Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#710585 Το άσπρο είναι τσάμπα. Σε αυτό που πρέπει να εστιάσει είναι το λευκό εσωτερικό, γιατί τα μαύρα καθίσματα τσουρουφλάνε με τον ελληνικό ήλιο και την ηλιοροφή.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710587 Τα συγκεκριμένα ή γενικά; Το κακό με τα άσπρα είναι ότι μπορεί να γίνουν εύκολα μαύρα. Ωραία είναι, αλλά δεν ξέρω αν θα τα προτιμούσα γι αυτό το λόγο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#710588 Επειδή έχει πανοραμική ηλιοροφή, που δε σκουραίνει ποτέ τελείως, κάτοχοι αναφέρουν ότι είναι θέμα το καλοκαίρι μετά από πολύωρο παρκάρισμα στον ήλιο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710591 Η photo είναι από Golden Hall νομίζω. Έχει και στο Golden και στο Mall φορτιστές η Tesla;
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#710592 Για τους πλούσιους ένα Mall υπάρχει. Το Golden Hall. Το άλλο είναι για τους plebs.

(Χουμορ, μην με κάνετε ριπορτ)

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Scotch έγραψε:Η photo είναι από Golden Hall νομίζω. Έχει και στο Golden και στο Mall φορτιστές η Tesla;
Γράψε λάθος, μια φορά έχω πάει.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimsabas έγραψε:Ο καλύτερος τρόπος για να δει ο Serf τα διαθέσιμα χρώματα, είναι να την αράξει ένα απόγευμα στο Mall.Εικόνα

Θα παω να τα δω την αλλη εβδομαδα, Φανταζομαι ειναι στην πισω πλευρα?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#710595 Κοκκινο με λευκο εσωτερικο. Μια ειναι η επιλογη. Λευκα Τεσλα 3 εχουν οι περισσοτεροι. Πολυ κοινο.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
GTS έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Ο καλύτερος τρόπος για να δει ο Serf τα διαθέσιμα χρώματα, είναι να την αράξει ένα απόγευμα στο Mall.Εικόνα

Θα παω να τα δω την αλλη εβδομαδα, Φανταζομαι ειναι στην πισω πλευρα?
Δεν ξέρω καθόλου, ρωτώντας πας στην Πόλη.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Λίγο μετά τη λήψη της φωτογραφίας πήγαμε κι εμείς για να δούμε από κοντά τα χρώματα... Ο κύβος ερρίφθη: Long Range μπλε με τη standard ζάντα. Μόλις επιστρέψουμε σπίτι θα μπει η παραγγελία

< Note >
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#710598 Σούπερ επιλογή. Με τι εσωτερικό;

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#710602 καλοταξιδο surf!