμό. Το λευκό παραείναι διακριτικό, το μαύρο δεν ταιριάζει στο ελληνικό καλοκαίρι, το κόκκινο είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό.
:inlove:

Τεσλα Μ3 βλεπω καθε μερα πια, τα περισσοτερα ασπρα. Αν δεν ειναι ασπρα ειναι το γκριζο :innocent: Κοκκινα δεν βλεπεις καθε μερα. Ουτε μπλε. Ολα μα ολα πανε πολυ αργα, κανενα δεν κανει ενα ανοιγμα που μας εχουν πρηξει οτι ειναι πολυ γρηγορο κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713515 Ίσως έχουν ν' ανέβουν Κομοτηνή μέσα στην ημέρα και σκέφτονται ότι δεν θα τους φτάσει η μπαταρία :lol:
Υπάρχει κάποιο επίπεδο στους κατόχους, δεν είναι τίποτα καγκούρια :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Scotch έγραψε:Ίσως έχουν ν' ανέβουν Κομοτηνή μέσα στην ημέρα και σκέφτονται ότι δεν θα τους φτάσει η μπαταρία :lol:
Υπάρχει κάποιο επίπεδο στους κατόχους, δεν είναι τίποτα καγκούρια :rtfm:

:s_omg

Εικόνα

:s_roses

Mεγαλος Μυστης ο Ιλον τελικα, τυχεροι οσοι φορεσαν τα ρασα του Τεσλισμου. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#713536 Είναι λίγο μπανάλ να ανοίξεις με θερμικό της σειράς….
Πλάκα πλάκα πετάχτηκε από δίπλα μου ένα S πριν κάποιο καιρό ενώ ρολαραμε με 30-40 να προλάβει ένα πορτοκαλί και μου έπεσε το σαγόνι
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimsabas έγραψε:Περιφέρεια Πελοποννήσου.Εικόνα

-Εχετε να μας δωσετε λιγο ρευμα? Μειναμε!
-Θα βολεψεις το παιδι μου στο κεντρο υποδοχης της Περιφερειας να μην ξαναψαξει ποτέ για δουλεια? :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713542 Ούτε στο ferry τέτοιο στρίμωγμα. Κι ένα στο πεζοδρόμιο... άρχοντας.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#713543 Στο κτήριο από κάποια συστεγαζόμενη εταιρεία. Συνήθως είναι κι ένα 3ο. e208 χρησιμοποιεί και συνεργάτης στην εταιρεία. Επίσης, ένα e208 είναι μόνιμα σταθμευμένο στο δρόμο (χωρίς μπαλαντέζα!!) ένα τετράγωνο από το σπίτι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#713546 Με τα μέτρα των ηλεκτρικών η τιμή του είναι αρκετά λογική. Κόστος κάτω από 30.000€ και αυτονομία πάνω από 300Km. Σε σχέση με κάτι Honda e, Mini κλπ. Και στα reviews ακούγονται καλά λόγια για το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#713551 Ήταν λογική πριν αρχίσει να έρχεται στα 28.500 το C4 (δύο κατηγορίες πάνω σε αμάξωμα) με το ίδιο μοτέρ-μπαταρία. Κι όλα αυτά, μέσα σε έξι μήνες εξέλιξης.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#713555 Εικόνα

Χύστε ένας ένας. Τα μπιτόνια βενζίνης εννοώ... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713557 Βρε το κόκκινο....

Από περιέργεια, πού βρίσκεται το σημείο αυτό;

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#713563 Μοσχάτο, ακριβώς απέναντι από την λαχαναγορά, από την κάτω πλευρά της Πειραιώς.
Και μιας και είπα Πειραιώς, λίγο πιο πρίν παρατηρούσα στον προαύλιο χώρο του κόμματος της καρδιάς μας :shifty: :shifty: έναν ταχυφορτιστή. Να' χει άραγε κανένας εκεί μέσα ή απλά μέινστριμ φάση;