- 23 Μάιος 2015, 20:46
kacey έγραψε:σε παω οτι στοιχημα θες οτι το ιδιο σκυλι που σου "επιτιθεται", αμα σταματησεις και του μιλησεις ή το φωναξεις θα κανει ενα εκ των εξης τριων: θα σταματησει και θα σε κοιταει με απορια, θα φυγει γιατι θα σε φοβαται, ή θα ερθει να το χαιδεψεις. 99.9% των σκυλιων που νομιζεις οτι σου "επιτιθονται" απλα παιζουν. Βλεπουν κατι κινουμενο και του γαυγιζουν παιζοντας. Κυκλοφορω με ποδηλατο 20+ χρονια στους δρομους του Πειραια και παραεξω, και ποτε δεν μου εχει "επιτεθει" σκυλι που με "κυνηγησε", εχω χαιδεψει ΟΛΑ οσα καθισαν και δεν απομακρυυνθηκαν φοβισμενα (πρεπει να εχω χαιδεψει κυριολεκτικα χιλιαδες αδεσποτα) και τελικα τα μονα σκυλια που με εχουν δαγκωσει ειναι δυο δεσποζομενα που ειχαν προβλημα στο αυτι τους και πονεσαν οταν το επιασα.
Είσαι σίγουρος για το στοίχημα; Αν δηλαδή σου φέρω το δαγκωμένο παντελόνι της γυναίκας μου (επίθεση από πίσω) και την φούστα της μητέρας μου (επίσης επίθεση από πίσω) θα μου δώσεις ό,τι θέλω; Και όχι, δεν κάθονται να τα χαϊδέψεις. Επίσης, λόγω οσμής, έχουν και διαφορετικού είδους επιθέσεις. Π.χ. ένα βράδυ που γυρνούσα και ήμουν στον κεντρικό δρόμο μου επιτέθηκαν και, όταν πέρασε κάποιος μελαμψός (Πακιστάν ή κάτι παρόμοιο), του όρμηξαν και τον δάγκωσαν, αφήνοντας, προφανώς, εμένα.
Όσο για το ποδήλατο δεν το συζητάω. Καταλαβαίνω πότε είναι επίθεση ή όχι. Δυστυχώς για εσάς τους κυνόφιλους, όταν εσύ είχες 1-2-3 σκυλιά, εγώ είχα στο χωριό 15 και κοπάδια με 200+ ζώα, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, κάτι ξέρω παραπάνω από ζώα. Άσε που πήγε να με δαγκώσει και, απλά, δεν με έπιασε αφού έτρεχε και το ποδήλατο και ο σκύλος.
kacey έγραψε:αυτο που εσυ αποκαλεις "μπογιας" ειναι κατι που πρεπει να δουλευει με συγκεκριμενο τροπο. Δεν ειναι καποιος που ερχεται και τα μαζευει και σου αδειαζει τη γωνια και μετα τα παραταει καπου αλλου ή τα χωνει καπου και τα παραταει στη μοιρα τους.
Εννοείται ότι έχει προδιαγραφές. Αναφέρομαι σε ιδιωτική εταιρεία που έρχεται και τα μαζεύει. Γι' αυτό το έβαλα σε "".
kacey έγραψε:ασε μας ρε μπαρμπα που ειναι συνηθισμενο. ουτε συνηθισμενο ειναι, ουτε ενδεδειγμενο. δεν μιλαμε για τιγρη, για σκυλο μιλαμε. με εξαιρεση (που εγραψα στο αρχικο μου ποστ, οχι εκ των υστερων) το ενδεχομενο να εκανε επιθεσεις συνεχομενα και αναιτια - οπου και εκει θα μπορουσε να βρεθει μια αλλη λυση - επρεπε να λυθει αλλιως το θεμα. Εγω σε ξαναπαω στοιχημα οτι δεν ηξεραν πως να το χειριστουν και μαλακιστηκαν, κλιμακωνοντας μαλιστα το προβλημα. Λογικο αμα ειχαν μυαλα τυπου "μου επιτεθηκε ο σκυλος" που ετρεξε προς ενα ποδηλατο...
Ο συγκεκριμένος, προφανώς, έκανε αναίτια επίθεση. Όπου αναίτια σημαίνει: περπατάς στο δρόμο και σου ορμάει, χωρίς να τον κοιτάξεις, χωρίς να τον πειράξεις, χωρίς να κάνει κάτι που ενοχλεί. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Homo Sapiens θεωρεί τον πλανήτη σπίτι του, οπότε σκύλος που στήνει τσιφλίκι σε μία γωνία και δεν αφήνει τον κόσμο να περάσει = αναίτια επίθεση.
kacey έγραψε:
με ευθανασια. δεν τα εκτελουν στο δρομο ή τα στελνουν να τα πατησει αυτοκινητο πυροβολωντας τα.
Δεν είπα να τα εκτελούν στο δρόμο. Αν, όμως, έμπλεξε σε αστυνομική επιχείρηση, τότε εκτελείται.
Παραδείγματα:
Δεν σου αρέσει; Να κι ένα πολιτισμένο κράτος:
kacey έγραψε:θα τη καταγγειλεις στο σδοε επειδη δηλωνει μηδενικο εισοδημα, με αποδειξη το οτι "τρεφει ζωα αρα αγοραζει τροφες αρα εχει εισοδημα"?
Φυσικά και θα την καταγγείλω. Αν αγοράζεις κονσέρβες κάθε ημέρα για 10 σκυλιά και ζεις από το ταμείο ανεργίας, τότε από κάπου βγάζεις χρήματα. Απλά πράγματα είναι. Το έχω κάνει ήδη δηλαδή. Ο άντρας της άλλαξε την φορολογική δήλωση που είχε κάνει προς τα πάνω και πλήρωσε και ένα ωραίο πρόστιμο.
kacey έγραψε:Πιπινε κοιτα, θα στο πω μια φορα και αφορα ολα τα γραπτα σου εδω μεσα. You can't polish a turd. Το να γραφεις με περιστοχαστο υφος και μεγαλες λεξουλες δεν αλλαζει την εγκυροτητα αυτων που γραφεις που ειναι:
Σου έχω απαντήσει σε όσα σοβαρά έγραφες. Το ύφος μου, δυστυχώς, δεν αλλάζει, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Κατάπιε το και μην κάνεις επιθέσεις, όταν δεν έχεις επιχειρήματα. Οι ύβρεις επιστρέφονται.
junior gt έγραψε:Συντροφάκο sorry αλλά αν κρίνω από τα βίντεο που έχεις ανεβάσει περισσότερο κινδυνεύει (χτυπάω εκατό φορές ξύλο) από τον τρόπο που οδηγείς ο μικρός παρά από τα σκυλιά...
Άρα, φαντάζομαι, αναλαμβάνεις να τον περάσεις εσύ ανάμεσα από 5-10 σκυλιά, έτσι δεν είναι; Δέχομαι, όποια ημέρα θέλεις και κερνάω και καφέ, μπύρες, φαγητό, ό,τι θες μετά. Σου βάζω και τις βενζίνες, αρκεί να έρθεις και να τον περάσεις ανάμεσα από τα σκυλιά.
140-150 σε όριο 130 πιο επικίνδυνο από 5-10 αδέσποτα για τα οποία έχουν γίνει πάνω από 10 καταγγελίες για επιθέσεις. Μάλιστα...
mirage έγραψε:Pipine it must be very hard being you. Τοσες αποπειρες δολοφονιας ουτε ο Bin Laden.
Flame από την διαχείριση. Κλασσικό, όπως και στο άλλο forum. Και μετά τα φαντάζομαι ότι γίνονταν επίτηδες και οργανωμένα από την διαχείριση, έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ.