Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#710680 Αυτό πίσω στο piano black πλαστικό τριμ είναι το κλασσικό "Σ" του μέγα Σαρακάκη ή με γελούν τα μάτια μου;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rocsta έγραψε:Αυτό πίσω στο piano black πλαστικό τριμ είναι το κλασσικό "Σ" του μέγα Σαρακάκη ή με γελούν τα μάτια μου;

και ομως αυτο πρεπει να ειναι! :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710683 Δεν ξεχωρίζει η μούρη από τον κ@λο.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#710695 Στην φωτό είναι το πίσω μέρος. Και όντως είναι ίδια σαν το ηλεκτρικό Ami της Citroen.
Άβαταρ μέλους
By glf
#710712 ... άμα ήταν το μπροστά μέρος θα είχαμε μετωπική :)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710718 @ Serf κυρίως: Από 23/4 βλέπω περιμένω να με ειδοποιήσουν για το test drive. Μάλλον έπεσαν πολλές παραγγελίες και δεν προλαβαίνουν; :lol:
Μάλλον έχει "ξεχαστεί" το αίτημα και πρέπει να επανέλθω κάποια στιγμή (όταν υπάρξει διαθέσιμο ΣΚ).
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Scotch έγραψε:@ Serf κυρίως: Από 23/4 βλέπω περιμένω να με ειδοποιήσουν για το test drive. Μάλλον έπεσαν πολλές παραγγελίες και δεν προλαβαίνουν; :lol:
Μάλλον έχει "ξεχαστεί" το αίτημα και πρέπει να επανέλθω κάποια στιγμή (όταν υπάρξει διαθέσιμο ΣΚ).

Nαι περίμενε εσύ US after sales service. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By bebes
#710740 Praktiker Λάρισας
Πολύ φρέσκες θέσεις.
Μάλλον θα τις πληρώνουν με το τετραγωνικό, γιατί είναι πολύ «στενάχωρες», ενώ το πάρκινγκ είναι τεράστιο.
Πολύ σύντομα όσα Σ/Μ έχουν πάρκινγκ θα έχουν και θέσεις φόρτισης. Σιγά σιγά θα εμπεδώνεται στη συνείδηση μας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο...
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Serf έγραψε:Μπριζωνεσαι για μπριζατο;

< Note >

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ενδέχεται να αλλάξω δουλειά, εξαρτάται αν αλλάξω σπίτι (ίσως πάμε με τη γυναίκα να μείνουμε στο εξοχικό, 20χλμ από Ελευσίνα που είναι τώρα η βάση μας), κτλ. Το σίγουρο είναι πως χώρος υπάρχει για φόρτιση στο σπίτι, έχω δική μου αυλή -με τρεναρει ΠΟΛΥ η αυτονομία. Το Enyaq θα πάω να το δω σίγουρα...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#710750 Πόσο συχνά κάνεις διαδρομές μεγαλύτερες των 350χλμ σε μία ημέρα; Και πού; Σε κεντρικούς οδικούς άξονες ή σε βουνά και λαγκάδια;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#710759 1-2 φορές το μήνα, χωρίς lockdown φυσικά. Είναι πολλοί οι παράμετροι, ακόμα υπό σκέψη είμαι. Όταν θα αποφασίσω την αγορά, σίγουρα θα ανοίξω τοπικό στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#710788 Για να πετύχει κάτι τέτοιο θέλει πολύ ισχυρούς ταχυφορτιστές. Δω γίνεται το φορτηγό να κάθεται με τις ώρες, πρέπει να βγει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#710798 Μόνο οι κουριερατζήδικες μεταφορές να ενστερνίζονταν ηλεκτρικά βανάκια, θα ήταν μια πολύ καλή αρχή. Συγκεκριμένες διαδρομές άρα και αριθμός ημερήσιων χλμ, τα οποία χλμ δεν νομίζω να είναι τόσα πολλά ώστε να είναι εκτός range ακόμα και της μικρότερης μπαταρίας. Και το βράδυ, νανάκια αγκαλιά με την πρίζα. Όλο και περισσότερα Nissan Ε200 NV ή κάπως έτσι βλέπω, ο δήμος Περιστερίου έχει ήδη 2 ηλεκτρικά πεζό πάρτνερ εδώ και ήδη 3-4 χρόνια.