Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Nosferatu έγραψε:Καπως καλυτερο το δευτερο, ποιο ευχαριστο. Ο Εβανς λιγοτερο υστερικος ποιο ανετος αλλα φυσικα καμμια σχεση με το οριτζιναλ. Δε το βλεπω να κραταει πολυ 1-2 σεζον.

< Smart ultra 6 >

To ξέρει και ο Evans αυτό, νιώθει την πίεση:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#264376 Πολύ αλαζόνας.
Εγώ βλέπω τα στατιστικά στο μεγαλύτερο torrent site που λέει ότι το πρώτο επεισόδιο το κατέβασαν 40.000 άτομα και το 2ο οι μισοί, 20.000.
Μιλάω για την 720p έκδοση.
Οι βαθμολογίες δε που παίρνουν τα επεισόδια στο imdb είναι με διαφορά οι χαμηλότερες από κάθε επεισόδιο όλων των σεζόν.
To πρώτο έχει πάρει 2.2/10 ενώ σπάνια έβλεπες παλιά κάποιο επεισόδιο κάτω από 8.5/10 :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Bayern7 έγραψε:Εγώ βλέπω τα στατιστικά στο μεγαλύτερο torrent site που λέει ότι το πρώτο επεισόδιο το κατέβασαν 40.000 άτομα και το 2ο οι μισοί, 20.000.

Ελπίζω να συνειδητοποιείς γιατί αυτό είναι εντελώς ηλίθιο metric...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Zorz έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Εγώ βλέπω τα στατιστικά στο μεγαλύτερο torrent site που λέει ότι το πρώτο επεισόδιο το κατέβασαν 40.000 άτομα και το 2ο οι μισοί, 20.000.

Ελπίζω να συνειδητοποιείς γιατί αυτό είναι εντελώς ηλίθιο metric...

Εντάξει προφανώς δεν είναι απόδειξη για τπτ, αλλά κάτι μπορεί να λέει.
εγώ το θεωρώ μια ΑΚΟΜΑ απλή ένδειξη (μέσα σε όλες τις άλλες).
Λίγο το ένα λίγο το άλλο κάπου καταλήγεις.
Εξήγησε μου όμως εσύ αν θέλεις γιατί είναι εντελώς ηλίθιο
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#275704 ^
savage people

I mean.. uhm... sad to see you go, i loved how you flopped your arms around

:lol:

Επίσης

Ove20 έγραψε:ολυ ωραιο το τριτο επεισοδιο του top gear. αρχιζει και στρωνει το team.

-> Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
@achrisevans Step up Nigel Farage

Άβαταρ μέλους
By axel12p
#297934 Βλέπω ότι ο Chris Harris έχει αρχίσει να ανεβάζει βιντεάκια στο κανάλι του Top Gear.

Θα προτιμούσα να τον είχαν τσιμπήσει οι τρεις στην δική τους εκπομπή.

Άβαταρ μέλους
By melos86
#301915 Soon....

Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#305762 “LeBlanc will be joined by Chris Harris and Rory Reid with regular appearances from Eddie Jordan, Sabine Schmitz and The Stig.”