Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Morx
#431214 Μερικες ερωτησεις.

1) Δηλωση (φιλικος διακανονισμος) απο μεριας του, εγινε σημερα. Η τουλαχιστον χθες, το απογευμα...
2) Το οτι δεν ηταν στο σημειο, τον παει αυτοματα πταισματοδικειο ή εχει ενα χρονικο περιθωριο για να κανει τη δηλωση ή γενικα να επικοινωνησει;
3) Απο μεριας μου, χρειαζεται να κανω κατι στην αστυνομια; Να καταθεσω χαρτι τροχαιας ή κατι αλλο;
Άβαταρ μέλους
By dstou
#431252 Τεράστιο ζώο με Βιτάρα, πριν από δύο ώρες στην Αττική οδό ανάμεσα στην 6 και 7 έξοδο έτρεχε με περισσότερα από 130 χαω, όταν ξαφνικά έσπασαν τα λουριά(?) και πετάχτηκαν στο δρόμο τα συμπράγκαλα του σερφ που είχε στην σχάρα.
Το εκτός δρόμου ζώο έκανε δεξιά και φρέναρε να σταματήσει, ενώ τα σερφοπράματα τράβηξαν το δικό τους δρόμο στις δεξιά και αριστερά λουρίδες.
Μόλις με είχε προσπεράσει, πήγαινα με 125+ στη μεσαία και ήταν 50 μέτρα μπροστά μου και σκεφτόμουν 'πως τρέχει έτσι, έχει και πράματα στη σχάρα' και τότε έγινε το μπαμ. Γλίτωσα το μαραφέτι που κρατάς το πανί και κρατιέσαι όρθιος στο τσακ, είχα φρενάρει όσο πρόλαβα, αλλά και πάλι πρέπει να είχα 90-100 χαω, ευτυχώς ήμουν σε ετοιμότητα γιατί τον κοίταγα διαρκώς.
Από τα νεύρα μου πήρα το κέντρο λειτουργίας και τους είπα να τον γκαζώσουν για τα χαω που είχε με το αμάξι φορτωμένο. :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dstou έγραψε: στην Αττική οδό ανάμεσα στην 6 και 7 έξοδο Μόλις με είχε προσπεράσει, πήγαινα με 125+ :

εχει καμερες εκει,το νου σου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#431263 Πρίν κανα μήνα είχα πετύχει το ίδιο σκηνικό αλλά σε διαφορετική...εκτέλεση.
Φεύγει πάνω απο Matrix η σχάρα όπως είναι κομπλέ με τα πράγματα(βαλίτσες κλπ) δεμένα. Μιλάμε για την σχάρα που είναι ενιαία σαν πλατφόρμα, παίζει και να' χε γύρω στα 100 κιλά πράγματα. Πήγαινε σαν να μην τρέχει τίποτα και του έφυγε στην κατηφόρα πρίν τα διόδια Κορίνθου όπως βγαίνεις. Πλακώθηκα στα φρένα, όπως και οι γύρω μου βέβαια με ενα κλιό όμως να το παίρνει ξυστά και προφανώς να μπλέκει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα. Φαντάσου τώρα να παίρνεις σβάρνα όοοοοοτι μπορεί να πεταχτεί απο τον καθένα ο οποίος νομίζει οτι δεν αλλάζει τίποτα στην συμπεριφορά του οχήματος του. Στην ίδια κατηγορία βάζω βέβαια και τα κάθε λογής ρυμουλκούμενα όπως τροχόσπιτα, τρέιλερ κλπ. που σε περνάνε αέρα. Άντε να του σκάσει ένα λάστιχο τώρα απο το συρόμενο.... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By postruck
#431298 Την Κυριακή το απόγευμα άλλο ΖΩΟ πάλι με βιτάρα είχε φορτώσει το κρεβάτι και το στρώμα απο πάνω και πήγαινε με 120+ στην Κακιά Σκάλα.Φυσικά τα είχε δέσει με κάτι σπαγγακια :rant: για να σουζάρουν πιο εύκολα :tomato:
Εκείνο που μου άρεσε ήταν το μπιλιετάκι :rtfm: που έδωσε τροχονόμος πριν την Ν.Πέραμο στην οικογένεια με το xtrail, πήγαινε αερα στην λ.ε.α.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Morx έγραψε:Μερικες ερωτησεις.

1) Δηλωση (φιλικος διακανονισμος) απο μεριας του, εγινε σημερα. Η τουλαχιστον χθες, το απογευμα...
2) Το οτι δεν ηταν στο σημειο, τον παει αυτοματα πταισματοδικειο ή εχει ενα χρονικο περιθωριο για να κανει τη δηλωση ή γενικα να επικοινωνησει;
3) Απο μεριας μου, χρειαζεται να κανω κατι στην αστυνομια; Να καταθεσω χαρτι τροχαιας ή κατι αλλο;

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#431336 Νομίζω θα δρομολογηθεί μόνο του και θα σ'ενημερώσει η ασφαλιστική σου αν χρειαστεί κάτι.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#433060 Στην 1η παράγραφο το γράφει. Μπορεί και να μπερδεύτηκες βέβαια επειδή το γράφει στα ελληνικά ( :dizzy: )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
JBT έγραψε:Στην 1η παράγραφο το γράφει. Μπορεί και να μπερδεύτηκες βέβαια επειδή το γράφει στα ελληνικά ( :dizzy: )

Εξυπνάδα ήταν αυτή γιατρέ μου; :hmmm:

Ναι το είδα ότι το γράφει. Γράφει στο ύψος του Ρίμπας. Κι έρχομαι εγώ και ρωτάω ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΠΡΙΝ το Riba's υπάρχει μια μεγάλη ευθεία που ξεκινάει από τα φανάρια του yabanaki και σκάει σε στροφή και μετά ευθεία ΜΠΡΟΣΤΑ στο Riba's

Νομίζω πιο εύλογο θα ήταν αν έγραφαν στο ύψος του "yabanaki" ή του Ζάχου ή της Βάρκιζας ή του Λούνα παρκ κλπ κλπ

Anyway, spike στο δρόμο είναι η μόνη λύση απ'ότι βλέπω που θα ενεργοποιείται με αυτόματο ραντάρ πάνω από κάποιο όριο, και όχι δεν εννοώ τον γνωστό σκυλάκο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#433071 Ειναι στο κλαδο που εχει κατευθυνση απο Riba's προς Βαρκιζα ακριβως μετα τη καμπυλη ... εκει τους εφυγε.... ξερει κανεις τα στατιστικα των ατυχηματων μετα απο αυτη την στροφη?? γιατι μεχρι κατω στη Βαρκιζα μια ευθεια ειναι..... και δεν φευγει εκει αυτοκινητο αν δεν σκασει λαστιχο π.χ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#433076 Φεύγει αμάξι άνετα -από τα 100άδες που έχουν φύγει- επειδή έχουν μαζέψει παραπάνω χλμ μέσα στην στροφή. Η οποία στροφή βέβαια παίζει και να είναι ότι χειρότερο σε ανάποδη κλίση υπάρχει στην Ελλάδα. Και η οποία κλίση γίνεται χειρότερη στην κορυφή της στροφής.
Αμφιβάλει κανείς ότι μπήκε ο σχωρεμένος με το smart roadster τάπα?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#433080 Εδώ είναι. Κλασσικότατο σημείο να σκοτωθεί κανείς.
Προφανώς του έφυγε στην κορυφή της στροφής ή και αρκετά πιο πριν και κατέληξε εκεί που το βλέπουμε στη φωτογραφία.