3:36 από Μαρούσι χωρίς στάση στο ανέβασμα, με κινησουλα, και 4:01 μέχρι Γλυφάδα η επιστροφή, πάλι χωρίς στάση.
Δυστυχώς το υπόλοιπο βγάζει τις καθημερινες μετακινήσεις μόνο μέχρι την Τεταρτη..αυτό το βάσανο με το χαμένο χρόνο στα βενζινάδικα
Αvio βάζω, με 1,847 στο τελευταιο γεμισμα βγαινει 97 ευρω πηγαινε-ελα.
alexandros.K έγραψε:Volvo diesel απο οτι καταλαβα. Αλλά τι μοντελο και κυβικα ?
XC60 D5 MY18, είναι 2000cc και με τις 21" ζαντες (255/40). Το αναφερω γιατι με τα χειμερινα που τα εχω στη βασικη διασταση (235/55-19) πεφτει κι αλλο η καταναλωση.
Zeus έγραψε:alexandros.K έγραψε:Volvo diesel απο οτι καταλαβα. Αλλά τι μοντελο και κυβικα ?
XC60 D5 MY18, είναι 2000cc και με τις 21" ζαντες (255/40). Το αναφερω γιατι με τα χειμερινα που τα εχω στη βασικη διασταση (235/55-19) πεφτει κι αλλο η καταναλωση.
Anonymous Founder έγραψε:Στην πόλη είναι περίπου 10λτ/100; Γενικώς σε ταξίδι, το diesel δεν έχει αντίπαλο, κανείς δεν το φτάνει σε ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο. Το σημαντικότερο είναι πως μπορείς να πας πραγματικά γρήγορα χωρίς να έχεις τρομακτική κατανάλωση.
Γλυφάδα-Ψυχικο-Γλυφαδα από Καρέα ήμουν στο 9-9,5 ανάλογα την κίνηση. Τώρα στο Μαρούσι που επιστρέφω από ΑΟ έχει πέσει στο 7,9 συνολικά όμως μαζί και με τις υπόλοιπες μετακινήσεις εντός Αθήνας, και χωρίς κάποια προσπάθεια για οικονομία.
Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο του..Έχουν τύχει και φορές με άπειρη κίνηση να δω και 12! Σε ταξίδι αν πας αργά (μέχρι 120) θα δεις απίστευτες αυτονομίες, με τα 130-140 είναι τα νούμερα που έβαλα παραπάνω, αλλά αν πας και 150-160, θα πάει στο 8-8,5. Δεν έχει τεράστια διαφορά δηλαδή.
Zeus έγραψε: (Σύζυγος, κόρη, κολλητή και η μητέρα της), τριήμερο Καλαμπάκα.
Zeus Ονομα και πραμα.
σορι τωρα τοπιασα , νομιζα συζυγος , κορη , κολλητη της κορης , και η μητερα της κολλητης της κορης .
επισης παει και συζυγος , κορη με την μητερα της , δηλ και η πρωην μαζι .
Πεθερα λεγεται ρε Zeus .
- θεωρώντας ότι είναι κολλητή της κόρης, ερωτώ αν η μάνα της αξίζει
- 7.1 λτ μπετζίνας, ζήτημα αν έκαιγε το μεγκάν ξέρωγω και χωρίς να πηγαίνω 140-150.
- περιμένω να σχολιαστεί η αναμονή στο βενζινάδικο
edmond έγραψε:...ερωτώ αν η μάνα της αξίζει...
Σωστος ο παικτης!!! Το πρωτο που σκεφτηκα, αλλα δεν το ρωτησα για να μη με πειτε και λιγουρη
Και την αλλη φορα που ηταν μια κουβεντα για τις συγκεντρωσεις των παιδιων και την παρεα που κανουν οι γονεις για να περασει η ωρα, ειχα σκεφτει "ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Μονο μια συγκεκριμενη μανα (συνολικα απο τα 2 παιδια μου) ειναι η οαση σε αυτες τις βαρετες συγκεντρωσεις."
Μια φορα τους ειχα κανει παρτυ στην αυλη μαζι με τους γονεις και ειχα ψησει για καμια 50αρια ατομα συνολο (παιδια-γονεις). Πως καταφερα ο πουστης και μετα το ψησιμο εκατσα διπλα της, ημουνα και πολυ μεγαλη αλεπουδιαρα μιλαμε. Σα νερακι κατεβαινανε τα μπυρονια και τα φαγια